- 3 Aralık 2018
- 6.271
- 48.683
- 548
- Konu Sahibi murakami2501
-
Evet benimde 5in üstündeydi ilaçla durdurduk 1.89 filan olmuştu o zaman hamile değildim. Şuan hamileyim dr gittim 3e çıkmıştı bana da 2in altında olması gerekiyo die ilacımı ayarladı bakalım kontrole gittigmde inşallah duserMerhaba ben de sizin durumunuzdayim geçen ay doktora gittim hormon testi yaptılar TSH 5.12 çıktı 2.5 altı olmaliymks mesela. İlaç kullandım bir ayda düştü artık bakalım olacak mı . Ama sizin de aklınızda bulunsun bu
İmkan varsa Farklı bir marka test alıp deneyin bazen testler de yanıltıyor .reglim hala gelmedi test yaptım yine negatif dün gece bir iki damla pembesi leke geldi dedim sökülecek durdu oda..inşallah hamileyimdir ama belirti yok hic..bugün ülke dışına cikiyorum..ya kan verip gidicem ya da saliya kadar beklicem...benim reglim hiç gecikmez kist falan mı oldu acaba? 4ay önce muayene olmuştum temizdi herşey..
Hamilelik testini mi farklı marka deneyeyim?İmkan varsa Farklı bir marka test alıp deneyin bazen testler de yanıltıyor .
Evet mesela erken gebelik testi alın. Belki geç döllenme yaşamış olabilirsiniz. Normal testte bu yüzden çıkmıyordurHamilelik testini mi farklı marka deneyeyim?
Düştükten kaç ay sonra hamile kaldınız acabaEvet benimde 5in üstündeydi ilaçla durdurduk 1.89 filan olmuştu o zaman hamile değildim. Şuan hamileyim dr gittim 3e çıkmıştı bana da 2in altında olması gerekiyo die ilacımı ayarladı bakalım kontrole gittigmde inşallah duser
Iste en son gittiğimde düşüktü büyük ihtimal düşükken hamile kaldım ve hamile kalınca yükseldi buda normal bi durummuş zaten şimdi düşürmeye çalışıyoruzDüştükten kaç ay sonra hamile kaldınız acaba
Ben bir aydır ilaç kullanıyorum da acaba ne Zaman hamile kalırım merak ediyorum. 8 aydır kalamiyorum. Tsh geçen ay öğrendimIste en son gittiğimde düşüktü büyük ihtimal düşükken hamile kaldım ve hamile kalınca yükseldi buda normal bi durummuş zaten şimdi düşürmeye çalışıyoruz
Ben adet düzensizliğim için gittiğimde öğrendim bi kaç aydır kullanıyorum ilacı. Benimde 13.ayımda geldi mucizemBen bir aydır ilaç kullanıyorum da acaba ne Zaman hamile kalırım merak ediyorum. 8 aydır kalamiyorum. Tsh geçen ay öğrendim
inşallah canm bu ay bizde ilk kez denedik ama bi koyu günü bide silik çıktığı günü değerlendirebildik bat yarın =) bakalım nolcakBende ilk deneme de hamile kaldıminşallah sizlere de nasip olur
Hadi inşallah güzel haberlerinşallah canm bu ay bizde ilk kez denedik ama bi koyu günü bide silik çıktığı günü değerlendirebildik bat yarın =) bakalım nolcak
Tamam canım alicam yarın sabah onu denicem birde bakalım hayırlısı inşallah..Evet mesela erken gebelik testi alın. Belki geç döllenme yaşamış olabilirsiniz. Normal testte bu yüzden çıkmıyordur
Haber ver :)inşallah canm bu ay bizde ilk kez denedik ama bi koyu günü bide silik çıktığı günü değerlendirebildik bat yarın =) bakalım nolcak
mutlaka vericem=)Haber ver :)
Bize de haber verin lütfenTamam canım alicam yarın sabah onu denicem birde bakalım hayırlısı inşallah..
36 saat içiinde çatlar canımm =)Kızlar benim yumurta catlamamakta ısrar ediyor
Dünü degerlendirdim bugünü pas mi geçeyim sizce36 saat içiinde çatlar canımm =)
yoo yine devam ettt durmak yokDünü degerlendirdim bugünü pas mi geçeyim sizce
Eee çatlayinca da üç gün diyorlaryoo yine devam ettt durmak yok
2. Ve 3. Test akşam 7.30-8 arası. 2 saat öncesine kadar da sıvı alımını bırakmıştım.Yaptığınız testlere göre çatlamış olabilir. Ancak şuna dikkat edin ovulasyon testleri sabah ilk idrarla yapılmazmış. İkincisi en uygun zaman gündüz 12 akşam 8 arasıymış. Ve bir saat önce sıvı alımını kesmek gerekiyormuş. Eğer bu şartlarda yaptıysanız testleri doğrudur .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?