- 27 Aralık 2014
- 1.425
- 857
- 108
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #2.141
9 nisan da olmam gerekiyor ama ben 15 ine doğru bekliyorum daha geç olan da varmış bakalım benimki ne olacakBaya düşmüş ama canm ya sabret adetine ne kadar kaldı. Her bünyede farklı oluomus sanrm düşme hızı cok stres yapmamaya çalış
Canım neredeyse hiç görünmüyor negatif sen sıvı alımını azaltıp mumkunse 4 saat bekle sonra test yap İnşallah pozitifi görürsün yakindaKizlaaarr...fotoda bugn 12.gunumdeki ovu testim var...t cizgizi azicik da olsa silik de olsa belli..bu demek oluyor ki ben yumurtlamaya basliyorum ve LH yukseliyor mu? Gecen ay ovulasyon testinin varligini ogrendigimde 22. Gunimdeydim ve t cizgisi yoktu bile birakin silik olmayi!!! Yumurtlamiyorim zannedip aglamistim cunlu vucutta her zaman az da olsa LH var diye okumustum..simdi umitlendim
Evet canım bel ağrısı yapabilir yakın sıcak su torbası gibi şeyler kullanma eğer varsa Düşüğe neden olabilir dikkat etSlm kızlar benim BAT 5 Nisan, yani 6 gün kaldı inşaallah gelmez olur bu ay.. 3 gündür acayip şiddetli bel ağrım var /üüstelik hiç bi iş yapmadığım halde/ Haftasonuydu ve yattım sürekli. Bugün okuldan geldim ve artk çok fazla ağrıdığındam dayanamadım yakı yapıştırdım belime. Bel ağrısı hamilelik belirtisi olabilir mi ? Eğer hamileysem yakının zararı olur mu ?
Canım silik T çizgisi sürekli çıkar ovulasyon testinde. 2 cizgi eşit koyulukta olana kadar devam etmelisin teste. yani bu pozitif diilKizlaaarr...fotoda bugn 12.gunumdeki ovu testim var...t cizgizi azicik da olsa silik de olsa belli..bu demek oluyor ki ben yumurtlamaya basliyorum ve LH yukseliyor mu? Gecen ay ovulasyon testinin varligini ogrendigimde 22. Gunimdeydim ve t cizgisi yoktu bile birakin silik olmayi!!! Yumurtlamiyorim zannedip aglamistim cunlu vucutta her zaman az da olsa LH var diye okumustum..simdi umitlendim
Tşk ederim canım inşallah hamişimdir bu ayEvet canım bel ağrısı yapabilir yakın sıcak su torbası gibi şeyler kullanma eğer varsa Düşüğe neden olabilir dikkat et
Evet evet pozitif degil biliyorum..ama dedim ya 22. Gunde hiiiic yoktu silik t bile. Yani 12. Gunde LH azicik da olsa var yaniiii...22. Gunde yoktu LH im yok zannettim..gittikce koyulasacak inaniyorum..koyulasmazsa yumurtlama olmuyir mu demek?Canım silik T çizgisi sürekli çıkar ovulasyon testinde. 2 cizgi eşit koyulukta olana kadar devam etmelisin teste. yani bu pozitif diil
Canım koyulaşma olur mutlaka stres yapma lütfen, her ay adet oluyorsan her ay yumurtlama gerçekleşiyor demektir. Ama bazı aylar kaliteli yumurtlamıyormuşuz ondan dolayı hemencecik gebelik gerçekleşmiyomuş. Sen akşam saatlerinde 2 saat falan sıvı alma sonra test yap çıkar mutlakaEvet evet pozitif degil biliyorum..ama dedim ya 22. Gunde hiiiic yoktu silik t bile. Yani 12. Gunde LH azicik da olsa var yaniiii...22. Gunde yoktu LH im yok zannettim..gittikce koyulasacak inaniyorum..koyulasmazsa yumurtlama olmuyir mu demek?
