Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

bu arada ben daha bekliyorum siz hamiş olupta beni yalnız bırakmazsınız herhalde buralarda
tabiiki hamiş olunda beni de yalnız bırakmayın

ay canım bu gıdısle sen bızı gecer hamiş olursun baksana hiç birimizden tık yok bizimm :)) hamile olalımda burdan gitmeyelim yeter ki :)

Ben de hiçbir zaman ovulasyon testinde koyu çizgiyi yakalayamamıştım. Hormon hapı içiyorum canım, çatlatma iğnesi daha vermedi yumurtalar büyüyor mu düzenli kontrole gidicem çatlamazsa verir galiba. İnş sende yoktur ama varsa da çok büyük bir problem değil en azından öğrenmiş olursun

ben bu ayın sonunda mayısın başında ancak başlarım çalışmalara daha çoook var zaman geçmiyor sanki yeniden heyecan başlasın istiyorum

aynen canım onun için gıdecegım allah hepimize şifa versin

Evet edacigim gdecegim tekrar. Bakalm ne olcak

Canim sadece hcg bakti dger hic bir degerlere baktrmadi. Cok tuhaf degil mi

Ben de yeniden tahlil yaptırdım 18 e düşmüş bir haftada yarısına ancak düşüyor ya yeniden adet görünceye kadar sifirlansaydi bari

Slm kızlar benim BAT 5 Nisan, yani 6 gün kaldı inşaallah gelmez olur bu ay.. 3 gündür acayip şiddetli bel ağrım var /üüstelik hiç bi iş yapmadığım halde/ Haftasonuydu ve yattım sürekli. Bugün okuldan geldim ve artk çok fazla ağrıdığındam dayanamadım yakı yapıştırdım belime. Bel ağrısı hamilelik belirtisi olabilir mi ? Eğer hamileysem yakının zararı olur mu ?

Kizlaaarr...fotoda bugn 12.gunumdeki ovu testim var...t cizgizi azicik da olsa silik de olsa belli..bu demek oluyor ki ben yumurtlamaya basliyorum ve LH yukseliyor mu? Gecen ay ovulasyon testinin varligini ogrendigimde 22. Gunimdeydim ve t cizgisi yoktu bile birakin silik olmayi!!! Yumurtlamiyorim zannedip aglamistim cunlu vucutta her zaman az da olsa LH var diye okumustum..simdi umitlendim

Eklentiler

• 20150330_180345.jpg
    42,6 KB · Görüntüleme: 101
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…