-
- Konu Sahibi M-Mavera2048
- #1.241
İnşAllah canım yaa 4 e kadar bekleyiş devam yineHiç zannetmiyorum kuzu daha düşük bi değer çıkabilceğini, yükseklmiştir muhtemelen =)
İnsallahhh, güzel haberler verirsin bakalım bekliyorum =)
Aslında jonyss seninkide yükselmiştir, sende baya belliydi bugün, olmassa yarın sende kan testi yaptır yılbası süprisi olur eşinede
Aynen canım ya 4 görsem bile umutlarım yeşerecek inşallah alalım güzel haberleri de rahatlayalım hep birliktehay allahım ya neyse her günümüz heyecan atraksiyonkorkma canım gününe daha var büyük ihtimal ondan dün 2 çıktı, bugün de 4 küsür çıkarsa hayırlısıyla tamamdır bu iş
kan testini biraz daha sabredip yaptırayım dedim yarın giderim, eşimin tepkisinden korkuyorumçok da heveslenmek istemiyorum allah korusun dünyanın binbir türlü hali var.
mavera canım eğer bu ay olmazsa ki inşallah olur, gelecek ay aylinliş gibi ilaç takviyesi (incomolic adını yazamadım) bir de kan değerlerini mutlaka kontrol ettir derim. en en kısa zamanda güzel haberlerini alalım inşallah amin.
doğru ya kafa gitti baya kanama da oldu ya yumurtlama döneminde.Kullanıyorum kuzu ınofolıc combi yi zaten=)
Bence benim eşimin sperm değerleri düştü gibi hissediyorum
Varikosel vardı, 2 aydır sigara stres kahve abarttı
Muhtemelen düşüklük oldu gibi geliyo bana
Regl olursam ki olucak muhtemelenona bi sperm tahlili yaptırım bari bu ay, kendimde giderim regliyken
Hem kan değerlerimede baktırırım
Şimdilik sizden güzel haberleri bi alalımda =)
Ben üzüntümü sonra yaşarım
doğru ya kafa gitti baya kanama da oldu ya yumurtlama döneminde.
bir kontrolden geçin bence de ne olacak sanki :) umarım korktuğun gibi olmaz. internette sperm için takviye vitaminler falan okumuştum, acaba öyle bir takviye nasıl olur? bir de acaba gün aşırı ilişki yerine 2 günde daha iyi olur mu?
yeni yıl hepimize güzel sürpizler getirsin lütfen
Sagol canim benim valla hic beklemiyordum drama queen gibi geziyordum biliyorsunLütfen
En çok sana sevindim ama=)
Aylinliside çok sevindimde senin eşin biraz problem çıkartıyodu ya kontroller için o yüzden hiç gerek kalmadan insallahh bu ay olumlu sonuçlancak senin =)
Hiç stres olmıcaksın boşuna, eşinlede gereksiz gerilmiceksiniz=)
İnsallah kuzuSagol canim benim valla hic beklemiyordum drama queen gibi geziyordum biliyorsuncizgiyi gorduk ama insallah devami da gelir
hepimizin en kisa zamanda saglikla haberler almamizi gonulden diliyorum
Senin de esin cok destekci insallah haber alacagiz senden de
Umarim her sey gonlumuze gore olur
Canım bu mesajını yeni gördümNeden benim çıkmıyo hiç çizgi nedennnn
Çok üzüldüm bu sabahh
Sizden görünce baya heeveslenmiştimm
22 sinde bi yapabilmiştim ovulasyon pik gibiydi
O kadar erkende değil, sizinle aynı erkenlikte yapmıs oldum Sanki testi
Valla mı diyosun ya kuzuCanım bu mesajını yeni gördüm22 si pik diyorsun bak benim 20si gece yada 21 i sabah yumurta çatladı direk o yüzden her türlü 3 gün kadar oynar ondan çok normal dur göreceğiz çizgileri
Eğer ilk idrarsa yap canım ama çıktıysan daha önce acele etme yarın yapben bugün yapmadım test yarın sabah yapıcam
