• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

herkese merhabaaaaaaaaa...Bugün 12. gün...testlere başlasam mı bilemedim...31-32 günlük siklusum olur genelde :) 12. günde LH çıkar mı ki?

Bir de size bir sır vereyim....ovü testinde de olsa 2. çizgiyi görebilmek için can atıyorum...o nasıl bir histir, beni anlarsınız bilirim

herkese merhabaaaaaaaaa...Bugün 12. gün...testlere başlasam mı bilemedim...31-32 günlük siklusum olur genelde :) 12. günde LH çıkar mı ki?

Bir de size bir sır vereyim....ovü testinde de olsa 2. çizgiyi görebilmek için can atıyorum...o nasıl bir histir, beni anlarsınız bilirim
31-32 gunde oluyorsan 12. günden baslaman ıyı canım. Lh az da olsa çıkıyor. ama tabiki pozitif ne zaman olur bilinmez :KK6: 16-17-18 günlere dikkat et :KK39:

herkes bu topicte bulusşsun, bebişlerimiz olsunnn :KK49: :anneadayı::KK46:

@gbbc bat 9 mart (olumsuz)
edosko edosko edosko edosko @88yakamoz bat 14 mart (olumsuz)
@BEBEGGGIIIMMM bat 17 Mart (olumsuz)
@egc bat 16 mart (olumsuz)
@esmerim-ts bat 18 mart (olumsuz)
somurtkankiz somurtkankiz bat 19 Mart (olumsuz)

@blueflower 18-19 mart (olumsuz)
@ilk heyecan bat 20 mart (olumsuz)
@arsinli bat 22 Mart (olumsuz)

@kanepecim bat 22-23 Mart (olumsuz)
prensinin_prensesi prensinin_prensesi bat 23 Mart (olumsuz)
@tommbik bat 23 Mart (olumsuz)
@sebnembrn bat 22-23 mart HAMİŞ :nazar::anneadayı:
@JazzBand bat 24 mart

@pempepink bat 1 Nisan HAMİŞ :nazar::anneadayı:

mutluuuuu mutluuuuu bat 24 mart

@sssn bat 1 Nisan
@alpina85 bat 6 Nisan
@meyran bat 6 nisan
edosko edosko bat 8 nisan
@lamb-h bat 8 nisan
@papatyaesra bat 9-10 nisan
88yakamoz 88yakamoz bat 14 Nisan
@BEBEGGGIIIMMM bat 14 Nisan
@blueflower bat 15 Nisan

@esmerim-ts bat 18 Nisan
@kivircik1907 bat 19 Nisan
prensinin_prensesi prensinin_prensesi bat 25 Nisan
canım bana bat 19 nisan yazabilirsin :))

canım bana bat 19 nisan yazabilirsin :))

yazdım canım :) hadı ınsallah son yazısımız olur batlarımızı :)

inşallahhh...peki peşpeşe çalışınca sperm kalitesi düşmez mi? ama gün aşırı yapıp da günü kaçırmak da istemiomm.kafam karışık
peşpeşe çalış demek istemedim canım. o günlerde ovu olabilir.
Gün aşırı çalışsan daha iyi ama sperm problemi yoksa çift çizgi zamanı 2 gün ard arda çalışanlarda var.

d
değiştim canımmm ayy az kalmıs edaaaaaaaa :KK49: nasıl gidiyoooo
bilmiyorum ki. her gün yumurtam çatlıyor sanki :D bu ay çift mi oldu ne. cuma anlatmıştım akıntım filan oldu diye ama test net değildi. ctsi koyuydu t pazar akşam üzeri karnım ağırdı baktım akıntı olmuş yine yumurta akından =)
gece de çalıştık.birazdan test yapıcam silikleşmiş olması lazım dün çatladığına göre .
Artık düzenli çalışmaya gerek yok herhalde. yarın da çalışırım sonra bekleriz

kızlar sattan 11 gun sonra yani dün adet oldum :KK42: hani beklenen günde görsem kırmızıları bu kadar uzulmeyeceğim. ama bu 11 gunde insan kafayı yıyecek gibi oluyor. çok üzüldüm kızlar ağladım sabah.tutamadım kendımı. nıye boyle oldum anlamadım. iş yerındeyım bide.. daha ağlayasım var ama kendımı zor tutuyorum. :KK42:

kızlar sattan 11 gun sonra yani dün adet oldum :KK42: hani beklenen günde görsem kırmızıları bu kadar uzulmeyeceğim. ama bu 11 gunde insan kafayı yıyecek gibi oluyor. çok üzüldüm kızlar ağladım sabah.tutamadım kendımı. nıye boyle oldum anlamadım. iş yerındeyım bide.. daha ağlayasım var ama kendımı zor tutuyorum. :KK42:

günaydınnnn herkese
bende gecen ay 4 gün erken gördüm :/ insanın resmen içi acıyo :/ allahım yardımcı olsun gelecek ay bebiş kondursun

14277013237331633255731.jpg
Kızlar en üsttekini az önce yaptum daha bi günü var di mi

günaydınnnn herkese
bende gecen ay 4 gün erken gördüm :/ insanın resmen içi acıyo :/ allahım yardımcı olsun gelecek ay bebiş kondursun
Ay canm zate erken gelse ayrı gec gelse ayrı bi strea ya iyice bozuldu düzenimiz sıkmayın canınızı inşallah biz de bigün güzel haberler veririz burdan ;)

Back