Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Eki Görüntüle 1474489
Canm biraz durunca böyle sanki gecen ay da en koyu bu kadar olmustu ay umarm bu gün deildir neyse olsa da yarn aksam denicez zaten hayırlısı ya
bencede testi dikkate alma. takip için yap. acaba daha koyu olacak mı diye düşünüp duruyor insan.
Hem beklenince dikkate alma. benim hep öle oluyor bekleyince. bence yarın olacak senin . testin varsa akşamda yap. kaçırmamış olursun moralin bozulmaz en azından

Testi yaptı at bakalım Çatlamış mi :) sen simdi yumurtlama Günü'nde pespese yapmadın dımı bugün arayla yaptın

Testi yaptı at bakalım Çatlamış mi :) sen simdi yumurtlama Günü'nde pespese yapmadın dımı bugün arayla yaptın

çatladı artık. yok canım peşpeşe yapmadım. 1 gün arayla yaptım. dün 5 gibi çatladı ( ağrı ve akıntım oldu ) 11 de çalıştık. en son cuma calışmıştık.
olduysa olmuştur. bide yarın çalışıp sezonu kapatırım

Eklentiler

• 4-2.jpg
    72,8 KB · Görüntüleme: 89
  • 4-3.jpg
    60,8 KB · Görüntüleme: 87
Eda senle ayniydi bat sen ikinci adet gunun geldi ben hala bekliyorum saka gibi yaa

Eda senle ayniydi bat sen ikinci adet gunun geldi ben hala bekliyorum saka gibi yaa
evet canım nerdeyse yanii adetten sonra 19. gün bugün benim.
yani neden bu kadar gecikme oldu. stres mevsımsel degısıklık. bu kadarda yapmaz. gec döllenmede olsa en azından 10 gün sonra çıkardı. dr a gıtmeyı dusunmuyor musun tekrar ?

Kizlar tunaydin.ben normalde 29 gunde bir adet oluyorum bugun 32. Gunum.Ama yumurtlama testine gorede 1 nisani bat olaraz baz almam gerekiyo.hesaplamalara gore o gun olmam lazim.Birde ben gecen sene 1 nisan da esime hamileyim diye saka yapmistim.simdi o gunu beklemek pek manidar.insallah gercek olur bu sefer

test falan yaptın mı pekı canım durum nedır

ay ben nasıl bı taktık uygulasam acaba ya
havuc suyuna basladık fındık fıstık yedırıyorum kocisime daha calısmalara baslamadık 8.gun bugun bugun yarın baslarım

Eki Görüntüle 1474489
Canm biraz durunca böyle sanki gecen ay da en koyu bu kadar olmustu ay umarm bu gün deildir neyse olsa da yarn aksam denicez zaten hayırlısı ya
canım benımde bu koyulukta olmuşta. bence yarın çatlar.

Herkese hayrli bir hafta diliyorum kizlar..:) beni taniyan tanimayanlar gecikmenin 15.günü sata gore 51.gundeyim hala tık yok
tatlım bi idrar testi yapsana. birde diğer topıkte okudum. progesteron eksıklıgınden gecıkme olabılıyormuş. senın testınde deger nasıl çıkmıştı. ben cuma günü gideceğim doktora

ay ben nasıl bı taktık uygulasam acaba ya
havuc suyuna basladık fındık fıstık yedırıyorum kocisime daha calısmalara baslamadık 8.gun bugun bugun yarın baslarım

cıkolata kahve fılan uyguladım ben ama kendıme bısey yapmadım :)
hayırlısı olsun bakalım. ınsallah verımlı olur bu ay
ben de keçiboynuzu pekmezi ve arısütü+bal+polen e başladım aklıma gelirse bal+tarçın+çörekotu yediriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…