Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
6 aralıkta olmam lazım ama 2 gün geç yumurtlama gördüm bu regliyi etkiler mi bilmiyorum hiç:)
Benimde sadece 2 tane erken gebelik testim kaldı elimde ovülasyonun yanında hediye gelmişti o da 😂
Siz hangi gün yumurtlamayı yakaladınız
20-21-22 Kasım'da peak olmuştu, 2-3 gün peşpeşe koyuydu, ilk defa olan bir durumdu, biraz şaşırttı.. zoraki eşimi kandırarak 19 ve 22 günlerinde deneme yaptık heheh
5 aralıkmış benim de adetim şimdi tek tek saydım

belki 1 gün sapma yapar ama her zaman ovulasyon + 14 gün şeklinde olmayabiliyormuş

Yaptım kızlar test bende yine silik çıktı😁😁
Yok benimki gitti ya sizinki gibi değil =)
İyice stres yaptım bi yandan heyecan =)
Hayırlısı bakalımm ovulasyon testimde bitti üç tNe gebelik var😁
Ama yapmıcam gecikmeden dayanabilirsem tabi🤦‍♀️

Bende ayın 5 inde test yapmayı düşünüyorum ancak o kadar dayanabilirim gibi 🙈boşver canım ovülasyonu en temizi gebelik 😂
Bencede +14 olayı biraz zor gibi geliyor hep düzenli yumurtlama olmuyordur sonuçta ama regli hep düzenli geliyor mesela benim o yüzden 6 Aralık kabul ediyorum bende 😂

Benim 9 aralık regli tarihimm
Bakalım bende olmassa 5 i 6 sı gibi yaparım =)

Anlaştık 5 kasımda konsey toplansın😁
Keşke ertesi gün olup olmadığını gösteren bir teknoloji gelişse artık 😁

Günaydınnnn 😊
Ovülasyon giderek koyulaşıyor sanırım bi kez daha yumurtlama göreceğim ben 😂😂

Eklentiler

• IMG_20201130_082605.jpg
    IMG_20201130_082605.jpg
    43,9 KB · Görüntüleme: 84
Kızlar cumartesi pazar pikti. Yumurtam çatlamış dimi🙈

Eklentiler

• 16067276035437168373579335692835.jpg
    16067276035437168373579335692835.jpg
    137,5 KB · Görüntüleme: 66
Aynen😁 yada hamilesin belkide😍
Varya burda öyle baslıklar ben görmüştüm =)
Ben yapamıyorum testim yok =)
İnşAllah canım yaa bende araştırdım genelde öyle olmuş ama heveslenmek te istemiyorum sonu hüsran olursa diye 🙈 yapmamak daha iyi aslında boşver yapınca iyice içini kemiriyor insanın 😂😂

İnşAllah canım yaa bende araştırdım genelde öyle olmuş ama heveslenmek te istemiyorum sonu hüsran olursa diye 🙈 yapmamak daha iyi aslında boşver yapınca iyice içini kemiriyor insanın 😂😂
Valla olsa bende yaparım garanti 😁 sende öyle çıktıkça bende merak etmiyo değilim =)
Hayırlısı bakalım insallah seninki gebelik belirtisidir ondan yükseliyodur=)

İnşAllah canım sen yapıyor musun ovülasyonn
ben dün yaptım T çıkmadı hiç sonra kuruduğunda T baya çıkmıştı ama heralde kurumadan dolayı. ben bu ay da bişey olmayacağını düşünüyorum malesef o yüzden üzülmeyim diye peşine düşmemeye çalışıyorum :KK43: her regl olduğumda büyük yıkım oluyor :KK43:

ben dün yaptım T çıkmadı hiç sonra kuruduğunda T baya çıkmıştı ama heralde kurumadan dolayı. ben bu ay da bişey olmayacağını düşünüyorum malesef o yüzden üzülmeyim diye peşine düşmemeye çalışıyorum :KK43: her regl olduğumda büyük yıkım oluyor :KK43:
Herkeste koyulaşma olmuyor her koyulaşma gebelik değil diyorlar canım en iyisi kuzu kuzu bekleyelim biz 😂

X