- 27 Aralık 2014
- 1.425
- 857
- 108
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #2.121
bu arada ben daha bekliyorum siz hamiş olupta beni yalnız bırakmazsınız herhalde buralarda
tabiiki hamiş olunda beni de yalnız bırakmayın
bu ay iyi çalışma var herkeste ümitliyim ben sizlerdenay canım bu gıdısle sen bızı gecer hamiş olursun baksana hiç birimizden tık yok bizimm :)) hamile olalımda burdan gitmeyelim yeter ki :)
bu ay iyi çalışma var herkeste ümitliyim ben sizlerden
keşke olalımda bırakmayız canım. buralarda oluruz. inşallah hiçbirimiz çok beklemeyizbu ay iyi çalışma var herkeste ümitliyim ben sizlerden
Ben de hiçbir zaman ovulasyon testinde koyu çizgiyi yakalayamamıştım. Hormon hapı içiyorum canım, çatlatma iğnesi daha vermedi yumurtalar büyüyor mu düzenli kontrole gidicem çatlamazsa verir galiba. İnş sende yoktur ama varsa da çok büyük bir problem değil en azından öğrenmiş olursunSendemi korunmayi biraktiktan sonra boyle oldun. Ne ilaci verdi sana tatlim. Catlatma iğnesi kullandin mi bende simdi randevu alacagim. Önümüzdeki hafta içi giderim doktora. Benim ovulasyon testlerinde ikinci çizgi c den koyu olmadi hic bi zaman.
aynen canım onun için gıdecegım allah hepimize şifa versinBen de hiçbir zaman ovulasyon testinde koyu çizgiyi yakalayamamıştım. Hormon hapı içiyorum canım, çatlatma iğnesi daha vermedi yumurtalar büyüyor mu düzenli kontrole gidicem çatlamazsa verir galiba. İnş sende yoktur ama varsa da çok büyük bir problem değil en azından öğrenmiş olursun
Canim elimde 1 tane gebelik testim kaldi.gecen aylarda bitirdim hep.simdi 1 nisanda yapayim diyorum onu datest falan yaptın mı pekı canım durum nedır
Evet edacigim gdecegim tekrar. Bakalm ne olcakevet canım nerdeyse yanii adetten sonra 19. gün bugün benim.
yani neden bu kadar gecikme oldu. stres mevsımsel degısıklık. bu kadarda yapmaz. gec döllenmede olsa en azından 10 gün sonra çıkardı. dr a gıtmeyı dusunmuyor musun tekrar ?
Canim sadece hcg bakti dger hic bir degerlere baktrmadi. Cok tuhaf degil micanım benımde bu koyulukta olmuşta. bence yarın çatlar.
tatlım bi idrar testi yapsana. birde diğer topıkte okudum. progesteron eksıklıgınden gecıkme olabılıyormuş. senın testınde deger nasıl çıkmıştı. ben cuma günü gideceğim doktora
bence de kapsamlı bir muayene ye gıt canım. umarım halledebılır bır durumdur. bu durumda beklemek cok can sıkıcı. en azından adet olsan barıEvet edacigim gdecegim tekrar. Bakalm ne olcak
canım sen başka bir doktora git hormon testi falan yaptır bakalım ne olacak
bence de kapsamlı bir muayene ye gıt canım. umarım halledebılır bır durumdur. bu durumda beklemek cok can sıkıcı. en azından adet olsan barı
git doktorada haber ver canım. merak ettım senıAynen yaa bu ay okadar cok hayal kirikligina ugradimki bebek flan beklentim kalmadi..adet olayimda yeni bi baslangc yapayim istiyorum
Baya düşmüş ama canm ya sabret adetine ne kadar kaldı. Her bünyede farklı oluomus sanrm düşme hızı cok stres yapmamaya çalışBen de yeniden tahlil yaptırdım 18 e düşmüş bir haftada yarısına ancak düşüyor ya yeniden adet görünceye kadar sifirlansaydi bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?