Canm bugün sabah bende çok kötü oldum ağladım hattaHüsraaaan feryat figan kalbimkızlar kırmızı kartı yedim oturdum aşağı zaten saat 8 e kadar bekliyordum yumurtlama sancımın olduğu saaten 3 saat öncesi adet oluyorum (saati bile tutturuyorum ) bebek tutturamadık 2. denemede de kısmet 3. denemeye artık uzun süre sadece sizleri takip edicem sanırım kk de bende stres oluşturuyor 27 nisan olmalı yeni bat 28 günde bir şaşmayan adetim ovulasyon testinden dolayı 3 gün geç yumurtlamam dolasısıyla 3 gün şaştı bu ay ne incir ne başka bişey denemeyi düşünmüyorum sadece eşime keçiboynuzu özü yediriyorum artık buraya hamilelik haberimle dönerim inşallah arada sizlere bakarım güzel haberler görmek için sevgiyle kalın :)
Hüsraaaan feryat figan kalbimkızlar kırmızı kartı yedim oturdum aşağı zaten saat 8 e kadar bekliyordum yumurtlama sancımın olduğu saaten 3 saat öncesi adet oluyorum (saati bile tutturuyorum ) bebek tutturamadık 2. denemede de kısmet 3. denemeye artık uzun süre sadece sizleri takip edicem sanırım kk de bende stres oluşturuyor 27 nisan olmalı yeni bat 28 günde bir şaşmayan adetim ovulasyon testinden dolayı 3 gün geç yumurtlamam dolasısıyla 3 gün şaştı bu ay ne incir ne başka bişey denemeyi düşünmüyorum sadece eşime keçiboynuzu özü yediriyorum artık buraya hamilelik haberimle dönerim inşallah arada sizlere bakarım güzel haberler görmek için sevgiyle kalın :)
Kızlar bende de cok stres oluo hatta bazen hiç olmayacakmıs gibi hissediyorum ama sabretmeliyiz bigün inşallah hepimiz bu duyguyu tadıcazCanm bugün sabah bende çok kötü oldum ağladım hattaamaz şimdi ıyıyım. Çok şükür. Ama burası stres yapıyor gercekten. Ben bu ay soğan kürü denıycem. Yarın başlayacağım. Dün akşamı kuzenimin hamıle habercini aldım çok sewındım 8aydır beklıyorlardı. Inşlh en kısa zamanda bizlerde gebelıgı goruruz
İnşallah canım doktorlar hiç rahatlamadı beni bir ay içinde 2 doktora gittim resmenKızlar bende de cok stres oluo hatta bazen hiç olmayacakmıs gibi hissediyorum ama sabretmeliyiz bigün inşallah hepimiz bu duyguyu tadıcaz
Olmasa da canın sağolsun canım, ama gebelikte de kasık ve bel ağrıları oluyor kırmızlar gelmeden yine de umudunu kesmeGünaydın kızlarr galiba kırmızılar geliyo benim çok kötü bel ağrım var
Yok hayatım ben zaten bu ay doğum kontrol hapı kullandım ya bitti o yüzden bian önce adet olmak istiyorum ki çalışmalara başlayalımOlmasa da canın sağolsun canım, ama gebelikte de kasık ve bel ağrıları oluyor kırmızlar gelmeden yine de umudunu kesme
Yeni ay ugurlu olur inşallah canmGünaydın kızlarr galiba kırmızılar geliyo benim çok kötü bel ağrım var
Selammmmmm kızlarrrrrayy gece rüyamda gebelık testınde çift çizgiyi görüyodummmm rüyalar terrs,ne çıkarmış demek bu aydaaa hüsrana ugrıcam galbaaaa
Aynı rüyayı geçen hafta bende görmüştüm. Test yapıyorum anında çizgi beliriyo falan:) anlamını okudun mu? Rüya tabirlerine göre baya güzel bi yorumu var. Ben kaydetmiştim atıyım sanada oku:)
yaaaaaa ne guzel anlamı varmıssss :) inşallah burda yazılan gibi çıkar gercektede :) gerci benim daha coooook var ay sonunda belli olcak artık daha yumurtlama gunum bıle gelmedı :)
İnsallah canim. Calismalari sıkı tut.:) Biz edayla kasmadik bu ay sadece ovu haftasi günasiri calisma oldu. beklemedeyiz suan. Daha bi 10-11 gün var. Az calistik bakalim ise yariycak mi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?