- 8 Aralık 2020
- 734
- 991
-
- Konu Sahibi M-Mavera2048
- #1.821
Hiç bulantı olmadan hamileliği bitenlerde oluyormuş canım belki senin bu hafiflikte giderevet canım inşallah ilk olacak :) dediğin gibi 6. haftadan sonra başlıyor sanırım. aslında başlasın istiyorum kafam rahatlasınher şey yolunda diye düşünürüm hahah. benim eşimin ailesinde herkes erkek. büyük ihtimal erkek olur hahah ama sağlıklı olsun yeter
en güzeli bir kız bir erkek çocuk da hele ilk çocuk aşamasından geçelim tabi
mızmız bir bünyem olduğu için baya şaşırırım öyle olursa :) ama sonu iyi olsun gerçekten önemli olan o.Hiç bulantı olmadan hamileliği bitenlerde oluyormuş canım belki senin bu hafiflikte giderAllah tabiki sağlıklısını ve hayırlısını versin dediğin gibi herkesin gönlünde de oluyor bir şey yoksa ikiside evlat Bencede en güzeli bir kız bir erkek
Tabiki canım sonunda sağlıklı bir şekilde kavuşmak olsundamızmız bir bünyem olduğu için baya şaşırırım öyle olursa :) ama sonu iyi olsun gerçekten önemli olan o.
Hoşbulduk canım inşallah hep beraber güzel haberler alıp sevinelimKızlaaarrr nabersınız nasılsınız bakalım?
Günlerdir bakamadım ama aklım da hep sızdeydı, her yazdıgınızı okudum
M-Mavera2048 cım A Aylinli ve J joynss un hemen hemen tarıhlerı bırbıırne yakındı aynı anda haberlerını aldılar
Benim de bat tarıhım senınle aynı ıkı aydır ınsallah bu ay da bız guzel haberı bırlıkte alalım
haileyy topiğimize hos geldın canım. Insallah Zeze1919 da dahil hepimiz guzel haberler alırız bu ay
bu ay ovulasyon yapıyorum ama henuz pik i görmedim, bakalım bıraz gec yumurtlayacagım galıba, testın dısında henüz akıntım vs belirtim de yok. hayırlısı
Maveracım yumurta büyüklüğü nasıl olur ilerler pek bilgim yok ama günde 1-2 mm bile büyüse 3 güne 17-18 mm olabilir. Bence hemen canını sıkma, hem bi sorun varsa da tespit etmiş olucaksınız bu ay teşhis ayı olacak en kötü ihtimalle. Sonra duruma göre direkt tedavi ve sonuç inşallahGittim geldim kızlar doktora
Adetten sonra 14. Gün yumurtam 11 milimmiş henüz
Bugünden sonra büyümeye başlar hızla, gün aşırı değerlendirmeye devam edin dedi
14. Güne göre biraz küçük değil mi diye sordum ama hiç bilemeyiz ne zamann yumurtlaman oluyo illa 14. Gün olcak diye bişey yok büyüme başlamıs değerlendirmeye devam dedi
Eşimin testini bu hafta veremicez o yüzden gün kaçırmamak adına
Doktorumda adet zamanı sen kendi hormon testlerini verirsin eşinde sperm testini verir dedi
Gerekirse bi dahaki ay ilaçla bi takip yapıcas sanırım
Ama sanki biraz keyfim kaçtı gibi ya
14. Gün için 11 mm biraz fazla küçük sanki sizce
Normalde zaten 10 milim kadar oluyo büyümemiş hali
Bilemedim kuzu ya ben bugün sanki daha yeterli bi büyüklük olur gibi kendimi endekslemiştim sanırım o yüzden üzüldüm birazMaveracım yumurta büyüklüğü nasıl olur ilerler pek bilgim yok ama günde 1-2 mm bile büyüse 3 güne 17-18 mm olabilir. Bence hemen canını sıkma, hem bi sorun varsa da tespit etmiş olucaksınız bu ay teşhis ayı olacak en kötü ihtimalle. Sonra duruma göre direkt tedavi ve sonuç inşallah
Benim iste 2-3 aydir 17-18lerde oldu. Senin de gecen ay ilac sayesinde sanki erken oldu ama ondan once nasildi bence de bi bak. Iyi oldu valla boyle yazdiklarimiz gunluk gibi oluyorBilemedim kuzu ya ben bugün sanki daha yeterli bi büyüklük olur gibi kendimi endekslemiştim sanırım o yüzden üzüldüm biraz