ben de varsa günün her saatinde çıkar kafasındaydım ama sağolsun aylinliş uyardı, çıkmıyormuş
söylediklerin belirtilere benziyor umarım öyledir, bu ay hepimiz güzel haberler alalım
Tabiki canımmm baksana dün bile benim değer 2.60 çıktı o yüzden çokk normal şuanda sende bişey gözükmemesi kii o gaz bence en büyük belirtiydi canım o yüzden cidden umutluyum benValla mı diyosun ya kuzu
Sence benin içinde umut var mı kii
Bi tane ovulasyon testim vardı 22 si yapmıstım sabah pikti, sonra fırsatım olmadı yapmaya bi daha
O zaman ben yinede dikkat edim, ne su içtim ne bişey bugün kahvaltı bile yapmadım kahve içtim sadeceyok diye canım sıkıldı
Ay saol kuzu ya valla üzüntülüyüm sabahtan beriben biraz daha bekleyip yine yapim test o zaman
Ama canımmm sabah ilk idrarla yapmıyorsun kiii ilk idrarla zar zor gösteriyor kendini kii gün içindeki idrar da imkanı yok çıkmaz ben bende yapacağım yarın sabah gel beraber yapalımmmyapmadım valla ne bılım goguslerıme dokunamıyrm o kdr acıyo , ama oılsa bence silik de olsa cıkardı sankı :S
Ya insallahh ya=)Tabiki canımmm baksana dün bile benim değer 2.60 çıktı o yüzden çokk normal şuanda sende bişey gözükmemesi kii o gaz bence en büyük belirtiydi canım o yüzden cidden umutluyum bencumartesi pazar test yap bi çıkacak bebiş merhaba diyecek annesine
Canım benim yaaa teşekkür ederimYa insallahh ya=)
Valla ümitlendim zaten olumlu küçücük bişey arıyorum hemen içim yine pır pır oluyo=)
O zaman cumartesiye kadar beklimm yapim yine test insallah bende görürüm sizin gibi=)
Senden test sonucunu alalım bakalım hayırlısıyla =) saati takip ediyorum resmen bende senin test için
aminn insallah :) pek sanmıyorm yumurtlamam 19 undaydı bence bız 19 unu ve 21 ını degerlendırdık ama, tutmamıs da olabılır belırtılerım var ama silik bile cıkmadı. bi de prefertil isimli test vardı elımde bılmıyorm ne kdr dogru erken gebelık. onu alıp yapmıstı
bu ay bizi güzel organize edin teşekkür ederiz aylinliş yoksa ben hala keko keko öğleden sonra test yapıyor olacaktımCanım benim yaaa teşekkür ederiminşallah güzel bi sonuç alırım sonra da artık seninkini takip ederiz inşallah 2020 güzel veda edecek bizlere inşallah
Canım yine öğrenirdin ama geç olurdu kendini yer dururdun yinekesinlikle sabah idrarı fark ediyormuş umudunu yitirme bu kadar belirti umarım boşa çıkmaz.
bu ay bizi güzel organize edin teşekkür ederiz aylinliş yoksa ben hala keko keko öğleden sonra test yapıyor olacaktım
2020 yi güzel bitirelim 2021 daha da güzel olsun
inşallah uğurlu gelsin evetCanım yine öğrenirdin ama geç olurdu kendini yer dururdun yineinşallah uğurlu gelsin hepimize canım eşin senden şüphelenecek ama test yaptır diye laf etmediğin için yakında öğrenir
Bencede canım yaa artış görürsem yarın açıklama yapacağım da görelim yeter kiiiinşallah uğurlu gelsin evetbu hafta hiç konusunu açmamıştım ama yarın da takip edip artık söylerim dayanamam zaten
saat kaç oldu tesüf ediyoruz kliniğiBencede canım yaa artış görürsem yarın açıklama yapacağım da görelim yeter kiii