Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bizde bugün değerlendirdik🤭
Pazartesi doktora gidicem insallah tam bi gün söyler bu seferr yumurtalara bakıp=)
Ona göre değerlendiririz
Bu arada doktor eşimi sperimin sayısına güvenme dna hasarıda olabilir sigaraa kullandığın için falan diye iyice korkutunca günde bi bucuk paket için adam bu saate kadar toplam 13 tane içmiş😁😏
Baya korktu bu sefer bakalım ilacıda kullanıyo bu ay olmassa bilee bi dahaki ay yapmam lazım su bebişi artık😁😁

Ya sizce şu fsh için bitkisel bişeyler kullanım mı kızlar ya
Kullanmim dedim şimdi ters bi etki yapar diye ama benimkide yüksek sayılır
Doktorun dediğine görede öyle, burda okuduğum biçok başlığa görede
Biraz düşürmeye çalıssam mı ne yapsam bilmiyorum ki
Sayı iyi ama sanırım yükseklik kaliteyi etkiliyomus
Burda bitkisel bişeylerle düşürenler var
Emin olamıyorum bi türlü😒

Canım bence kullanma ya ters tepki de olabiliyor doktor kontrolündesin nasıl olsa pazartesi bi görsün yumurtalar nasıl sağlıklı mı o zaten problem görürse ona göre ilaç takviye bişey verecektir. Elim ellerdeyim diye kafanı rahatlatmaya çalış çok faydası olacağına eminim ♥️

Canım bence kullanma ya ters tepki de olabiliyor doktor kontrolündesin nasıl olsa pazartesi bi görsün yumurtalar nasıl sağlıklı mı o zaten problem görürse ona göre ilaç takviye bişey verecektir. Elim ellerdeyim diye kafanı rahatlatmaya çalış çok faydası olacağına eminim ♥️
Sende mi öyle diyosun kuzu, J joynss da kullanma dedi
Benimde içimden gelmiyoda, bi yandan da bi an önce bişey yapsamda düşürsem diye telaşa düştüm içimden içimden🙁
Dediğin gibi bi doktor baksın bakalım pazartesi
Onun dediğine göre bişeyler yaparıs artık olmassa

Benimde içimden gelmiyoda, bi yandan da bi an önce bişey yapsamda düşürsem diye telaşa düştüm içimden içimden🙁
Aynen canım bak bana polikistik dediği halde yumurta sağlıklı demişti dur bakalım güzel haberleri vereceksin inşallah 🙏

Çok yüksek değildir bence normalden yüksek olsa bile yumurtaların güzel zaten bencede hiç girme o riske

D vitaminini konuşmuştuk seninle değil mi mavera. Düşüklüğü fertiliteyi etkiliyormuş. Senin nasıldı değer biliyor musun?
Benim de baya bi düşük çıktı heralde doktor takviye başlar, senin de düşükse ihmal etme :)

Çok yüksek değildir bence normalden yüksek olsa bile yumurtaların güzel zaten bencede hiç girme o riske
Bi an gidip geliyorum da kuzu vazgeçiyorum sonra cesaret edemiyorum pazartesi gidim bi doktoeçra ona göre bakalım artık =)

D vitaminini konuşmuştuk seninle değil mi mavera. Düşüklüğü fertiliteyi etkiliyormuş. Senin nasıldı değer biliyor musun?
Benim de baya bi düşük çıktı heralde doktor takviye başlar, senin de düşükse ihmal etme :)
Aynen kuzu konusmustuk=)
Çok düşük benimkide hatta bak
Şimdi içtim 20 damla =)
Başlar garanti sanada ama hamilelerde daha baskasını kullanıyorçlar bu devit 3 ün =)

Eklentiler

• IMG_20210116_220616.jpg
    IMG_20210116_220616.jpg
    70,7 KB · Görüntüleme: 22
Aynen kuzu konusmustuk=)
Çok düşük benimkide hatta bak
Şimdi içtim 20 damla =)
Başlar garanti sanada ama hamilelerde daha baskasını kullanıyorçlar bu devit 3 ün =)
Şifa olsun:) forumda bi araştırdım D vitamini alıp gebe kalanlar olmuş. Benim de 11 çıktı 🤯 Pazartesi sorucam doktora ilk iş. 1 senedir evde oturuyorum şaka maka coronadan heralde ondan bu kadar düştü ya 🤭

