• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Kizlaaarr...fotoda bugn 12.gunumdeki ovu testim var...t cizgizi azicik da olsa silik de olsa belli..bu demek oluyor ki ben yumurtlamaya basliyorum ve LH yukseliyor mu? Gecen ay ovulasyon testinin varligini ogrendigimde 22. Gunimdeydim ve t cizgisi yoktu bile birakin silik olmayi!!! Yumurtlamiyorim zannedip aglamistim cunlu vucutta her zaman az da olsa LH var diye okumustum..simdi umitlendim
Canım neredeyse hiç görünmüyor negatif sen sıvı alımını azaltıp mumkunse 4 saat bekle sonra test yap İnşallah pozitifi görürsün yakinda

Slm kızlar benim BAT 5 Nisan, yani 6 gün kaldı inşaallah gelmez olur bu ay.. 3 gündür acayip şiddetli bel ağrım var /üüstelik hiç bi iş yapmadığım halde/ Haftasonuydu ve yattım sürekli. Bugün okuldan geldim ve artk çok fazla ağrıdığındam dayanamadım yakı yapıştırdım belime. Bel ağrısı hamilelik belirtisi olabilir mi ? Eğer hamileysem yakının zararı olur mu ?
Evet canım bel ağrısı yapabilir yakın sıcak su torbası gibi şeyler kullanma eğer varsa Düşüğe neden olabilir dikkat et

Kizlaaarr...fotoda bugn 12.gunumdeki ovu testim var...t cizgizi azicik da olsa silik de olsa belli..bu demek oluyor ki ben yumurtlamaya basliyorum ve LH yukseliyor mu? Gecen ay ovulasyon testinin varligini ogrendigimde 22. Gunimdeydim ve t cizgisi yoktu bile birakin silik olmayi!!! Yumurtlamiyorim zannedip aglamistim cunlu vucutta her zaman az da olsa LH var diye okumustum..simdi umitlendim
Canım silik T çizgisi sürekli çıkar ovulasyon testinde. 2 cizgi eşit koyulukta olana kadar devam etmelisin teste. yani bu pozitif diil

Canım silik T çizgisi sürekli çıkar ovulasyon testinde. 2 cizgi eşit koyulukta olana kadar devam etmelisin teste. yani bu pozitif diil
Evet evet pozitif degil biliyorum..ama dedim ya 22. Gunde hiiiic yoktu silik t bile. Yani 12. Gunde LH azicik da olsa var yaniiii...22. Gunde yoktu LH im yok zannettim..gittikce koyulasacak inaniyorum..koyulasmazsa yumurtlama olmuyir mu demek?

Evet evet pozitif degil biliyorum..ama dedim ya 22. Gunde hiiiic yoktu silik t bile. Yani 12. Gunde LH azicik da olsa var yaniiii...22. Gunde yoktu LH im yok zannettim..gittikce koyulasacak inaniyorum..koyulasmazsa yumurtlama olmuyir mu demek?
Canım koyulaşma olur mutlaka stres yapma lütfen, her ay adet oluyorsan her ay yumurtlama gerçekleşiyor demektir. Ama bazı aylar kaliteli yumurtlamıyormuşuz ondan dolayı hemencecik gebelik gerçekleşmiyomuş. Sen akşam saatlerinde 2 saat falan sıvı alma sonra test yap çıkar mutlaka

Hüsraaaan feryat figan kalbim :( kızlar kırmızı kartı yedim oturdum aşağı zaten saat 8 e kadar bekliyordum yumurtlama sancımın olduğu saaten 3 saat öncesi adet oluyorum (saati bile tutturuyorum ) bebek tutturamadık 2. denemede de kısmet 3. denemeye artık :( uzun süre sadece sizleri takip edicem sanırım kk de bende stres oluşturuyor 27 nisan olmalı yeni bat 28 günde bir şaşmayan adetim ovulasyon testinden dolayı 3 gün geç yumurtlamam dolasısıyla 3 gün şaştı bu ay ne incir ne başka bişey denemeyi düşünmüyorum sadece eşime keçiboynuzu özü yediriyorum artık buraya hamilelik haberimle dönerim inşallah arada sizlere bakarım güzel haberler görmek için sevgiyle kalın :)

Hüsraaaan feryat figan kalbim :KK43: kızlar kırmızı kartı yedim oturdum aşağı zaten saat 8 e kadar bekliyordum yumurtlama sancımın olduğu saaten 3 saat öncesi adet oluyorum (saati bile tutturuyorum ) bebek tutturamadık 2. denemede de kısmet 3. denemeye artık :KK43: uzun süre sadece sizleri takip edicem sanırım kk de bende stres oluşturuyor 27 nisan olmalı yeni bat 28 günde bir şaşmayan adetim ovulasyon testinden dolayı 3 gün geç yumurtlamam dolasısıyla 3 gün şaştı bu ay ne incir ne başka bişey denemeyi düşünmüyorum sadece eşime keçiboynuzu özü yediriyorum artık buraya hamilelik haberimle dönerim inşallah arada sizlere bakarım güzel haberler görmek için sevgiyle kalın :)
Canm bugün sabah bende çok kötü oldum ağladım hatta :( amaz şimdi ıyıyım. Çok şükür. Ama burası stres yapıyor gercekten. Ben bu ay soğan kürü denıycem. Yarın başlayacağım. Dün akşamı kuzenimin hamıle habercini aldım çok sewındım 8aydır beklıyorlardı. Inşlh en kısa zamanda bizlerde gebelıgı goruruz

