- 3 Nisan 2019
- 5.510
- 10.957
- 198
- Konu Sahibi murakami2501
-
subattan beri duzenli istiyoruz.. oncesinde yazin karar vermistik bazi engeller cikmisti.. duzenli olarak subattan beri bekliyorum gebelik.. anlaticam yazilar gostericem bu ay da olmazsa bir de dr a hic gitmedim regl gelirse gideyim fsh felan baktirayim diyorum.Durumu anlat eşin haksızlık yapmış oluyo. Ne kadardır istiyonuz
Ay ne güzel ya acaba ben de mi yapsam. Çatlatma iğnesi vurundum diye test yapmadım iğneden 36 saat sonra çatlıyor.Ovulasyon testi kullandım evet canm 1 yılı geçmişti benim yumuşlar da büyüme çatlama sorunu oluyo tedavi görüyodum bıraktım bi kaç ay sora testi denemek istedim ilk denemede oldu
hadi ya.. regl olcam gibi sonrasinda insallah esime soylerim bu ay da boyle deneyelim derimDoktorum da bana her gün demişti
Ben de ilk defa her gün yapacam inşallah tutar.hadi ya.. regl olcam gibi sonrasinda insallah esime soylerim bu ay da boyle deneyelim derim
Evet çizgiye kadar idrara sokuyorum ve bekliyorum üzerindeki talimatları dikkatle uydum..bu testler yurt dışından gayet iyi diye yorumlar vardı ama bitince başka marka denerim bakalım testlerde mi sorun bende mi..ilk defa boyle renkleri karismis test goruyorum cizgiye kadar idrara sokmuyor musunuz?
Anladım ınsallah ikna edersin ve tez zamanda nasip eder rabbim sana isteyen herkesesubattan beri duzenli istiyoruz.. oncesinde yazin karar vermistik bazi engeller cikmisti.. duzenli olarak subattan beri bekliyorum gebelik.. anlaticam yazilar gostericem bu ay da olmazsa bir de dr a hic gitmedim regl gelirse gideyim fsh felan baktirayim diyorum.
Bende klomen ve çatlatma iğnesi kullandım 2 kere 2side olumsuz sonuçlandı ara verdik 4 ay kadar sora bu testi ypacam arkadaşlar cıktı denemek istedim ve ilk denemede olduAy ne güzel ya acaba ben de mi yapsam. Çatlatma iğnesi vurundum diye test yapmadım iğneden 36 saat sonra çatlıyor.
Çok iyi ya inşallah tuttururum ben deBende klomen ve çatlatma iğnesi kullandım 2 kere 2side olumsuz sonuçlandı ara verdik 4 ay kadar sora bu testi ypacam arkadaşlar cıktı denemek istedim ve ilk denemede oldu
Merhaba öncelikle testlerin üzerine bence tarih atın sırasını karıştırmak için. En son yaptığınız test yumurtlama dönemini gösteriyor gibi. Ama regl döneminiz gecikmiş. Acaba geç mi yumurtladınız? Her ihtimale karşı bugünü de değerlendirin bence . İkinci bir ihtimal hamile olabilirsiniz. Ben bir kimyasal gebelik yaşadım idrar testinde negatif çıktı ama ovulasyon testlerim hep koyu kırmızı çıkıyordu. Bence iki gün daha bekleyip kan verin . İnşallah hamilerinizdirBende deniyorum su an regl gecikmemin ikinci gunundeyim..hamilelik testi dün sabah negatif gösterdi..bugün ovulasyon testi yaptım yine..bu ayki bütün övül testlerimi gonderiyim bir bakın sizde çok karışık ben anlamadım hicbirseyEki Görüntüle 2306780 soldaki 10dk önce yaptigim
İnşallah güzel haberlerinizi bekliyor olacağız .Bu ay hiç aklımda yokken bende ovulasyon testi kullandım. Gerekli günleri değerlendirdik adetime 5-6 gün kaldı beklemedeyim. İnşallah hayırlı sonuçlar alırız
Ah keşke ben ilk ovulasyon denememde kimyasal gebelik yaşadım. İnşallah bir sonraki denememde tutarBende ilk deneme de hamile kaldıminşallah sizlere de nasip olur
Önümüzdeki ay ben de böyle deneyeyim teşekkürlerBen 1 hafta yaptım testi ilk yaptığım çizgiler koyuydu siliklesmeye durunca 2 günde 1 ilişki yaptık canm. Ilişki esnasında yastık filan koyuyudum
Bence yumurtlama gününüze az kalmış baya koyulaşmış çünkü değerlendirebilirsiniz bu günleri.Merhaba güzel bir konu olmuş. Ben de iki gündür yapiyoeum. Daha önce de yaptım aylarca ama olmadı tiroid hormonu yuksek çıktı bu ay onu dusurdum tekrar ovulasyona başladım. Alttaki bugün yaptığım test.
