Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
teşekkür ederim gerçekten öyle, bu başka bir ruh hali sanırım :)
Kızlarrr ovülasyon testi devam mı
Ben bidaha yumurtlama göreceğim sanırım ya
gerçekten peak e doğru koşuyor gibi gözüküyor demek ki bir seferden daha fazla yumurtlanabiliyor

Valla ilginç ikinizinkide =)) siz değerlendirmeye devam edin bence =)
Bende bi aksam yapim bakim ama benim silik hep ya =)

teşekkür ederim gerçekten öyle, bu başka bir ruh hali sanırım :)

gerçekten peak e doğru koşuyor gibi gözüküyor demek ki bir seferden daha fazla yumurtlanabiliyor
Aynen öyle bende şaşırdım regli tarihine kadar devam edeyim bari sizde yapmaya devam edin bence şansı ikiye katlarız belki

Benim niye bu kadar silik ya
Şimdi onu kafama takcam durduk yere sizinkiler kopkoyu çıkıyo benimki yok nerdeyse

Benim niye bu kadar silik ya
Şimdi onu kafama takcam durduk yere sizinkiler kopkoyu çıkıyo benimki yok nerdeyse
Belki de seninki normal bi şeydir tatlım yumurta tembelliğinde de olabiliyor diye okumuştum ben regli yaklaşınca önemli o koyuluğu yakalayabilecek miyiz

Belki de seninki normal bi şeydir tatlım yumurta tembelliğinde de olabiliyor diye okumuştum ben regli yaklaşınca önemli o koyuluğu yakalayabilecek miyiz
Meraktan çatlıcam bi eve döneyimde yapıcam hemen bakimm ne durumda benim ki=)
Şurdan hepimiz hamile çıksak bi valla öyle yada böyle

Bu konuda ben de pek tecrübeli değilim, Yanlış bilgi vermek istemem ama regl e doğru koyulaştığında gebelik varlığı olduğunu forumda okumuştum. En iyisi sabırla 3-4 gün daha beklemek sonra hayal kırıklığı oluyor.

Yap bize de at Aynen yaaa bu grup bize uğurlu gelsin vee peş peşe güzel haberleri paylaşalımmm
Ay keşke keşke
Benim tam bu dönemler hep kasık ağrım oluyor belki gebeliktir diye umutlanıyorum ama hep fos çıkıyor siz de kasık ağrıları yaşıyor musunuz?
bugün yapayım ovulasyon testi bakalım neler olacak:)

Geldim eve bakalım iki saat dayanımde su içmeden yapcam testi=)
Benimde sanki kasığıma ağrı giriyo gibi oluyo ama acaba belirti mi uyduruyorum diyorum kendi kendime sonra=)
En ufak bişey olsa hemen googlede aratıyorum acaba belirti mi diye

Tam olarak beenn herşeyi belirti mi diye bakıyorum yaa testi yapınca atın bakalım
Kasık ağrısı bende de tam 8 gündür devam ediyor

Şimdi yaptım, T çizgisinden eser bile yok

demek ki kasık ağrısı olabilen bir şey diyebiliriz

İnşallahhhh Allah isteyen herkese yaşatsın
Zaman geçmiyor nasıl geçecekse günler bakalım
Amin inşallah :) mahallede 3-4 eczane var hepsinden bu zamana kadar gebelik testi aldım baya utanıyorum artık haha :)
bu ay totem yapıp olursa gecikmeye bekleyeyim diyorum.

Amin inşallah :) mahallede 3-4 eczane var hepsinden bu zamana kadar gebelik testi aldım baya utanıyorum artık haha :)
bu ay totem yapıp olursa gecikmeye bekleyeyim diyorum.
Bende dün gidip alamadım yaa çekindim gecikmeyi bekleyebilir miyim bilmiyorum sabırsızlık var bende fazlası ile

Bende dün gidip alamadım yaa çekindim gecikmeyi bekleyebilir miyim bilmiyorum sabırsızlık var bende fazlası ile
sizin adete kaç gün kalmıştı?
internetten ucuz olanlardan aldım ben de acil durumlar için predictor de pahalı yani 3 dk lık bir çılgınlık için :)

sizin adete kaç gün kalmıştı?
internetten ucuz olanlardan aldım ben de acil durumlar için predictor de pahalı yani 3 dk lık bir çılgınlık için :)
6 aralıkta olmam lazım ama 2 gün geç yumurtlama gördüm bu regliyi etkiler mi bilmiyorum hiç:)
Benimde sadece 2 tane erken gebelik testim kaldı elimde ovülasyonun yanında hediye gelmişti o da
Siz hangi gün yumurtlamayı yakaladınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…