Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testleriyle hamile kalmak

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar günaydın farklı bir sorum ve sorunum var aynı konudan muzdarip olan arkadaşlarım varmıdır acaba sayfada varsa bana cevap verebilirmi..
benim kansızlığa bağlı demir eksikliğim var hemde en alt seviyelerde şuan serum şeklinde her hafta takviye alıyorum bu gebeliğe engel olmuş olabilirmi bizde yaklaşık 1 buçuk senedir istiyorum bi sorun çıkmadı her şeyi denedik rahim filmi dahi çektirdim ama temiz eşimde testlerini yaptırdı sağlam ama bu kansızlığa bağlı demir eksikliği yüzünden olabilirmi sizce kan değerlerimin normale dönmesini bekliyorum şuan sizinde bilginiz varsa yazarsanız sevinirim.

Canım yengemin demir eksikliği vardı ilaç kullandı sonraki ay gebe kaldı. Bende de gecen ay d vitamini diplerdeydi doktor ilac verdi vitmqin eksikliği falan hamile kalmaya engel olabiliyor kimi zaman gebeliği geciktiriyor dedi. Vücut senle uğraşırken aynı zamanda da bebekle uğraşamıyormuş. Demir i kalsiyumu geçtim basit bir diş ağrısı diye bile geçiştirme. Forumda bir sürü başlık var dişlerini tedavi ettirip gebe kalan falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…