• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testleriyle hamile kalmak

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba ben de sizin durumunuzdayim geçen ay doktora gittim hormon testi yaptılar TSH 5.12 çıktı 2.5 altı olmaliymks mesela. İlaç kullandım bir ayda düştü artık bakalım olacak mı . Ama sizin de aklınızda bulunsun bu
Evet benimde 5in üstündeydi ilaçla durdurduk 1.89 filan olmuştu o zaman hamile değildim. Şuan hamileyim dr gittim 3e çıkmıştı bana da 2in altında olması gerekiyo die ilacımı ayarladı bakalım kontrole gittigmde inşallah duser

reglim hala gelmedi test yaptım yine negatif dün gece bir iki damla pembesi leke geldi dedim sökülecek durdu oda..inşallah hamileyimdir ama belirti yok hic..bugün ülke dışına cikiyorum..ya kan verip gidicem ya da saliya kadar beklicem...benim reglim hiç gecikmez kist falan mı oldu acaba? 4ay önce muayene olmuştum temizdi herşey..
İmkan varsa Farklı bir marka test alıp deneyin bazen testler de yanıltıyor .

Evet benimde 5in üstündeydi ilaçla durdurduk 1.89 filan olmuştu o zaman hamile değildim. Şuan hamileyim dr gittim 3e çıkmıştı bana da 2in altında olması gerekiyo die ilacımı ayarladı bakalım kontrole gittigmde inşallah duser
Düştükten kaç ay sonra hamile kaldınız acaba

Düştükten kaç ay sonra hamile kaldınız acaba
Iste en son gittiğimde düşüktü büyük ihtimal düşükken hamile kaldım ve hamile kalınca yükseldi buda normal bi durummuş zaten şimdi düşürmeye çalışıyoruz

Iste en son gittiğimde düşüktü büyük ihtimal düşükken hamile kaldım ve hamile kalınca yükseldi buda normal bi durummuş zaten şimdi düşürmeye çalışıyoruz
Ben bir aydır ilaç kullanıyorum da acaba ne Zaman hamile kalırım merak ediyorum. 8 aydır kalamiyorum. Tsh geçen ay öğrendim

Ben bir aydır ilaç kullanıyorum da acaba ne Zaman hamile kalırım merak ediyorum. 8 aydır kalamiyorum. Tsh geçen ay öğrendim
Ben adet düzensizliğim için gittiğimde öğrendim bi kaç aydır kullanıyorum ilacı. Benimde 13.ayımda geldi mucizem 😊 sabır canım kullan kontrole git bakalım düzenli kullanınca hemen düşüyor. Başka sorun da yoksa rabbim nasip eder inşallah canım 🤲🏻🌹

Kızlar benim yumurta catlamamakta ısrar ediyor 😀

Eklentiler

• 15683723750421913499744209510532.jpg
    15683723750421913499744209510532.jpg
    85,2 KB · Görüntüleme: 30
Yaptığınız testlere göre çatlamış olabilir. Ancak şuna dikkat edin ovulasyon testleri sabah ilk idrarla yapılmazmış. İkincisi en uygun zaman gündüz 12 akşam 8 arasıymış. Ve bir saat önce sıvı alımını kesmek gerekiyormuş. Eğer bu şartlarda yaptıysanız testleri doğrudur .
2. Ve 3. Test akşam 7.30-8 arası. 2 saat öncesine kadar da sıvı alımını bırakmıştım.

Back