- Konu Sahibi murakami2501
Anca zaten genelde 11 12 den sora yumurtlama oluyorBu ay bende ovülasyon testi ile takip edeceğim. 10 ve 11. gün şehir dışındaydım maalesef 12. gün itibari ile başladım. Bakalım ne olacak sonuç ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anca zaten genelde 11 12 den sora yumurtlama oluyorBu ay bende ovülasyon testi ile takip edeceğim. 10 ve 11. gün şehir dışındaydım maalesef 12. gün itibari ile başladım. Bakalım ne olacak sonuç ?
Bak canım alttaki bahsettiğim tarz. Benimkisi böyle oldu bu ayAz once yine yaptim. Ikisi ayni koyulukda 4 hun böyle cikmasi normal yani dimi
Anladim canim tsk ederim 4 gun boyle olunca tuafima gitri bakalim yarin nasil olucakBak canım alttaki bahsettiğim tarz. Benimkisi böyle oldu bu ay
Ban idrara soktugun an izle ilk baş t beliriyor resmen onu takip et rica ederim :)Anladim canim tsk ederim 4 gun boyle olunca tuafima gitri bakalim yarin nasil olucak
Adetin düzenliyse mesela 29 günde oluyosan -14 yapıyosun 15.gün yumurtlaman lazm canmBu ay bende ovülasyon testi ile takip edeceğim. 10 ve 11. gün şehir dışındaydım maalesef 12. gün itibari ile başladım. Bakalım ne olacak sonuç ?
İnnovita çok iyi ve netKızlar hangi matka iyi
tşk ederim canım bunu da dikkate alacağımAdetin düzenliyse mesela 29 günde oluyosan -14 yapıyosun 15.gün yumurtlaman lazm canm
laboquick kullanıyorum ben deKızlar hangi matka iyi
Selam canım teste devam ettin mi ne oldu catlamayi yakalaybildin miAnladim canim tsk ederim 4 gun boyle olunca tuafima gitri bakalim yarin nasil olucak
5 gun boyunca iki cizgi cikti 6. Gun siliklesti canimSelam canım teste devam ettin mi ne oldu catlamayi yakalaybildin mi
Bende ilk deneme de hamile kaldıminşallah sizlere de nasip olur
![]()
Mrb. Ben adetimden 10 gün sonra filan denedim. Testte zaten hangi saatlerde yapılması gerektiği yazyo ben akşamları denedim 8de. Gebelik testi gibi ama burda çizgiler koyudan siliklesmesi gerek ama yalnız benim hiç koyu olmadı silikti iyice siliklesmye başladı. Belki adetten 10 gün sonra başladım diye olabilr.Merhaba. Bu testi nasil yapılıyor ne kullaniyirsunuz . Aciklarmisiniz . Ilk kez deneyecegim.
Her gün yapılıyoOvalasyon . Aciklarmisiniz nasil yapilacak ve ne kullanacagiz . Hangi gunler olacak?
Tesekkur ederim. Konuyu tam bilmiyorum kusura bakmayin.Mrb. Ben adetimden 10 gün sonra filan denedim. Testte zaten hangi saatlerde yapılması gerektiği yazyo ben akşamları denedim 8de. Gebelik testi gibi ama burda çizgiler koyudan siliklesmesi gerek ama yalnız benim hiç koyu olmadı silikti iyice siliklesmye başladı. Belki adetten 10 gün sonra başladım diye olabilr.
Rica ederim ne demek. Evet ovulasyon testi deyince veriyolar. Her markayı almayın ama kalite önemli yinedeTesekkur ederim. Konuyu tam bilmiyorum kusura bakmayin.
Eczaneden ovalasyon icin test mi isteyeceğiz. Soyledigimiz zaman verirler mi ?