Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testleriyle hamile kalmak

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

murakami2501

All is well ☀️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2019
964
535
18
37
İstanbul
Hamile kalmak isteyen arkadaşlar birlikte ovulasyon takibi yapalım inşallah bu ay bizim ayımızdır ve bebişimiz bize gelir :) Bu arada Sat:2 Eylül Bat:2 Ekim. Bugünkü ovulasyon testim silik çıktı teste devam

Hamile kalmak isteyen arkadaşlar birlikte ovulasyon takibi yapalım inşallah bu ay bizim ayımızdır ve bebişimiz bize gelir :) Bu arada Sat:2 Eylül Bat:2 Ekim. Bugünkü ovulasyon testim silik çıktı teste devam
Bende deniyorum su an regl gecikmemin ikinci gunundeyim..hamilelik testi dün sabah negatif gösterdi..bugün ovulasyon testi yaptım yine..bu ayki bütün övül testlerimi gonderiyim bir bakın sizde çok karışık ben anlamadım hicbirsey soldaki 10dk önce yaptigim

özel olmazsa günleri nasıl değerlendirdiniz acaba? ben ovulasyon testi kullanıyorumda
Ben 1 hafta yaptım testi ilk yaptığım çizgiler koyuydu siliklesmeye durunca 2 günde 1 ilişki yaptık canm. Ilişki esnasında yastık filan koyuyudum

Merhaba güzel bir konu olmuş. Ben de iki gündür yapiyoeum. Daha önce de yaptım aylarca ama olmadı tiroid hormonu yuksek çıktı bu ay onu dusurdum tekrar ovulasyona başladım. Alttaki bugün yaptığım test.

Eklentiler

• 15682929008976789575455069466986.jpg
    106,1 KB · Görüntüleme: 127
ilk defa boyle renkleri karismis test goruyorum cizgiye kadar idrara sokmuyor musunuz?

pik gordukten sonra her gun diyorlar siz iki gunde bir mi yaptiniz?
Evet 2de bi yaptık çünkü spermlerin kaliteli olması gerek eşim olsun ben olayım çok araştırdık ettik. Ha edenler var bise diyemem ama biz böyle yaptik

Evet 2de bi yaptık çünkü spermlerin kaliteli olması gerek eşim olsun ben olayım çok araştırdık ettik. Ha edenler var bise diyemem ama biz böyle yaptik
biz de iki gunde bir degerlendiriyoruz. ovu yakalamama ragmen hamile kalamayinca her gun mu denemeli ki diye dusunuyorum artik. test konularinda israrla pikten sonra uc gun hergun diyolar

Testle mi denedin canım. Ne zamandır istiyordun
Ovulasyon testi kullandım evet canm 1 yılı geçmişti benim yumuşlar da büyüme çatlama sorunu oluyo tedavi görüyodum bıraktım bi kaç ay sora testi denemek istedim ilk denemede oldu

biz de iki gunde bir degerlendiriyoruz. ovu yakalamama ragmen hamile kalamayinca her gun mu denemeli ki diye dusunuyorum artik. test konularinda israrla pikten sonra uc gun hergun diyolar
Deneyebilirsin canm ne zararın olabilir ki

Merhaba benim de testlerim dün akşam üzeri bugun sabah ve bugun bir saat öncesi şeklinde. Sizce yumurtlamam gerçekleşti mi? Sabah daha koyuydu akşamki testlerde koyuluk azalmış çatlamış mısır yumurta?

Eklentiler

• 32D9530F-14E3-48D6-90DA-69D44A5B0374.jpeg
    100,6 KB · Görüntüleme: 58
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…