- Konu Sahibi M-Mavera2048
- #1.221
ben de varsa günün her saatinde çıkar kafasındaydım ama sağolsun aylinliş uyardı, çıkmıyormuşyaaa kızlar yazdıklarınızı heyecanla okudum ınsallah guzel sonuclar alırsınız :) hadı bakalım hepımız ıcın hayırlısı olsun :):):):) bır sonrakı testınıze bana da haber veryın yapayım toplu olsun @joynss A Aylinli
ben de dayanamadım ıkı gun once test yaptım negatıf cıktı. aslına aylınlı ıle tarıhlerımız cok yakındı, belırtılerım de baya var ama adetım 2 ya da 3 ocakta olacak en gec . o yuzden tekrar bakıp da sinirimi bozmayayım dedım
M-Mavera2048 senın ıcın de hayırlısı olsun hıc bellı olmaz belırtı gostermeyen de cok oluyor.
bır de test erken gebelık testı dıye de sabah yapmadım yıne aksam uzerıydı , varsa herhalde cıkar dedım silik de olsa, sabahkı ıdrarla yapmak lazım denıyor olmazsa bırkac gun sonra oyle yaparım adet gunumde vs. ; seffaf akıntım var ıkı gundur baya ve kasıgımda pıt pıt bı atma oluyor kalp gıbı damar gıbı tarıf edemıyorum seyirme gibi aynı , bır yandan da regl olucam gıb karınmda bı huzursuzluk ve kabızlıgım var. regl ıle aynı belırtıler oldugu ıcın de artık kestıremıyorum dusundukce her sey belırtı gıbı gelıyor
söylediklerin belirtilere benziyor umarım öyledir, bu ay hepimiz güzel haberler alalım