Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşAllah canım yaa 4 e kadar bekleyiş devam yine senden de alalım da güzel haberleri tam kutlama olacak

Aynen canım ya 4 görsem bile umutlarım yeşerecek inşallah alalım güzel haberleri de rahatlayalım hep birlikte

Kullanıyorum kuzu ınofolıc combi yi zaten=)
Bence benim eşimin sperm değerleri düştü gibi hissediyorum
Varikosel vardı, 2 aydır sigara stres kahve abarttı
Muhtemelen düşüklük oldu gibi geliyo bana

Regl olursam ki olucak muhtemelen ona bi sperm tahlili yaptırım bari bu ay, kendimde giderim regliyken
Hem kan değerlerimede baktırırım
Şimdilik sizden güzel haberleri bi alalımda =)
Ben üzüntümü sonra yaşarım

doğru ya kafa gitti baya kanama da oldu ya yumurtlama döneminde.
bir kontrolden geçin bence de ne olacak sanki :) umarım korktuğun gibi olmaz. internette sperm için takviye vitaminler falan okumuştum, acaba öyle bir takviye nasıl olur? bir de acaba gün aşırı ilişki yerine 2 günde daha iyi olur mu?

yeni yıl hepimize güzel sürpizler getirsin lütfen

Lütfen

En çok sana sevindim ama=)
Aylinliside çok sevindimde senin eşin biraz problem çıkartıyodu ya kontroller için o yüzden hiç gerek kalmadan insallahh bu ay olumlu sonuçlancak senin =)
Hiç stres olmıcaksın boşuna, eşinlede gereksiz gerilmiceksiniz=)

Sagol canim benim valla hic beklemiyordum drama queen gibi geziyordum biliyorsun cizgiyi gorduk ama insallah devami da gelir

hepimizin en kisa zamanda saglikla haberler almamizi gonulden diliyorum

Senin de esin cok destekci insallah haber alacagiz senden de

Umarim her sey gonlumuze gore olur

İnsallah kuzu

Canım bu mesajını yeni gördüm 22 si pik diyorsun bak benim 20si gece yada 21 i sabah yumurta çatladı direk o yüzden her türlü 3 gün kadar oynar ondan çok normal dur göreceğiz çizgileri

Canım bu mesajını yeni gördüm 22 si pik diyorsun bak benim 20si gece yada 21 i sabah yumurta çatladı direk o yüzden her türlü 3 gün kadar oynar ondan çok normal dur göreceğiz çizgileri
Valla mı diyosun ya kuzu
Sence benin içinde umut var mı kii
Bi tane ovulasyon testim vardı 22 si yapmıstım sabah pikti, sonra fırsatım olmadı yapmaya bi daha

O zaman ben yinede dikkat edim, ne su içtim ne bişey bugün kahvaltı bile yapmadım kahve içtim sadece yok diye canım sıkıldı

Ay saol kuzu ya valla üzüntülüyüm sabahtan beri ben biraz daha bekleyip yine yapim test o zaman

ben de varsa günün her saatinde çıkar kafasındaydım ama sağolsun aylinliş uyardı, çıkmıyormuş

söylediklerin belirtilere benziyor umarım öyledir, bu ay hepimiz güzel haberler alalım

aminn insallah :) pek sanmıyorm yumurtlamam 19 undaydı bence bız 19 unu ve 21 ını degerlendırdık ama, tutmamıs da olabılır belırtılerım var ama silik bile cıkmadı. bi de prefertil isimli test vardı elımde bılmıyorm ne kdr dogru erken gebelık. onu alıp yapmıstım

Tabiki canımmm baksana dün bile benim değer 2.60 çıktı o yüzden çokk normal şuanda sende bişey gözükmemesi kii o gaz bence en büyük belirtiydi canım o yüzden cidden umutluyum ben cumartesi pazar test yap bi çıkacak bebiş merhaba diyecek annesine

yapmadım valla ne bılım goguslerıme dokunamıyrm o kdr acıyo , ama oılsa bence silik de olsa cıkardı sankı :S
Ama canımmm sabah ilk idrarla yapmıyorsun kiii ilk idrarla zar zor gösteriyor kendini kii gün içindeki idrar da imkanı yok çıkmaz ben bende yapacağım yarın sabah gel beraber yapalımmm

Ya insallahh ya=)
Valla ümitlendim zaten olumlu küçücük bişey arıyorum hemen içim yine pır pır oluyo=)
O zaman cumartesiye kadar beklimm yapim yine test insallah bende görürüm sizin gibi =)

Senden test sonucunu alalım bakalım hayırlısıyla =) saati takip ediyorum resmen bende senin test için

Canım benim yaaa teşekkür ederim inşallah güzel bi sonuç alırım sonra da artık seninkini takip ederiz inşallah 2020 güzel veda edecek bizlere inşallah

kesinlikle sabah idrarı fark ediyormuş umudunu yitirme bu kadar belirti umarım boşa çıkmaz.
bu ay bizi güzel organize edin teşekkür ederiz aylinliş yoksa ben hala keko keko öğleden sonra test yapıyor olacaktım

2020 yi güzel bitirelim 2021 daha da güzel olsun

Canım yine öğrenirdin ama geç olurdu kendini yer dururdun yine inşallah uğurlu gelsin hepimize canım eşin senden şüphelenecek ama test yaptır diye laf etmediğin için yakında öğrenir

Canım yine öğrenirdin ama geç olurdu kendini yer dururdun yine inşallah uğurlu gelsin hepimize canım eşin senden şüphelenecek ama test yaptır diye laf etmediğin için yakında öğrenir
inşallah uğurlu gelsin evet bu hafta hiç konusunu açmamıştım ama yarın da takip edip artık söylerim dayanamam zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…