Dediğin iki 2 mm kadar büyüyo ortalama, tahmini üç dört güne yeteli büyüklük olmuş olması lazım
Hiç hatırlayamıyorum önceki iki ayda kaçıncı günler pik görmüştüm ovulasyonda bi bakayım geçmiş mesajlara
16 17 lerse o zaman umudum olur hiç değilse =)
Hoşgeldin canım. Hiç canını sıkma hepimizin yapısı farklı bu ay demek ki geç yumurtlayacaksın normalde öyle miydi düzenin bilmiyorum ama. Sonradan çok hızlı büyüyenleride duydum ki anormal bir durum olsa doktor söylerdi bence. Vitamin takviye falan alıyor musun? Beslenmene dikkat et bence çok etkiliyor. Belkide geç döllenme olacakGittim geldim kızlar doktora
Adetten sonra 14. Gün yumurtam 11 milimmiş henüz
Bugünden sonra büyümeye başlar hızla, gün aşırı değerlendirmeye devam edin dedi
14. Güne göre biraz küçük değil mi diye sordum ama hiç bilemeyiz ne zamann yumurtlaman oluyo illa 14. Gün olcak diye bişey yok büyüme başlamıs değerlendirmeye devam dedi
Eşimin testini bu hafta veremicez o yüzden gün kaçırmamak adına
Doktorumda adet zamanı sen kendi hormon testlerini verirsin eşinde sperm testini verir dedi
Gerekirse bi dahaki ay ilaçla bi takip yapıcas sanırım
Ama sanki biraz keyfim kaçtı gibi ya
14. Gün için 11 mm biraz fazla küçük sanki sizce
Normalde zaten 10 milim kadar oluyo büyümemiş hali
Benim iste 2-3 aydir 17-18lerde oldu. Senin de gecen ay ilac sayesinde sanki erken oldu ama ondan once nasildi bence de bi bak. Iyi oldu valla boyle yazdiklarimiz gunluk gibi oluyor
Gunde 1-2 mm buyuyormus hakikaten simdi baktim. Bi de yumurtlama zamanlarimiz da degisebiliyor. Onceden 10. Da olup sonra degisebilir de.
Hic canini sikma bi adim attiniz doktorlarkn da yonlendirmesiyle kolayca hallolacak
Geçen ay 14. Gün pik görmüşüm kuzuuBenim iste 2-3 aydir 17-18lerde oldu. Senin de gecen ay ilac sayesinde sanki erken oldu ama ondan once nasildi bence de bi bak. Iyi oldu valla boyle yazdiklarimiz gunluk gibi oluyor
Gunde 1-2 mm buyuyormus hakikaten simdi baktim. Bi de yumurtlama zamanlarimiz da degisebiliyor. Onceden 10. Da olup sonra degisebilir de.
Hic canini sikma bi adim attiniz doktorlarkn da yonlendirmesiyle kolayca hallolacak
Yani değişiyomus kuzu onu farkettim bende eski mesajlardan, zaten iki ay kadar ovulasyon yapmıstımHoşgeldin canım. Hiç canını sıkma hepimizin yapısı farklı bu ay demek ki geç yumurtlayacaksın normalde öyle miydi düzenin bilmiyorum ama. Sonradan çok hızlı büyüyenleride duydum ki anormal bir durum olsa doktor söylerdi bence. Vitamin takviye falan alıyor musun? Beslenmene dikkat et bence çok etkiliyor. Belkide geç döllenme olacakBir daha çağırmadı di mi gel bakalım 3 4 gün sonra diye
Ilac sizin yumurtlamayi costurmustu gecen ayGeçen ay 14. Gün pik görmüşüm kuzuu
Pik içinde 17 18 mm geçince gösteriyor diyolar testler için genelde
Bi önceki ay baya geç olmus ama
Demek ki bu ayda gecikme oldu, bozmım moralimi dediğin gibi
Bi kaç tanede ovulasyon testi alım bari yaparım şu aralarda
Doktorda hiç belli olmaz 20. Günde yumurtlamada olabilir sen devam et dedi de değerlendirmeye işte ben kendimi şartlamıstım bugüne tam günü, çarşambada eşime test verices diye =) ondan böyle düştüm biraz
İnsallah hallolacak
