Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar muayene oldum doktoraa
Tahlillerimize baktı önce
Benim fsh ım 10 çıkmıstı bikaç ay önce normalde 6 7 civarıymıs tercih edilen
Benimki gibi çıkınca yumurta rezervine bakıyolarmıs amh değerine
Ona baktırmıstım bende o 3,11 çıkmıstı
Amh a göre rezerv çok iyi ama fsh tam tersini söyler, biz hangisi doğru ona bakalım bi dedi
Yumurta sayımı yaptı, sağda ve solda çok iyi yeterli yumurta sayısı dedi
Hersey normalken bi bucuk sene olmamasının elbet bi sebebi var dedi, eşimin sperm değerleri sayı olarak normal ama dna hasar tespiti yapalım dedi sayı normal ama sigara içenlerde bazen dna hasarlı oluyomus ve döllenme olmuyomus
Onun için salı günü test verices
Bende bi dahaki reglim de tekrar bi fsh testi yaptırcam
Eğer onlarda bi sıkıntı çıkarsa onları düzeltmek amaçlı eşime vitamin banada hap tedavisi deneris dedi bi süre
Ama sıkıntı çıkmassa yine dört bes ay denedikten sonra hersey bu şekilde normalken hala sonuç alamazsak tüp bebek öneririm isterseniz dedi
Sıkıntı yapcak suan için ben bişey görmüyorum dedi, bakalım sperm için genetik testi verelim bende bi fsh tahlili yaptırım bi dahaki regl zamanı
Artık çıkan sonuçlara göre bi yol çizices 🙏
Canımm doktor güzel ilgili gibi gözüküyor bu ay yumurtalar sağlıkla büyür inşallah da hiçbirşeye gerek kalmaz 🙏 kendini doktora teslim ettiğinde hızlıca olacak canım inşallah güzel haberlerini konuşacağız çok yakın zamanda 🥰🥰

sabırsızlanmak için uzun dert etmek için kısa bir zaman diyebiliriz aslında ama gönül ferman dinlemiyor malesef:) inşallah hemencecik olur.
Aynen öyle canım.Eşimde varikosel var güncel spermiyogram yaptıramadı henüz biraz ondan herhalde hemen olsun istiyorum. Varikoselin tedavisi uzun sürüyormuş.

Canımm doktor güzel ilgili gibi gözüküyor bu ay yumurtalar sağlıkla büyür inşallah da hiçbirşeye gerek kalmaz 🙏 kendini doktora teslim ettiğinde hızlıca olacak canım inşallah güzel haberlerini konuşacağız çok yakın zamanda 🥰🥰
İnsallah kuzucummm
Bende sevdim doktoru ilgilenmesini vs
Bakalımm pazartesi yine gidicem doktora yumurtalar ne alemde bi baksın bakalım kendi doktorum hemde bugünn ki doktorun dediklerinide anlatıcam ona
İnsallah bu ay olurda dediğin gibi hiç bişeye gerek kalmas=))

Aynen öyle canım.Eşimde varikosel var güncel spermiyogram yaptıramadı henüz biraz ondan herhalde hemen olsun istiyorum. Varikoselin tedavisi uzun sürüyormuş.
Bu arada benim eşimde de varikosel var
Bugün gittiğim doktor eğer spermler normal yolla gebeliğe yeticek kadarsa varikoselde ameliyatı hiç öneriyorum dedi, bilgin olsun
Bizim şimdilik düşük değil değerler hiç düşünmedik ameliyatta

En çokta uzun zamandır isteyenlere dua ediyorum.O kadar mutlu oluyorum ki hamilelik haberi duyunca.. Seninkinide duymak nasip olur inşallah❤️
İnsallah, böyle bi bucuk sene diince aslında ne kadar uzun zamandır beklediğimi gördüm
Çok zamanlar oldu
İnsallah daha fazla beklemeyis de hemen olur bizimde bebişimiz🙏

Bugün gittiğim doktor eğer spermler normal yolla gebeliğe yeticek kadarsa varikoselde ameliyatı hiç öneriyorum dedi, bilgin olsun
Canım bizde evlendikten sonra baktırmıştık aradan 3 sene geçti. O zaman seninde dediğin gibi doktor ameliyata yönelmiyor hemen bu değerlerle çocuğun olur demişti eşime. Aradan çok uzun zaman geçti tekrarlanması lazım bu ay da olmazsa gebelik tekrarlayacak eşim. Çok sevindim sizin adınıza en azından bu bir engel değil önünüzde

