- 3 Mart 2015
- 749
- 758
- 53
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #2.101
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canm tek koyduguma da baksana bi daha net foto dieri banyoda karanlıktı biraz üstte hemen edaya yazmstmbir kaç günü daha var gibi canım devam et ama bu aralar sıvı alımını bayağı azalt günün yaklaşıyor net olarak yakalarsın inşallah bu ay olur
doğru yapıyoruzdur inşallahKacırcam diye stres oldum ya
Gerci ben de senin yolundan gidiyorm canım iki günde bir bugün bos gün
bencede testi dikkate alma. takip için yap. acaba daha koyu olacak mı diye düşünüp duruyor insan.Eki Görüntüle 1474489
Canm biraz durunca böyle sanki gecen ay da en koyu bu kadar olmustu ay umarm bu gün deildir neyse olsa da yarn aksam denicez zaten hayırlısı ya
bilmiyorum ki. her gün yumurtam çatlıyor sanki bu ay çift mi oldu ne. cuma anlatmıştım akıntım filan oldu diye ama test net değildi. ctsi koyuydu t pazar akşam üzeri karnım ağırdı baktım akıntı olmuş yine yumurta akından =)
gece de çalıştık.birazdan test yapıcam silikleşmiş olması lazım dün çatladığına göre .
Artık düzenli çalışmaya gerek yok herhalde. yarın da çalışırım sonra bekleriz
Testi yaptı at bakalım Çatlamış mi :) sen simdi yumurtlama Günü'nde pespese yapmadın dımı bugün arayla yaptın
çatladı artık. yok canım peşpeşe yapmadım. 1 gün arayla yaptım. dün 5 gibi çatladı ( ağrı ve akıntım oldu ) 11 de çalıştık. en son cuma calışmıştık.
olduysa olmuştur. bide yarın çalışıp sezonu kapatırım
senin en koyu bu şekilde oluyorsa bilemem ama benim c den koyu olduğu için benim testlere göre 1 günü daha var gibi geliyorEki Görüntüle 1474489
Canm biraz durunca böyle sanki gecen ay da en koyu bu kadar olmustu ay umarm bu gün deildir neyse olsa da yarn aksam denicez zaten hayırlısı ya
evet canım nerdeyse yanii adetten sonra 19. gün bugün benim.Eda senle ayniydi bat sen ikinci adet gunun geldi ben hala bekliyorum saka gibi yaa
Kizlar tunaydin.ben normalde 29 gunde bir adet oluyorum bugun 32. Gunum.Ama yumurtlama testine gorede 1 nisani bat olaraz baz almam gerekiyo.hesaplamalara gore o gun olmam lazim.Birde ben gecen sene 1 nisan da esime hamileyim diye saka yapmistim.simdi o gunu beklemek pek manidar.insallah gercek olur bu sefer
çatladı artık. yok canım peşpeşe yapmadım. 1 gün arayla yaptım. dün 5 gibi çatladı ( ağrı ve akıntım oldu ) 11 de çalıştık. en son cuma calışmıştık.
olduysa olmuştur. bide yarın çalışıp sezonu kapatırım
cıkolata kahve fılan uyguladım ben ama kendıme bısey yapmadım :)ay ben nasıl bı taktık uygulasam acaba ya
havuc suyuna basladık fındık fıstık yedırıyorum kocisime daha calısmalara baslamadık 8.gun bugun bugun yarın baslarım
canım benımde bu koyulukta olmuşta. bence yarın çatlar.Eki Görüntüle 1474489
tatlım bi idrar testi yapsana. birde diğer topıkte okudum. progesteron eksıklıgınden gecıkme olabılıyormuş. senın testınde deger nasıl çıkmıştı. ben cuma günü gideceğim doktoraHerkese hayrli bir hafta diliyorum kizlar..:) beni taniyan tanimayanlar gecikmenin 15.günü sata gore 51.gundeyim hala tık yok
ay ben nasıl bı taktık uygulasam acaba ya
havuc suyuna basladık fındık fıstık yedırıyorum kocisime daha calısmalara baslamadık 8.gun bugun bugun yarın baslarım
ben de keçiboynuzu pekmezi ve arısütü+bal+polen e başladım aklıma gelirse bal+tarçın+çörekotu yediriyorumcıkolata kahve fılan uyguladım ben ama kendıme bısey yapmadım :)
hayırlısı olsun bakalım. ınsallah verımlı olur bu ay
canım sen başka bir doktora git hormon testi falan yaptır bakalım ne olacakEda senle ayniydi bat sen ikinci adet gunun geldi ben hala bekliyorum saka gibi yaa
ben de keçiboynuzu pekmezi ve arısütü+bal+polen e başladım aklıma gelirse bal+tarçın+çörekotu yediriyorum
valla benimki seviyor ne versem yiyor hep yeme derim bu ara yaşadı her gün çikolatalar pekmezler oh gün doğdu ona.nedir bu adamların bizden çektikllerri yaaa edosko
valla benimki seviyor ne versem yiyor hep yeme derim bu ara yaşadı her gün çikolatalar pekmezler oh gün doğdu ona.
bi havucu sevmedi. yemedı zaten