Çatlaması için havuç öneriyolar ama ne kadar doğruudur bilmiyorum kuzu=)M-Mavera2048 Joynss’a Katılıyorum, ben normalde 28 günde bir adet oluyordum 12 14 arası gibi yumurtlama oluyordu. Şimdi adetim 32 33 e çıktı. Bugün adetin 17.günü pik durumda. Bence seninde benim gibi olacak inş çatlar yumurtalar Bir ay benim kendiliğinden çatlamayıp kiste dönüp adetle atmıştım korkuyorum bende çatlamaz diye
Aynen canım hiç sıkma tatlı canını. Her insan farklı değişiyor hep aynı gün olmuyor yumurtlama. Ya çekindiğimden söylemedim inofolic combi al diye ilaç değil biliyorum ama çekindim yinede. Çok iyi yapmışsın yumurtan büyür inşallah hiç merak etmeYani değişiyomus kuzu onu farkettim bende eski mesajlardan, zaten iki ay kadar ovulasyon yapmıstım
Birinde epey geç görmüşüm diğerinde 14 te pik olmus
Demek ki bu ayda biraz geçikicek
Inofolıc kullanıyorum folık asit olarak
Beslenmeme çok dikkat ettiğm söylenemes
Benim için geçikmesi problem değilde fsh ım biraz yüksek ya acaba yeterli büyüklük mü olmuyor diye kafam takıldı, yoksa yeterki sağlıklı büyüyüp çatlasında
Çağırmadı tekrar, sordum özelliklede
Büyümeye baslar hızla zaten dedi gün aşırı değerlendir gebelik olmassa doktor aysenin dediği testleri yapalım o zaman dedi
Doktor bir daha kontrole cagirmadi mi buyuklugu gormek icin? Bazi doktorlar bizi hic anlamiyor benim doktora da takip etsek falan diyodum hic orali olmuyordu, biz mi cok kafaya takiyoruz nedirYani değişiyomus kuzu onu farkettim bende eski mesajlardan, zaten iki ay kadar ovulasyon yapmıstım
Birinde epey geç görmüşüm diğerinde 14 te pik olmus
Demek ki bu ayda biraz geçikicek
Inofolıc kullanıyorum folık asit olarak
Beslenmeme çok dikkat ettiğm söylenemes
Benim için geçikmesi problem değilde fsh ım biraz yüksek ya acaba yeterli büyüklük mü olmuyor diye kafam takıldı, yoksa yeterki sağlıklı büyüyüp çatlasında
Çağırmadı tekrar, sordum özelliklede
Büyümeye baslar hızla zaten dedi gün aşırı değerlendir gebelik olmassa doktor aysenin dediği testleri yapalım o zaman dedi
Bende duydum onu. Bu arada ben hergün iki tane kuru incir yiyorum çok sevdiğimden. C ve D vitaminide kullanıyorum. Ne kadar doğru bilmiyorum ama d vitamini eksikliği çok etkiliyormuş gebe kalmayıÇatlaması için havuç öneriyolar ama ne kadar doğruudur bilmiyorum kuzu=)
Banada bi arkadasım kuru incir ye dedi bugünlerde =)
Kuru incir büyümesini sağlıyomus havuçta çatlamaya yardımcı oluyomus
Ne kadar doğru bilmiyorum tabi denemedim hiç
Aynen bencede =))Ilac sizin yumurtlamayi costurmustu gecen aydemek ki her sey rutin ilerliyor. Al canim bundan sonra peaki gorene kadar bak kafan da rahat olur:) forumda da cok okuyorum gec yumurtlayan ben de hep 14 oluyorum saniyodum.
Doktor bir daha kontrole cagirmadi mi buyuklugu gormek icin? Bazi doktorlar bizi hic anlamiyor benim doktora da takip etsek falan diyodum hic orali olmuyordu, biz mi cok kafaya takiyoruz nedirama test ancak 17-18 olunca piki gösteriyorsa yine anlarsın büyüklüğü
Bu doktorlarıda bazen anlamıyorum. Bende hsg sonucumu göstermeye gittim yumurta takibi yapıyorum demiştiniz yumurtama baksın istedim kem küm etti e bakayım dediDoktor bir daha kontrole cagirmadi mi buyuklugu gormek icin? Bazi doktorlar bizi hic anlamiyor benim doktora da takip etsek falan diyodum hic orali olmuyordu, biz mi cok kafaya takiyoruz nedirama test ancak 17-18 olunca piki gösteriyorsa yine anlarsın büyüklüğü