Hüsraaaan feryat figan kalbim :KK43: kızlar kırmızı kartı yedim oturdum aşağı zaten saat 8 e kadar bekliyordum yumurtlama sancımın olduğu saaten 3 saat öncesi adet oluyorum (saati bile tutturuyorum ) bebek tutturamadık 2. denemede de kısmet 3. denemeye artık :KK43: uzun süre sadece sizleri takip edicem sanırım kk de bende stres oluşturuyor 27 nisan olmalı yeni bat 28 günde bir şaşmayan adetim ovulasyon testinden dolayı 3 gün geç yumurtlamam dolasısıyla 3 gün şaştı bu ay ne incir ne başka bişey denemeyi düşünmüyorum sadece eşime keçiboynuzu özü yediriyorum artık buraya hamilelik haberimle dönerim inşallah arada sizlere bakarım güzel haberler görmek için sevgiyle kalın :)
Canm bugün sabah bende çok kötü oldum ağladım hatta :KK43: amaz şimdi ıyıyım. Çok şükür. Ama burası stres yapıyor gercekten. Ben bu ay soğan kürü denıycem. Yarın başlayacağım. Dün akşamı kuzenimin hamıle habercini aldım çok sewındım 8aydır beklıyorlardı. Inşlh en kısa zamanda bizlerde gebelıgı goruruz
Kızlar bende de cok stres oluo hatta bazen hiç olmayacakmıs gibi hissediyorum ama sabretmeliyiz bigün inşallah hepimiz bu duyguyu tadıcaz ;)

Kızlar bende de cok stres oluo hatta bazen hiç olmayacakmıs gibi hissediyorum ama sabretmeliyiz bigün inşallah hepimiz bu duyguyu tadıcaz :KK66:
İnşallah canım doktorlar hiç rahatlamadı beni bir ay içinde 2 doktora gittim resmen :( Hayırlısı o hücrelere can verecek olan Allah bize çabucak yollasın bebişleri

Selammmmmm kızlarrrrr :KK24: ayy gece rüyamda gebelık testınde çift çizgiyi görüyodummmm :KK61: rüyalar terrs,ne çıkarmış demek bu aydaaa hüsrana ugrıcam galbaaaa :D

Selammmmmm kızlarrrrr :KK24: ayy gece rüyamda gebelık testınde çift çizgiyi görüyodummmm :KK61: rüyalar terrs,ne çıkarmış demek bu aydaaa hüsrana ugrıcam galbaaaa :KK70:

Aynı rüyayı geçen hafta bende görmüştüm. Test yapıyorum anında çizgi beliriyo falan:) anlamını okudun mu? Rüya tabirlerine göre baya güzel bi yorumu var. Ben kaydetmiştim atıyım sanada oku:)

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    70,6 KB · Görüntüleme: 63
Aynı rüyayı geçen hafta bende görmüştüm. Test yapıyorum anında çizgi beliriyo falan:) anlamını okudun mu? Rüya tabirlerine göre baya güzel bi yorumu var. Ben kaydetmiştim atıyım sanada oku:)

yaaaaaa ne guzel anlamı varmıssss :) inşallah burda yazılan gibi çıkar gercektede :) gerci benim daha coooook var ay sonunda belli olcak artık daha yumurtlama gunum bıle gelmedı :)

• Beğen
Reactions: egc
yaaaaaa ne guzel anlamı varmıssss :) inşallah burda yazılan gibi çıkar gercektede :) gerci benim daha coooook var ay sonunda belli olcak artık daha yumurtlama gunum bıle gelmedı :)

İnsallah canim. Calismalari sıkı tut.:) Biz edayla kasmadik bu ay sadece ovu haftasi günasiri calisma oldu. beklemedeyiz suan. Daha bi 10-11 gün var. Az calistik bakalim ise yariycak mi:)

İnsallah canim. Calismalari sıkı tut.:) Biz edayla kasmadik bu ay sadece ovu haftasi günasiri calisma oldu. beklemedeyiz suan. Daha bi 10-11 gün var. Az calistik bakalim ise yariycak mi:)

bende kasmıyorum valla canım eşimlede biraaz tartıstık dün :) adetim biteli 3 gün oldu henuz calısmadık :)) önümüzdeki pazartesinden itibaren sıkı tutmam lazım işi o hafta yumurtlama haftam. test alıp almama konusunda kararsızım cok yaa napsam acabaaa o_O

Back