Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testleriyle hamile kalmak

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet benimde 5in üstündeydi ilaçla durdurduk 1.89 filan olmuştu o zaman hamile değildim. Şuan hamileyim dr gittim 3e çıkmıştı bana da 2in altında olması gerekiyo die ilacımı ayarladı bakalım kontrole gittigmde inşallah duser

İmkan varsa Farklı bir marka test alıp deneyin bazen testler de yanıltıyor .

Düştükten kaç ay sonra hamile kaldınız acaba

Düştükten kaç ay sonra hamile kaldınız acaba
Iste en son gittiğimde düşüktü büyük ihtimal düşükken hamile kaldım ve hamile kalınca yükseldi buda normal bi durummuş zaten şimdi düşürmeye çalışıyoruz

Iste en son gittiğimde düşüktü büyük ihtimal düşükken hamile kaldım ve hamile kalınca yükseldi buda normal bi durummuş zaten şimdi düşürmeye çalışıyoruz
Ben bir aydır ilaç kullanıyorum da acaba ne Zaman hamile kalırım merak ediyorum. 8 aydır kalamiyorum. Tsh geçen ay öğrendim

Ben bir aydır ilaç kullanıyorum da acaba ne Zaman hamile kalırım merak ediyorum. 8 aydır kalamiyorum. Tsh geçen ay öğrendim
Ben adet düzensizliğim için gittiğimde öğrendim bi kaç aydır kullanıyorum ilacı. Benimde 13.ayımda geldi mucizem sabır canım kullan kontrole git bakalım düzenli kullanınca hemen düşüyor. Başka sorun da yoksa rabbim nasip eder inşallah canım

Kızlar benim yumurta catlamamakta ısrar ediyor

Eklentiler

• 15683723750421913499744209510532.jpg
    85,2 KB · Görüntüleme: 31
2. Ve 3. Test akşam 7.30-8 arası. 2 saat öncesine kadar da sıvı alımını bırakmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…