- 3 Ekim 2019
- 13
- 4
- 1
- 46
- Konu Sahibi murakami2501
-
Rica ederim ne demek. Evet ovulasyon testi deyince veriyolar. Her markayı almayın ama kalite önemli yinede
Ovulasyon hesaplama testine başlamadan önce adet döngünün sürecini biliyor olman önemli. Adetin 28 gün sürüyor ise sorun yok. Teste 11. günde başlayabilirsin. Ama adet düzensizliği varsa son 3 aydaki döngünü kontrol edip en kısa süreci baz almalısın. Son adetinin ilk gününden 15 gün sonra testi yapabilirsin. Nette böyle yaziyo cnm ben 10 gün sonra başlamıştımAdet gunu bitiminden baslayacagiz degil mi ?
Ovulasyon hesaplama testine başlamadan önce adet döngünün sürecini biliyor olman önemli. Adetin 28 gün sürüyor ise sorun yok. Teste 11. günde başlayabilirsin. Ama adet düzensizliği varsa son 3 aydaki döngünü kontrol edip en kısa süreci baz almalısın. Son adetinin ilk gününden 15 gün sonra testi yapabilirsin. Nette böyle yaziyo cnm ben 10 gün sonra başlamıştım
Cümlemizden razı olsun rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah. Sende güzel haberler alırsınAllah razi olsun. Allah herkese saglikli hayirli evlat versin.
Cümlemizden razı olsun rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah. Sende güzel haberler alırsın
Bi oldysa bida olur üzülme dediğin gibi sabırla bekle olur inşallah ben 13.ayımda hamile kaldımAmiin . Cok istiyoruz daha birsey olmadi . 10 ay once ucbucuk ayken dusuk yaptim .sabirla bekliyoruz
Çatlamış cnmMerhaba benim de testlerim dün akşam üzeri bugun sabah ve bugun bir saat öncesi şeklinde. Sizce yumurtlamam gerçekleşti mi? Sabah daha koyuydu akşamki testlerde koyuluk azalmış çatlamış mısır yumurta?
canm internette ovulasyon testlernden bulabilirsin...Ovalasyon . Aciklarmisiniz nasil yapilacak ve ne kullanacagiz . Hangi gunler olacak?
canm internette ovulasyon testlernden bulabilirsin...
normalde döngün düzenli ise mesela 28 günde bir oluyorsan 11.gün(adetin ilk günü1.gün) ovulasyon testini yapmaya başlayabilirsin.ama düzenli değilse adetin bitince başlayacaksın...
testi 12-16 saatleri arasında yada akşam 19-21 arasında yapabilirsin..testi yapmadan 2 saat öncesine kadar sıvı bişey içmemelisin ...
c ve t çizgileri aynı koyulukta ve t çizgisi c den koyu oldugu zaman ilişki olarak değerlendiriceksin bu 1.gün ...koyu çıkan günden sonraki gün silikleşmesi gerekiyor.(bazen 2 gün koyu çıkabilir)
silik çıktıgı gün yumurtan çatladı demektir.o günde ilişki olarak değerlenicek bu 2.gün
3.günüde ilişki olarak değerlendirip daha sonra gün aşırı veya ne zaman isterseniz değerlendirebilirsin...
ovulasyon dan 12 gün sonra gebelik testini yapabilirsin....
evet canm sen testlerni at yorumlarızC cizgisi silik oldugu zaman birliktelik olacak degil mi ?
evet canm sen testlerni at yorumlarız
Canım hala adet olmadım .Bir gün geciktim sabah hemen test yaptım ama maalesef negatif.
Canım T çizgisi C sen daha koyu ya da aynı koyulukta olduktan sonraki gün T çizgisi silikleşmeye başlayınca yumurta çatlamış oluyorC cizgisi silik oldugu zaman birliktelik olacak degil mi ?
Canım seni üzmek istemem umutlandırmamak adına şunu diyebilirim lh hormonu kanda sürekli var bundan dolayı idrarda algılayıp 2.çizgi çıkmış olabilir. Benimde adetime 1 gün kala böyle olmuştu adet oldum. Zaten kanda çok erken belli oluyor belli olurdu şimdiye kadar. Ama her şeyin en doğrusunu Rabbım bilir umarım senin için en hayırlı sebepten böyle çıkmıştır.Eki Görüntüle 2541882
Bugun ki ovulasyon testim bata 3 gun var 2 gun once kanda negativ ciktisizce niye boyle cikiyo
Evet olsa kanda cikardiCanım seni üzmek istemem umutlandırmamak adına şunu diyebilirim lh hormonu kanda sürekli var bundan dolayı idrarda algılayıp 2.çizgi çıkmış olabilir. Benimde adetime 1 gün kala böyle olmuştu adet oldum. Zaten kanda çok erken belli oluyor belli olurdu şimdiye kadar. Ama her şeyin en doğrusunu Rabbım bilir umarım senin için en hayırlı sebepten böyle çıkmıştır.
Canım ben netten 30 tane ovulasyon + 2 gebelik testi + 1 tane de erken gebeliği 30 liraya aldım daha bugün. Aynı günde kargoya verdiler. Normalde eczanede gebelik testi bile 7 8 lira böyle inanılmaz uygunsa geldiKizlar bu ovulasyon testleri tahmini ne kadar oluyor ve icinde ne kdr test oluyr
Cok tesekkur ederim banada ozel mesajdan linkini atarmisiniz beende vereym olmazsa siparisiniCanım ben netten 30 tane ovulasyon + 2 gebelik testi + 1 tane de erken gebeliği 30 liraya aldım daha bugün. Aynı günde kargoya verdiler. Normalde eczanede gebelik testi bile 7 8 lira böyle inanılmaz uygunsa geldi
Anlıyorum seni 1 2 deneme de bile adet olunca çok üzülmüştüm ben. Allah kimseyi evlatsız bırakmasın anneliği babalığı layığıyla yapacak herkese nasip etsin inşallahEvet olsa kanda cikardibu ayda olmadida işte insan umut ariyo yok biliyorum da anlatamiyorum kendime umut ariyorum iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?