-
- Konu Sahibi M-Mavera2048
teşekkür ederimHoşgeldinizberaber konuşur birbirimize destek oluruz burada bende dışarıda kimseye diyemiyorum sen böyle kafaya taktıkça olmayacak diyorlar sürekli o yüzden birbirini anlayan insanlar olarak destek olmak çok güzel
gerçekten peak e doğru koşuyor gibi gözüküyor demek ki bir seferden daha fazla yumurtlanabiliyorKızlarrr ovülasyon testi devam mı
Ben bidaha yumurtlama göreceğim sanırım ya
Aynen öyle bende şaşırdım regli tarihine kadar devam edeyim bari sizde yapmaya devam edin benceteşekkür ederimgerçekten öyle, bu başka bir ruh hali sanırım :)
gerçekten peak e doğru koşuyor gibi gözüküyor demek ki bir seferden daha fazla yumurtlanabiliyor
Belki de seninki normal bi şeydir tatlım yumurta tembelliğinde de olabiliyor diye okumuştum benBenim niye bu kadar silik ya
Şimdi onu kafama takcam durduk yeresizinkiler kopkoyu çıkıyo benimki yok nerdeyse
Meraktan çatlıcam bi eve döneyimde yapıcam hemen bakimm ne durumda benim ki=)Belki de seninki normal bi şeydir tatlım yumurta tembelliğinde de olabiliyor diye okumuştum benregli yaklaşınca önemli o koyuluğu yakalayabilecek miyiz
Yap bize de atMeraktan çatlıcam bi eve döneyimde yapıcam hemen bakimm ne durumda benim ki=)
Şurdan hepimiz hamile çıksak bi valla öyle yada böyle
Atmas mıyımmm =)Yap bize de atAynen yaaa bu grup bize uğurlu gelsin vee peş peşe güzel haberleri paylaşalımmm
Bu konuda ben de pek tecrübeli değilim, Yanlış bilgi vermek istemem ama regl e doğru koyulaştığında gebelik varlığı olduğunu forumda okumuştum. En iyisi sabırla 3-4 gün daha beklemek sonra hayal kırıklığı oluyor.Kızlar ben döngümün 16. Gününden beri test yapıyorum testler görselde bata şu an 3-4 gün kaldı ama ovulasyon testim yine böyle koyulaştı niye böyle oluyor ya bir akıl verebilir misiniz yine mi yumurtluyorum
Ay keşke keşkeYap bize de atAynen yaaa bu grup bize uğurlu gelsin vee peş peşe güzel haberleri paylaşalımmm
Belki de bebiş tutunmaya çalışıyordur güzel düşünelim ki güzel olsunŞimdi yaptım, T çizgisinden eser bile yok
demek ki kasık ağrısı olabilen bir şey diyebiliriz
inşallah öyle olur :) bu ay doktora hormon testi sonuçlarım yerine beta sonucu götürmek isterdim heheBelki de bebiş tutunmaya çalışıyordur güzel düşünelim ki güzel olsun
İnşallahhhh Allah isteyen herkese yaşatsıninşallah öyle olur :) bu ay doktora hormon testi sonuçlarım yerine beta sonucu götürmek isterdim hehe
Amin inşallah :) mahallede 3-4 eczane var hepsinden bu zamana kadar gebelik testi aldım baya utanıyorum artık haha :)İnşallahhhh Allah isteyen herkese yaşatsın
Zaman geçmiyor nasıl geçecekse günler bakalım
Bende dün gidip alamadım yaa çekindimAmin inşallah :) mahallede 3-4 eczane var hepsinden bu zamana kadar gebelik testi aldım baya utanıyorum artık haha :)
bu ay totem yapıp olursa gecikmeye bekleyeyim diyorum.
sizin adete kaç gün kalmıştı?Bende dün gidip alamadım yaa çekindimgecikmeyi bekleyebilir miyim bilmiyorum sabırsızlık var bende fazlası ile
6 aralıkta olmam lazım ama 2 gün geç yumurtlama gördüm bu regliyi etkiler mi bilmiyorum hiç:)sizin adete kaç gün kalmıştı?
internetten ucuz olanlardan aldım ben de acil durumlar için predictor de pahalı yani 3 dk lık bir çılgınlık için :)