-
- Konu Sahibi M-Mavera2048
- #1.221
ben de varsa günün her saatinde çıkar kafasındaydım ama sağolsun aylinliş uyardı, çıkmıyormuşyaaa kızlar yazdıklarınızı heyecanla okudum ınsallah guzel sonuclar alırsınız :) hadı bakalım hepımız ıcın hayırlısı olsun :):):):) bır sonrakı testınıze bana da haber veryın yapayım toplu olsun@joynss A Aylinli
ben de dayanamadım ıkı gun once test yaptım negatıf cıktı.aslına aylınlı ıle tarıhlerımız cok yakındı, belırtılerım de baya var ama adetım 2 ya da 3 ocakta olacak en gec . o yuzden tekrar bakıp da sinirimi bozmayayım dedım
M-Mavera2048 senın ıcın de hayırlısı olsun hıc bellı olmaz belırtı gostermeyen de cok oluyor.
bır de test erken gebelık testı dıye de sabah yapmadım yıne aksam uzerıydı , varsa herhalde cıkar dedım silik de olsa, sabahkı ıdrarla yapmak lazım denıyor olmazsa bırkac gun sonra oyle yaparım adet gunumde vs. ; seffaf akıntım var ıkı gundur baya ve kasıgımda pıt pıt bı atma oluyor kalp gıbı damar gıbı tarıf edemıyorum seyirme gibi aynı , bır yandan da regl olucam gıb karınmda bı huzursuzluk ve kabızlıgım var. regl ıle aynı belırtıler oldugu ıcın de artık kestıremıyorum dusundukce her sey belırtı gıbı gelıyor
Canım süper haber bu
Inanamiyorum gercektenCanım süper haber budemekki iyice arttı hormon gayet belirgin bi şekilde çıkmış çünkü ayy süper yaa ben berbat bi ağrı çekiyorum bacaklarım belim kopuyor resmen izin alıp gidip yatmayı düşünüyorum bakalım alabilirsem
Canım biz bile erken yapmışız sen 2 gün önce yaptım diyorsun hepten erkenninşallah bebişimiz bizlerledir perşembe günü yeni test günümüz o zaman sabah idrarı ile tekrar dene
İnşAllah canım yaaa inan ne düşüneceğimi şaşırdım bendeInanamiyorum gercektenbel bacak agrisi benim de boyleydi sonu iyi olacak insallah aylinlis
Eğer ilk idrarsa yap canım ama çıktıysan daha önce acele etme yarın yapoff valla elımde 1 adet daha erken gebelık testı var. dayanamıyorum yapsam mı ılk ıdrarımla dıye 45 dkdır dusunuyorum
Anam yok artık yeni gördüm bunuda =)
inşallah sağlıklı bir bebiştir yaİnşAllah canım yaaa inan ne düşüneceğimi şaşırdım bendebugün test yapmadım yarına yapmayı düşünüyorum bende yarına biraz yükselmiş olur belki diye
Sende ki koyulaşma süper ama canım oldu vallahi bebişşşş
Günaydınn kızlar bende yine yok sabah ilk idrarla yaptım
ben de şaşkınlık içerisindeyim çok ümitsizdim bu ay. sonu iyi olsun yolumuz uzun sağlıklı olur ve tutunur inşallah.Anam yok artık yeni gördüm bunuda =)
Baya baya var bunda ya
Çok belirgin çıkmıss=)
Hemde normal test diyosun kuzu
neye karar verdin çağlacım :) yumurtlamanın üzerinden kaç gün geçti istersen ona göre test yap, benim dün 8. gündü, bugün 9 oldu.off valla elımde 1 adet daha erken gebelık testı var. dayanamıyorum yapsam mı ılk ıdrarımla dıye 45 dkdır dusunuyorum
İnsallahhhh kuzu =)ben de şaşkınlık içerisindeyim çok ümitsizdim bu ay. sonu iyi olsun yolumuz uzun sağlıklı olur ve tutunur inşallah.
darısı hepimize olsun çıtır anneler topicine geçelim.
İnşAllah canım bende polikinlikteki doktorla konuştum rapor almak için tahlili yenileyelim dedi kan aldı ama bence bi yükselme olmayacaktır da yine de verdim rapor almak içininşallah sağlıklı bir bebiştir yaadetine daha 3-4 gün var ya o yüzden bence de yarın bir daha bakmak mantıklı. ayy hepimizden güzel haberler gelsin
oh iyi yapmışsın bence yükselme olması muhtemelİnşAllah canım bende polikinlikteki doktorla konuştum rapor almak için tahlili yenileyelim dedi kan aldı ama bence bi yükselme olmayacaktır da yine de verdim rapor almak içiniznimi aldım dinlenme moduna geçtim
Yok canım en erken 4 de çıkar yineoh iyi yapmışsın bence yükselme olması muhtemelumarım bu sefer sonuçlar hızlı çıkar
Hiç zannetmiyorum kuzu daha düşük bi değer çıkabilceğini, yükseklmiştir muhtemelen =)Yok canım en erken 4 de çıkar yineçalışma şekilleri bu olsun olsun 4 çıkar canım yükselme olduysa eğer gerçi bu da umut olur benim için ama daha aşağısını görürüm diye çok korkuyorum
12-13-15-16. günlerimi değerlendirdim canım. hayırlısı bakalım. Allah ım hayırlı vakitte sağlıklı yavrular nasip etsin hepimize inşallahEn verimli günler yumurtlama dan iki gün önce başlar ve pik olduğu gün ve ertesi gün yani sizinki 12 13 14 15 olmaliydi
hay allahım ya neyse her günümüz heyecan atraksiyonYok canım en erken 4 de çıkar yineçalışma şekilleri bu olsun olsun 4 çıkar canım yükselme olduysa eğer gerçi bu da umut olur benim için ama daha aşağısını görürüm diye çok korkuyorum
kan testini biraz daha sabredip yaptırayım dedim yarın giderim, eşimin tepkisinden korkuyorumHiç zannetmiyorum kuzu daha düşük bi değer çıkabilceğini, yükseklmiştir muhtemelen =)
İnsallahhh, güzel haberler verirsin bakalım bekliyorum =)
Aslında jonyss seninkide yükselmiştir, sende baya belliydi bugün, olmassa yarın sende kan testi yaptır yılbası süprisi olur eşinede