Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testleriyle hamile kalmak

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• Screenshot_2019-09-20-17-16-10-680_com.android.chrome.png
    Screenshot_2019-09-20-17-16-10-680_com.android.chrome.png
    365,8 KB · Görüntüleme: 21
Kızlar merhaba bizde 1 yıldır bebek için uğraşıyoruz. 27 yaşındayım. Sat 10 Eylül bat 11 Ekim. Ovulasyon la ilgili hiç bir bilgim yok. Yapıp atıyor muyuz bekletiyor muyuz? Bekleyince renkler ne ifade ediyor koyuyu görünce mi ilişki olmalı açık olunca mı bana yardımcı olur musunuz? :KK43:

Merhaba. Bu testi nasil yapılıyor ne kullaniyirsunuz . Aciklarmisiniz . Ilk kez deneyecegim.
Mrb. Ben adetimden 10 gün sonra filan denedim. Testte zaten hangi saatlerde yapılması gerektiği yazyo ben akşamları denedim 8de. Gebelik testi gibi ama burda çizgiler koyudan siliklesmesi gerek ama yalnız benim hiç koyu olmadı silikti iyice siliklesmye başladı. Belki adetten 10 gün sonra başladım diye olabilr.

Mrb. Ben adetimden 10 gün sonra filan denedim. Testte zaten hangi saatlerde yapılması gerektiği yazyo ben akşamları denedim 8de. Gebelik testi gibi ama burda çizgiler koyudan siliklesmesi gerek ama yalnız benim hiç koyu olmadı silikti iyice siliklesmye başladı. Belki adetten 10 gün sonra başladım diye olabilr.
Tesekkur ederim. Konuyu tam bilmiyorum kusura bakmayin.
Eczaneden ovalasyon icin test mi isteyeceğiz. Soyledigimiz zaman verirler mi ?

Tesekkur ederim. Konuyu tam bilmiyorum kusura bakmayin.
Eczaneden ovalasyon icin test mi isteyeceğiz. Soyledigimiz zaman verirler mi ?
Rica ederim ne demek. Evet ovulasyon testi deyince veriyolar. Her markayı almayın ama kalite önemli yinede

Back