Ben de pikten sonraki üç gün art arda her gün denenmeli diye biliyorum bir sonraki ay iki günde bir deneyeceğimbiz de iki gunde bir degerlendiriyoruz. ovu yakalamama ragmen hamile kalamayinca her gun mu denemeli ki diye dusunuyorum artik. test konularinda israrla pikten sonra uc gun hergun diyolar
Yaptığım araştırmalara göre yumurtlama başladığında 24-48 saat devam edebiliyormuş bunu ancak yarın yaptığınız testte anlarız . Eğer hala pik durumuysa devam ediyor silikleşmişse yumurtlama olmuş demektir.Yumurtlama devam mı ediyor sizce
Yaptığınız testlere göre çatlamış olabilir. Ancak şuna dikkat edin ovulasyon testleri sabah ilk idrarla yapılmazmış. İkincisi en uygun zaman gündüz 12 akşam 8 arasıymış. Ve bir saat önce sıvı alımını kesmek gerekiyormuş. Eğer bu şartlarda yaptıysanız testleri doğrudur .Merhaba benim de testlerim dün akşam üzeri bugun sabah ve bugun bir saat öncesi şeklinde. Sizce yumurtlamam gerçekleşti mi? Sabah daha koyuydu akşamki testlerde koyuluk azalmış çatlamış mısır yumurta?
reglim hala gelmedi test yaptım yine negatif dün gece bir iki damla pembesi leke geldi dedim sökülecek durdu oda..inşallah hamileyimdir ama belirti yok hic..bugün ülke dışına cikiyorum..ya kan verip gidicem ya da saliya kadar beklicem...benim reglim hiç gecikmez kist falan mı oldu acaba? 4ay önce muayene olmuştum temizdi herşey..Merhaba öncelikle testlerin üzerine bence tarih atın sırasını karıştırmak için. En son yaptığınız test yumurtlama dönemini gösteriyor gibi. Ama regl döneminiz gecikmiş. Acaba geç mi yumurtladınız? Her ihtimale karşı bugünü de değerlendirin bence . İkinci bir ihtimal hamile olabilirsiniz. Ben bir kimyasal gebelik yaşadım idrar testinde negatif çıktı ama ovulasyon testlerim hep koyu kırmızı çıkıyordu. Bence iki gün daha bekleyip kan verin . İnşallah hamilerinizdir
Rica ederimÖnümüzdeki ay ben de böyle deneyeyim teşekkürler
Merhaba ben de sizin durumunuzdayim geçen ay doktora gittim hormon testi yaptılar TSH 5.12 çıktı 2.5 altı olmaliymks mesela. İlaç kullandım bir ayda düştü artık bakalım olacak mı . Ama sizin de aklınızda bulunsun busubattan beri duzenli istiyoruz.. oncesinde yazin karar vermistik bazi engeller cikmisti.. duzenli olarak subattan beri bekliyorum gebelik.. anlaticam yazilar gostericem bu ay da olmazsa bir de dr a hic gitmedim regl gelirse gideyim fsh felan baktirayim diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?