- 25 Temmuz 2020
- 2.733
- 3.289
-
- Konu Sahibi M-Mavera2048
- #1.781
Ay keşke öyle olsa =))Bizim öyle oldu evethahah bu hesapla senin de olmak üzere artık
benim kardeşimle doğum günlerim aynı. bebişimiz de sağlıkla doğarsa aramızda çok az gün olacak hatta geç döllenme diye geç doğarsa aynı zamanda olma ihtimali varAy keşke öyle olsa =))
Dur sorcam hamile tanıdığım birilerine bakim onlarında öyle denk gelmiş mi
Selam canımSelam kızlar. Ben pik i 14.gün sanıyordum ama yanılmışım pik 16.gün yani bugünmüşiyi ki testleri yapmaya devam etmişim. Doktor 17.gün çatlayacak demişti gerçi ama erken çatladı sanmıştım İnşallah iki haftaya birbirimize güzel haberleri veririz
Hemde ne pik olmus vallaaa joynss un dediği gibi pik gibi pikkSelam kızlar. Ben pik i 14.gün sanıyordum ama yanılmışım pik 16.gün yani bugünmüşiyi ki testleri yapmaya devam etmişim. Doktor 17.gün çatlayacak demişti gerçi ama erken çatladı sanmıştım İnşallah iki haftaya birbirimize güzel haberleri veririz
Aynen canım bende üzülmüştüm tüh tam büyümeden çatladı falan diye. Dün değerlendirdik, bugün ve yarında olursa gerisi Allah’a kaldı artıkSelam canımPik gibi pik olmuş epey koyu. İnşallah güzel haberlerini alırız çatlamaya yakın zamanı da mutlaka değerlendirin derim, doktor yönlendirmiştir tabi mutlaka
Yani büyük ihtimal bilimsel bi temeli yok ama genetik her şeyi etkiliyorsa bunda da bir iş vardır diye düşündürtüyor
Aynen öyle canımAynen canım bende üzülmüştüm tüh tam büyümeden çatladı falan diye. Dün değerlendirdik, bugün ve yarında olursa gerisi Allah’a kaldı artıkHepimiz aynı anda yazsak buraya da bayram olsa bize ne güzel olur
Ahh ağzınız bal yesinHemde ne pik olmus vallaaa joynss un dediği gibi pik gibi pikk
O zaman hadi bismillah güzel güzel değerlendirin
Mis gibi haberler verelim birbirimize
Yaa ne güzel olur birbirimize orada da destek oluruzAynen öyle canımSonbahar anneleri diye topic açarız ne güzel olur inşallah gönlümüze göre olsun
Benim 4 aralıktı. 21 aralıkta silikleşmiş testim. 20 aralıkta da akşam değerlendirmişiz
Ben bu ay yapmadım ovulasyon hiç ya doktora gidiyorum diye ama takip etmekte fena olmuyo bi heyecan katıyo sankimBenim 4 aralıktı. 21 aralıkta silikleşmiş testim. 20 aralıkta da akşam değerlendirmişizşimdi mesajları geriye dönük okudum da ne zaman olmuş tarihi kontrol edeyim diye erkeklerin kadınları bekleme durumu döllenmede de geçerliymiş.
Bencede ya bende çok ümitliyim su bi iki aydannn=))Yani büyük ihtimal bilimsel bi temeli yok ama genetik her şeyi etkiliyorsa bunda da bir iş vardır diye düşündürtüyorsüper canım çok az kaldı bence senin için de artık
Ay sen hamileymişsinBenim 4 aralıktı. 21 aralıkta silikleşmiş testim. 20 aralıkta da akşam değerlendirmişizşimdi mesajları geriye dönük okudum da ne zaman olmuş tarihi kontrol edeyim diye erkeklerin kadınları bekleme durumu döllenmede de geçerliymiş.
Ay bilmiyordum ya da aklımda kalmamış allah allah diyorum nasıl oluyo hesap falan yapıyorum
Canım en son gittiğinde bir şey demiş miydi kaç mm di ?Ben bu ay yapmadım ovulasyon hiç ya doktora gidiyorum diye ama takip etmekte fena olmuyo bi heyecan katıyo sankim
Eğer yarında tam büyümemişse dönerken alırım ovulasyon bikaç tane =) bakarım olmassa bende =)
Yumurtlamaya yakın bi bakarsın olmadı kuzuş hobi olarakBen bu ay yapmadım ovulasyon hiç ya doktora gidiyorum diye ama takip etmekte fena olmuyo bi heyecan katıyo sankim
Eğer yarında tam büyümemişse dönerken alırım ovulasyon bikaç tane =) bakarım olmassa bende =)
Evet öyle bir sürpriz oldu çok şükürAy sen hamileymişsin