Şifa olsun:) forumda bi araştırdım D vitamini alıp gebe kalanlar olmuş. Benim de 11 çıktı 🤯 Pazartesi sorucam doktora ilk iş. 1 senedir evde oturuyorum şaka maka coronadan heralde ondan bu kadar düştü ya 🤭
Evet kuzucan demiştim ya hatta doktor bana d vitamini kısırlığı diye bişey var demişti
Seninkide epey düşükmüş
Bende içiyorum artık bakalım benimkide 9 du yanlıs hatırlamıyosam
Bende bide ferritin düşüklüğüde var oda 7
Bu son gittiğim doktor ayse de senin kan değerlerinde sıkıntı dedi kullanıyorum dedim ilaçlarımıda ihmal etme dedi
Sanada başlar artık vitaminler falan=) baya bişeyler içiyo gebelerde dönem dönem =)

Evet kuzucan demiştim ya hatta doktor bana d vitamini kısırlığı diye bişey var demişti
Seninkide epey düşükmüş
Bende içiyorum artık bakalım benimkide 9 du yanlıs hatırlamıyosam
Bende bide ferritin düşüklüğüde var oda 7
Bu son gittiğim doktor ayse de senin kan değerlerinde sıkıntı dedi kullanıyorum dedim ilaçlarımıda ihmal etme dedi
Sanada başlar artık vitaminler falan=) baya bişeyler içiyo gebelerde dönem dönem =)
Ödüm koptu 11i görünce 😁
evet canım başlar bakalım artık olsun napalım :)
Doktor bana da demir bakacaktı ama kan sayımında göremedim ferritin. Benim de kesin düşüktür 😁

senin de değerlerim yükselince gelecek bebiş muhtemelen 🥰 hemencecik toparlarsın 🙏🏼

Ödüm koptu 11i görünce 😁
evet canım başlar bakalım artık olsun napalım :)
Doktor bana da demir bakacaktı ama kan sayımında göremedim ferritin. Benim de kesin düşüktür 😁

senin de değerlerim yükselince gelecek bebiş muhtemelen 🥰 hemencecik toparlarsın 🙏🏼
Bebek özellikle ferritini falan vücuttan hemen almaya baslıyomus=)
O yüzden onuda epey önemsiyo doktorlar
Ama takviyelerle çok çabuk yükselir korkma düzenli kullan yeter benim gibi sapıtma=)

İnsallahhh kuzu çok umutluyum önümüzdeki bi ikş aydan bakalım 🥰

Bebek özellikle ferritini falan vücuttan hemen almaya baslıyomus=)
O yüzden onuda epey önemsiyo doktorlar
Ama takviyelerle çok çabuk yükselir korkma düzenli kullan yeter benim gibi sapıtma=)

İnsallahhh kuzu çok umutluyum önümüzdeki bi ikş aydan bakalım 🥰
Ben de çok umutluyum canım senden 🥰

bir de benim belki saçma ama bi düşüncem var. Acaba hamile kalınan aylar annelerle benzerlik gösteriyor olabilir mi 😁 hiç böyle bişey düşündünüz mü. Mesela çevremde 2 çocuğuna da aynı zamanda hamile kalan insanlar var. Kişisel tercih de olabilir pekala😁

Ben de çok umutluyum canım senden 🥰

bir de benim belki saçma ama bi düşüncem var. Acaba hamile kalınan aylar annelerle benzerlik gösteriyor olabilir mi 😁 hiç böyle bişey düşündünüz mü. Mesela çevremde 2 çocuğuna da aynı zamanda hamile kalan insanlar var. Kişisel tercih de olabilir pekala😁
Bilmem ki senin öyle oldu mu =)
Benim annem bi bucuk sene sonra kalmıs bana hamile =)
Bi bucuk sene olmamış sonra olmusum ben=)
Böyle düşünürsek benim en olmadı bi dahaki ay olması lazım😁

X