- 3 Nisan 2019
- 5.510
- 10.957
- 198
- Konu Sahibi murakami2501
-
cevabiniz icin tesekkurler ben de oyle kucuk bir sey engelliyor olabilir diye tahmin ediyorum pko demisti gecmiste bir dr cunku. regl duzenli olunca tamam sorun yok diyoruz ama bilmedigimiz seyler olabiliyor. Allah gonlunuze gore versin sizin de.Merhaba ben de sizin durumunuzdayim geçen ay doktora gittim hormon testi yaptılar TSH 5.12 çıktı 2.5 altı olmaliymks mesela. İlaç kullandım bir ayda düştü artık bakalım olacak mı . Ama sizin de aklınızda bulunsun bu
An itibari ile birkaç damla gördüm kizlar sanırım gelicek arkasıBize de haber verin lütfen ☺
Yaa hayırlısı olsun inşallah yerleşme kanamasıdır
An itibari ile birkaç damla gördüm kizlar sanırım gelicek arkası
Merhaba canım regli oldun mu meeak ettiminşallah canm bu ay bizde ilk kez denedik ama bi koyu günü bide silik çıktığı günü değerlendirebildik bat yarın =) bakalım nolcak
Yaaa oldumm başka maçlara kaldıkMerhaba canım regli oldun mu meeak ettim
Hadi yaaa tühYaaa oldumm başka maçlara kaldık
Olabilir canm kimi insanlar geç yumurtlar. Geç döllenme dedikleri olay bu işte. Bugün çatlamış yumurtan. Bugün ve üç gün değerlendir. Bol şanslar :)Buda az önce yaptığım test silikleşmeye başlamış
Evet canım bugün tekrar test yap silindiyse yumurta catlamistir silinmediyse yumurtlama devam ediyordurKızlar merhaba sizce yumurtlama döneminde miyim
Ayrıca bu günleri değerlendirEvet canım bugün tekrar test yap silindiyse yumurta catlamistir silinmediyse yumurtlama devam ediyordur
Yumurtlama uzun sürebilir canım. Ancak silinmeye başladığı gün önemli senin için. O gün çatlama olmuş demektirEki Görüntüle 2309460
Kizlar bisi sormak istiyorum benim 4 gundur ovulasyon testim boyle cikiyor ikiside ayni koyulukda bu ne demek oluyor 4 gundur yumurtluyomuyum
Az once yine yaptim. Ikisi ayni koyulukda 4 hun böyle cikmasi normal yani dimiYumurtlama uzun sürebilir canım. Ancak silinmeye başladığı gün önemli senin için. O gün çatlama olmuş demektir
Evet en son artık o çizgi bordo gibi oluyor nerdeyse. Hatta idrara soktugun an ilk önce t çizgisi beliriyor sonraki gün siliniyor benim de başıma gelmiştiAz once yine yaptim. Ikisi ayni koyulukda 4 hun böyle cikmasi normal yani dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?