Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar. Bugün adetin 14.günü sabahki test pik olmaya çok yakındı akşam bir daha deneyeyim dediğimde silikleşmişti. Bu kadar kısa sürede çatlar mı yumurta
Canım çatlama kişiden kişiye değişiyor pik tm olmamış fakat çatlamış gibide duruyor silikleşmiş.

Canım çatlama kişiden kişiye değişiyor pik tm olmamış fakat çatlamış gibide duruyor silikleşmiş.
Aynen canım bende araştırdım biraz ne kadar doğru bilmiyorum ama tam pik gösterdiği zaman yumurta 20mm üstü oluyormuş sanırım. Benim daha küçük olduğunu düşünüyorum çarşamba sabah 13.5 mmdi. İnşallah olur ya

İnşşlh canım olur hayırlısı ile

Ay insallahh kuzu ya =)
Bakalım değerlendiriyorus şimdilik
Pazartesi doktora gidicem bi bakalım yumurtalar ne durumda tam regli sonrası 14. Gün oluyor pazartesi =)
İnsallahh hepimiz şurda güzel haberler veririz, o kadar çok istiyorum ki

İnşşlh ya canım Valaha bende kendime bekler gibi bekliyorum burdaki herkesin güzel haberini

Bu arada kızlar bende bu son iki gündür böyle sanırım yarın yada pazartesi pik olur herlade

Eklentiler

• IMG_20210116_121008.jpg
    42,2 KB · Görüntüleme: 24
Selam kızlar. Dün akşam tost yedim akşam yemeğini erken yiyince acıkmıştım. Midem yanmaya başladı şimdi de bulanmaya başladı bişey mi dokundu yoksa hamilelik bulantısı mı daha çözemedim

Selam kızlar. Dün akşam tost yedim akşam yemeğini erken yiyince acıkmıştım. Midem yanmaya başladı şimdi de bulanmaya başladı bişey mi dokundu yoksa hamilelik bulantısı mı daha çözemedim
Normal zamanda yaşamıyorsan bu durumu bulantı başlamış olabilir canım

Artık bebiş kendini belli etmeye baslar heralde kuzu
Belkide o yapmaya başlıyodur bulantıları yavas yavas=)
Bikaç gün takip et bakalım=)

Aynen canım bugün ve sonraki 3 günü değerlendir mutlaka. Sonra gelsin bebiş
Dün değerlendirdik yarın da değerlendirelim diyorum eşimde sperm sıkıntı olunca gün aşırı oluyor. Ayyy inşşlh ya canım Valaha 2,5 senedir test yapmaktan ilaç içmekten imanım gevredi

Aynen canım pike çok yakın duruyor bugün ilişki olmasın bence yarın sabah olursa ilk spermler daha canlı oluyormuş öyle değerlendir olacak inşallah
Dün oldu bir de yarın olsun diyorum bizim sıkıntılı olunca inşşlh ya bu ay artık ilaçlarımı kullanmam bitiyor umarım güzel bir sonuç alırım burdaki tüm arkadaşlarda hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…