İnsallah, böyle bi bucuk sene diince aslında ne kadar uzun zamandır beklediğimi gördüm
Çok zamanlar oldu
İnsallah daha fazla beklemeyis de hemen olur bizimde bebişimiz🙏
Allah dağına göre kar veriyor. Sabrınızın sonu sağlıklı bir bebekle taçlansın inşallah 🙏🏻 Amin hepimiz için 🌸

Canım bizde evlendikten sonra baktırmıştık aradan 3 sene geçti. O zaman seninde dediğin gibi doktor ameliyata yönelmiyor hemen bu değerlerle çocuğun olur demişti eşime. Aradan çok uzun zaman geçti tekrarlanması lazım bu ay da olmazsa gebelik tekrarlayacak eşim. Çok sevindim sizin adınıza en azından bu bir engel değil önünüzde
Benimkininde dört bes ay kadar oldu sanırıım, çarsamba dna hasar tespiti için test verices bakalım, sayı normal ama dna hasarı oluncada döllenme olmayabiliyomus
İnsallah ondada bi sıkıntı çıkmas
Allah dağına göre kar veriyor. Sabrınızın sonu sağlıklı bir bebekle taçlansın inşallah 🙏🏻 Amin hepimiz için 🌸
İnsallah hepimizin kuzu
İnsallah buraya güzel haberler vermekte nasip olur

Benimkininde dört bes ay kadar oldu sanırıım, çarsamba dna hasar tespiti için test verices bakalım, sayı normal ama dna hasarı oluncada döllenme olmayabiliyomus
İnsallah ondada bi sıkıntı çıkmas

İnsallah hepimizin kuzu
İnsallah buraya güzel haberler vermekte nasip olur
Ay hadi bakalım canım bunu bilmiyordum inşallah sonuç güzel çıkarda farklı tedavilerle uğraşmazsınız. Bir kaç zamandır hamile kalmanın ne kadar zor olduğunu düşünüyorum. Yumurta olacak birde kaliteli olacak vaktini tam denk getireceksin sperm hızlı olacak morfoloji iyi olacak tüpler açık olacak rahim duvarı kalınlığı iyi olacak oo kaç tane etken şey var yahu 😅

İnsallah kuzucummm
Bende sevdim doktoru ilgilenmesini vs
Bakalımm pazartesi yine gidicem doktora yumurtalar ne alemde bi baksın bakalım kendi doktorum hemde bugünn ki doktorun dediklerinide anlatıcam ona
İnsallah bu ay olurda dediğin gibi hiç bişeye gerek kalmas=))
İnşAllah canım benimmm 🙏🥰 pazartesi tam ilişki günü verir canım hadi bakalım inşallah yaa 🙏🙏😊

Ay hadi bakalım canım bunu bilmiyordum inşallah sonuç güzel çıkarda farklı tedavilerle uğraşmazsınız. Bir kaç zamandır hamile kalmanın ne kadar zor olduğunu düşünüyorum. Yumurta olacak birde kaliteli olacak vaktini tam denk getireceksin sperm hızlı olacak morfoloji iyi olacak tüpler açık olacak rahim duvarı kalınlığı iyi olacak oo kaç tane etken şey var yahu 😅
öyle bir iş ki kimisi vajinismusken hamile kalabiliyor ya da bizler gibi zorlanabiliyoruz. garip bir denge vallahi.

Aynen canım benim canlı yayını takip ettiğim doktorda öyle diyor 4 ve 5. Dereceden varikosel ameliyat yapıyormuş 1.2.3. Ünçü derecelere eğer spermi etkilemesse gerek duymuyorlar. Bu arada canım yumurtaların fLan güzel olmasına çok sevindim ben senden bu ay çokk ama çok umutluyum

öyle bir iş ki kimisi vajinismusken hamile kalabiliyor ya da bizler gibi zorlanabiliyoruz. garip bir denge vallahi.
Benim arkadaşım bir gece korunmayı bıraktı o gece hamile kalmış 🤣allahım diyorum 2,5 senedir yemediğim denemediğim sey kalmadı nasip demekki diyorum.

X