- 24 Aralık 2020
- 132
- 39
- 29
-
- Konu Sahibi M-Mavera2048
- #1.741
Canım çatlama kişiden kişiye değişiyor pik tm olmamış fakat çatlamış gibide duruyor silikleşmiş.Selam kızlar. Bugün adetin 14.günü sabahki test pik olmaya çok yakındı akşam bir daha deneyeyim dediğimde silikleşmişti. Bu kadar kısa sürede çatlar mı yumurta
Aynen canım bende araştırdım biraz ne kadar doğru bilmiyorum ama tam pik gösterdiği zaman yumurta 20mm üstü oluyormuş sanırım. Benim daha küçük olduğunu düşünüyorum çarşamba sabah 13.5 mmdi. İnşallah olur yaCanım çatlama kişiden kişiye değişiyor pik tm olmamış fakat çatlamış gibide duruyor silikleşmiş.
İnşşlh canım olur hayırlısı ileAynen canım bende araştırdım biraz ne kadar doğru bilmiyorum ama tam pik gösterdiği zaman yumurta 20mm üstü oluyormuş sanırım. Benim daha küçük olduğunu düşünüyorum çarşamba sabah 13.5 mmdi. İnşallah olur ya
Gerçekten öyleBenim arkadaşım bir gece korunmayı bıraktı o gece hamile kalmışallahım diyorum 2,5 senedir yemediğim denemediğim sey kalmadı nasip demekki diyorum.
Ay insallahh kuzu ya =)Aynen canım benim canlı yayını takip ettiğim doktorda öyle diyor 4 ve 5. Dereceden varikosel ameliyat yapıyormuş 1.2.3. Ünçü derecelere eğer spermi etkilemesse gerek duymuyorlar. Bu arada canım yumurtaların fLan güzel olmasına çok sevindim ben senden bu ay çokk ama çok umutluyum
İnşşlh ya canım Valaha bende kendime bekler gibi bekliyorum burdaki herkesin güzel haberiniAy insallahh kuzu ya =)
Bakalım değerlendiriyorus şimdilik
Pazartesi doktora gidicem bi bakalım yumurtalar ne durumda tam regli sonrası 14. Gün oluyor pazartesi =)
İnsallahh hepimiz şurda güzel haberler veririz, o kadar çok istiyorum ki
Aynen canım pike çok yakın duruyorBu arada kızlar bende bu son iki gündür böyle sanırım yarın yada pazartesi pik olur herlade
Aynen canım bugün ve sonraki 3 günü değerlendir mutlaka. Sonra gelsin bebişBu arada kızlar bende bu son iki gündür böyle sanırım yarın yada pazartesi pik olur herlade
Normal zamanda yaşamıyorsan bu durumu bulantı başlamış olabilir canımSelam kızlar. Dün akşam tost yedim akşam yemeğini erken yiyince acıkmıştım. Midem yanmaya başladı şimdi de bulanmaya başladı bişey mi dokundu yoksa hamilelik bulantısı mı daha çözemedim
İnşallah öyledir diyesim geliyor sabah da biraz erken kalktım sersemliği de atamamış olabilirimNormal zamanda yaşamıyorsan bu durumu bulantı başlamış olabilir canım
Yok canım normal artık ben burdayım diyor kalp atışı başladığın da başlarmış mide bulantıları iyiye işaret bu tatlımİnşallah öyledir diyesim geliyor sabah da biraz erken kalktım sersemliği de atamamış olabilirim
inşallah öyledir canımYok canım normal artık ben burdayım diyor kalp atışı başladığın da başlarmış mide bulantıları iyiye işaret bu tatlım
Aynen canımmminşallah öyledir canımyarın anlarım neymiş ne değilmiş eğer geçerse :)
Artık bebiş kendini belli etmeye baslar heralde kuzuSelam kızlar. Dün akşam tost yedim akşam yemeğini erken yiyince acıkmıştım. Midem yanmaya başladı şimdi de bulanmaya başladı bişey mi dokundu yoksa hamilelik bulantısı mı daha çözemedim
evet canım bakalım neler olacak :)Artık bebiş kendini belli etmeye baslar heralde kuzu
Belkide o yapmaya başlıyodur bulantıları yavas yavas=)
Bikaç gün takip et bakalım=)
kalp atışını duyunca yapayım dedim maveracım ya
Dün değerlendirdik yarın da değerlendirelim diyorum eşimde sperm sıkıntı olunca gün aşırı oluyor. Ayyy inşşlh ya canım Valaha 2,5 senedir test yapmaktan ilaç içmekten imanım gevrediAynen canım bugün ve sonraki 3 günü değerlendir mutlaka. Sonra gelsin bebiş
Dün oldu bir de yarın olsun diyorum bizim sıkıntılı olunca inşşlh ya bu ay artık ilaçlarımı kullanmam bitiyor umarım güzel bir sonuç alırım burdaki tüm arkadaşlarda hepimizAynen canım pike çok yakın duruyorbugün ilişki olmasın bence yarın sabah olursa ilk spermler daha canlı oluyormuş öyle değerlendir olacak inşallah