Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
J joynss benim kafa gitmiş ya ben senide hamilelik istiyorsun sanıyorum meğer hamileymişsinde burada heyecanımızı paylaşıyormuşsun Kaç haftalık ? Sağlıkla gelsin inşallah

J joynss benim kafa gitmiş ya ben senide hamilelik istiyorsun sanıyorum meğer hamileymişsinde burada heyecanımızı paylaşıyormuşsun Kaç haftalık ? Sağlıkla gelsin inşallah
Evet canım gönülden diliyorum size de
Az önce bat ile satı karıştırmışım 31 aralık battı, işte hemen hemen 6 haftayı biraz geçti. Geçen Cuma keseyi gördük, ay sonunda kalp atışı için gideceğim, hayırlısıyla duyarsak

Canım en son gittiğinde bir şey demiş miydi kaç mm di ?
Yok kuzu bişey demedi perşembe ve cuma gitmiştim ayrı iki doktora
Aslında 10 ve 11. Günler oluyo regli baslangıcından itibaren gittiğim günler, biraz büyüme olmustur ama doktorların ikiside bişey demedi
Şimdş pazartesi gidicem işte tam 14. Gün oluyo =)
Heralde bu sefer tahmini bi gün falan verir değerlendirmek için diye düşünüyorum =)

Amin Ne tatlı heyecanlar Ay sonu hem bayağı büyümüşte olur annesi

Aynen canım çok iyi oluyor doktorlar söyleyince mesela ben adetin 12.günü gittiğimde 13,5mm di 17.günü çatlayacak diye düşünüyorum dedi. En azından hangi günler olmalı insan biliyor. Yine gün aşırı değerlendir sen

Çok duygulanıyorum, seviniyorum hamilelik haberlerinde İkisininde hamileliği su gibi geçsin sağlıkla doğsun bebişler Bize ve bekleyen herkesede en hayırlı zamanda diliyorum canım Ama biliyor musun kalbim ferah bu ay.. ikimizinde oluyormuş bi de

inşallah öyle olur canım valla insan kaygılanmadan edemiyor ama pozitif olmaya çalışıyorum
Kesinlikle haklısın. Kendini çok yormadan işlerini yap, dua edelim bol bol, beslenmene de elinden geldiğince dikkat et canım

Aynen kuzu devam ediyoruz gün aşırı değerlendirmeye bizde=)
Ya benimde =)
Bu ay çok ümitliyim allahım boşa çıkarmasın
İnsallah güzel haberler veririz bizdee kuzucum
Bide saolsun A Aylinli ve J joynss rahatlatıyo ben arada sapıtınca
Sende hergün gel bak buraya nasıl sıfırlancak moral bozma ümitsizlik vs

Kesinlikle haklısın. Kendini çok yormadan işlerini yap, dua edelim bol bol, beslenmene de elinden geldiğince dikkat et canım
her şeyi sakin sakin halletmeye çalışıyorum umarım her şey yolundadır. ilk aylarda pek bir şey fark edilmiyor aslında bir bugün sabah gözüm karardı başım döner gibi oldu. arada sancım da olmasa bişey yok gibi:)

Maşallah çok tatlı ve pozitifsiniz. Böyle destek bulabilmek ne hoş. Isındım sizlere

Bu ay gelecek güzel haberler canım baya kontrollü ilerliyorsunuz inanıyorum ben

İnşallah. Allah boşa çıkarmasın heyecanımızı, umutlarımızı

Sen içini ferah tut gerisi Allah’a emanet bir şey olmaz Ne güzel bak zorlanmadan ilerliyor hamileliğin şu an. Mide bulantın yok galiba

dün ve bugün bişeyler olur gibi oldu. sabah böyle minik bir öğürtü gibiydi bakalım takipteyim artacak mı.
Amin inşallah dediğin gibi Allaha emanet canım zaten olacağı varsa olur yoksa elden bişey gelmez doğru

Hafif hafif yokluyor diyorsun tam da zamanları oluyor galiba 6. 7. Haftadan itibaren. Seninde ilk çocuk olacak değil mi ? 2 aya da cinsiyeti belli olur herhalde ay çok heyecanlı kız

Hafif hafif yokluyor diyorsun tam da zamanları oluyor galiba 6. 7. Haftadan itibaren. Seninde ilk çocuk olacak değil mi ? 2 aya da cinsiyeti belli olur herhalde ay çok heyecanlı kız
evet canım inşallah ilk olacak :) dediğin gibi 6. haftadan sonra başlıyor sanırım. aslında başlasın istiyorum kafam rahatlasın her şey yolunda diye düşünürüm hahah. benim eşimin ailesinde herkes erkek. büyük ihtimal erkek olur hahah ama sağlıklı olsun yeter
en güzeli bir kız bir erkek çocuk da hele ilk çocuk aşamasından geçelim tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…