-
- Konu Sahibi M-Mavera2048
- #1.761
İnşAllah canım benim güzel haberini bekliyoruzzDün oldu bir de yarın olsun diyorum bizim sıkıntılı olunca inşşlh ya bu ay artık ilaçlarımı kullanmam bitiyor umarım güzel bir sonuç alırım burdaki tüm arkadaşlarda hepimiz
Canım bence kullanma ya ters tepki de olabiliyor doktor kontrolündesin nasıl olsa pazartesi bi görsün yumurtalar nasıl sağlıklı mı o zaten problem görürse ona göre ilaç takviye bişey verecektir. Elim ellerdeyim diye kafanı rahatlatmaya çalış çok faydası olacağına eminimYa sizce şu fsh için bitkisel bişeyler kullanım mı kızlar ya
Kullanmim dedim şimdi ters bi etki yapar diye ama benimkide yüksek sayılır
Doktorun dediğine görede öyle, burda okuduğum biçok başlığa görede
Biraz düşürmeye çalıssam mı ne yapsam bilmiyorum ki
Sayı iyi ama sanırım yükseklik kaliteyi etkiliyomus
Burda bitkisel bişeylerle düşürenler var
Emin olamıyorum bi türlü
Sende mi öyle diyosun kuzu, J joynss da kullanma dediCanım bence kullanma ya ters tepki de olabiliyor doktor kontrolündesin nasıl olsa pazartesi bi görsün yumurtalar nasıl sağlıklı mı o zaten problem görürse ona göre ilaç takviye bişey verecektir. Elim ellerdeyim diye kafanı rahatlatmaya çalış çok faydası olacağına eminim
Aynen canım bak bana polikistik dediği halde yumurta sağlıklı demişti dur bakalım güzel haberleri vereceksin inşallah
Çok yüksek değildir bence normalden yüksek olsa bile yumurtaların güzel zaten bencede hiç girme o riskeYa sizce şu fsh için bitkisel bişeyler kullanım mı kızlar ya
Kullanmim dedim şimdi ters bi etki yapar diye ama benimkide yüksek sayılır
Doktorun dediğine görede öyle, burda okuduğum biçok başlığa görede
Biraz düşürmeye çalıssam mı ne yapsam bilmiyorum ki
Sayı iyi ama sanırım yükseklik kaliteyi etkiliyomus
Burda bitkisel bişeylerle düşürenler var
Emin olamıyorum bi türlü
D vitaminini konuşmuştuk seninle değil mi mavera. Düşüklüğü fertiliteyi etkiliyormuş. Senin nasıldı değer biliyor musun?
Tamam doğru kuzu hiç kullanmım gerek yok, pazartesiyi beklim benAynen canım bak bana polikistik dediği halde yumurta sağlıklı demişti dur bakalım güzel haberleri vereceksin inşallah
Bi an gidip geliyorum da kuzu vazgeçiyorum sonra cesaret edemiyorum pazartesi gidim bi doktoeçra ona göre bakalım artık =)Çok yüksek değildir bence normalden yüksek olsa bile yumurtaların güzel zaten bencede hiç girme o riske
Aynen kuzu konusmustuk=)D vitaminini konuşmuştuk seninle değil mi mavera. Düşüklüğü fertiliteyi etkiliyormuş. Senin nasıldı değer biliyor musun?
Benim de baya bi düşük çıktı heralde doktor takviye başlar, senin de düşükse ihmal etme :)
Şifa olsun:) forumda bi araştırdım D vitamini alıp gebe kalanlar olmuş. Benim de 11 çıktıAynen kuzu konusmustuk=)
Çok düşük benimkide hatta bak
Şimdi içtim 20 damla =)
Başlar garanti sanada ama hamilelerde daha baskasını kullanıyorçlar bu devit 3 ün =)
Evet kuzucan demiştim ya hatta doktor bana d vitamini kısırlığı diye bişey var demiştiŞifa olsun:) forumda bi araştırdım D vitamini alıp gebe kalanlar olmuş. Benim de 11 çıktıPazartesi sorucam doktora ilk iş. 1 senedir evde oturuyorum şaka maka coronadan heralde ondan bu kadar düştü ya
Ödüm koptu 11i görünceEvet kuzucan demiştim ya hatta doktor bana d vitamini kısırlığı diye bişey var demişti
Seninkide epey düşükmüş
Bende içiyorum artık bakalım benimkide 9 du yanlıs hatırlamıyosam
Bende bide ferritin düşüklüğüde var oda 7
Bu son gittiğim doktor ayse de senin kan değerlerinde sıkıntı dedi kullanıyorum dedim ilaçlarımıda ihmal etme dedi
Sanada başlar artık vitaminler falan=) baya bişeyler içiyo gebelerde dönem dönem =)
Aynen canım pazartesiye odaklanıyoruzTamam doğru kuzu hiç kullanmım gerek yok, pazartesiyi beklim ben
Bebek özellikle ferritini falan vücuttan hemen almaya baslıyomus=)Ödüm koptu 11i görünce
evet canım başlar bakalım artık olsun napalım :)
Doktor bana da demir bakacaktı ama kan sayımında göremedim ferritin. Benim de kesin düşüktür
senin de değerlerim yükselince gelecek bebiş muhtemelenhemencecik toparlarsın
EvetAynen canım pazartesiye odaklanıyoruz
Ben de çok umutluyum canım sendenBebek özellikle ferritini falan vücuttan hemen almaya baslıyomus=)
O yüzden onuda epey önemsiyo doktorlar
Ama takviyelerle çok çabuk yükselir korkma düzenli kullan yeter benim gibi sapıtma=)
İnsallahhh kuzu çok umutluyum önümüzdeki bi ikş aydan bakalım
Bilmem ki senin öyle oldu mu =)Ben de çok umutluyum canım senden
bir de benim belki saçma ama bi düşüncem var. Acaba hamile kalınan aylar annelerle benzerlik gösteriyor olabilir mihiç böyle bişey düşündünüz mü. Mesela çevremde 2 çocuğuna da aynı zamanda hamile kalan insanlar var. Kişisel tercih de olabilir pekala
Bizim öyle oldu evetBilmem ki senin öyle oldu mu =)
Benim annem bi bucuk sene sonra kalmıs bana hamile =)
Bi bucuk sene olmamış sonra olmusum ben=)
Böyle düşünürsek benim en olmadı bi dahaki ay olması lazım