Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben de varsa günün her saatinde çıkar kafasındaydım ama sağolsun aylinliş uyardı, çıkmıyormuş

söylediklerin belirtilere benziyor umarım öyledir, bu ay hepimiz güzel haberler alalım

Eki Görüntüle 2750308

Günaydın kızlar sabah dayanamadım test yaptım. bu predictorun normal testi.
Canım süper haber bu demekki iyice arttı hormon gayet belirgin bi şekilde çıkmış çünkü ayy süper yaa ben berbat bi ağrı çekiyorum bacaklarım belim kopuyor resmen izin alıp gidip yatmayı düşünüyorum bakalım alabilirsem

Inanamiyorum gercekten bel bacak agrisi benim de boyleydi sonu iyi olacak insallah aylinlis

Canım biz bile erken yapmışız sen 2 gün önce yaptım diyorsun hepten erkenn inşallah bebişimiz bizlerledir perşembe günü yeni test günümüz o zaman sabah idrarı ile tekrar dene

off valla elımde 1 adet daha erken gebelık testı var. dayanamıyorum yapsam mı ılk ıdrarımla dıye 45 dkdır dusunuyorum

Inanamiyorum gercekten bel bacak agrisi benim de boyleydi sonu iyi olacak insallah aylinlis
İnşAllah canım yaaa inan ne düşüneceğimi şaşırdım bende bugün test yapmadım yarına yapmayı düşünüyorum bende yarına biraz yükselmiş olur belki diye
Sende ki koyulaşma süper ama canım oldu vallahi bebişşşş

Günaydınn kızlar bende yine yok sabah ilk idrarla yaptım

Eklentiler

• IMG_20201230_104635.jpg
    43,6 KB · Görüntüleme: 27
inşallah sağlıklı bir bebiştir ya adetine daha 3-4 gün var ya o yüzden bence de yarın bir daha bakmak mantıklı. ayy hepimizden güzel haberler gelsin

Günaydınn kızlar bende yine yok sabah ilk idrarla yaptım
Anam yok artık yeni gördüm bunuda =)
Baya baya var bunda ya
Çok belirgin çıkmıss=)
Hemde normal test diyosun kuzu
ben de şaşkınlık içerisindeyim çok ümitsizdim bu ay. sonu iyi olsun yolumuz uzun sağlıklı olur ve tutunur inşallah.
darısı hepimize olsun çıtır anneler topicine geçelim.

off valla elımde 1 adet daha erken gebelık testı var. dayanamıyorum yapsam mı ılk ıdrarımla dıye 45 dkdır dusunuyorum
neye karar verdin çağlacım :) yumurtlamanın üzerinden kaç gün geçti istersen ona göre test yap, benim dün 8. gündü, bugün 9 oldu.
en azından net sonuç gelir. bel bacak ağrısı umutlandırıyor ama

ben de şaşkınlık içerisindeyim çok ümitsizdim bu ay. sonu iyi olsun yolumuz uzun sağlıklı olur ve tutunur inşallah.
darısı hepimize olsun çıtır anneler topicine geçelim.
İnsallahhhh kuzu =)
Baya baya var senin
İnsallahhh sağlıkla ilerler =)

inşallah sağlıklı bir bebiştir ya adetine daha 3-4 gün var ya o yüzden bence de yarın bir daha bakmak mantıklı. ayy hepimizden güzel haberler gelsin
İnşAllah canım bende polikinlikteki doktorla konuştum rapor almak için tahlili yenileyelim dedi kan aldı ama bence bi yükselme olmayacaktır da yine de verdim rapor almak için iznimi aldım dinlenme moduna geçtim

İnşAllah canım bende polikinlikteki doktorla konuştum rapor almak için tahlili yenileyelim dedi kan aldı ama bence bi yükselme olmayacaktır da yine de verdim rapor almak için iznimi aldım dinlenme moduna geçtim
oh iyi yapmışsın bence yükselme olması muhtemel umarım bu sefer sonuçlar hızlı çıkar

oh iyi yapmışsın bence yükselme olması muhtemel umarım bu sefer sonuçlar hızlı çıkar
Yok canım en erken 4 de çıkar yine çalışma şekilleri bu olsun olsun 4 çıkar canım yükselme olduysa eğer gerçi bu da umut olur benim için ama daha aşağısını görürüm diye çok korkuyorum

Neden benim çıkmıyo hiç çizgi nedennnn
Çok üzüldüm bu sabahh
Sizden görünce baya heeveslenmiştimm
22 sinde bi yapabilmiştim ovulasyon pik gibiydi
O kadar erkende değil, sizinle aynı erkenlikte yapmıs oldum Sanki testi

Hiç zannetmiyorum kuzu daha düşük bi değer çıkabilceğini, yükseklmiştir muhtemelen =)
İnsallahhh, güzel haberler verirsin bakalım bekliyorum =)

Aslında jonyss seninkide yükselmiştir, sende baya belliydi bugün, olmassa yarın sende kan testi yaptır yılbası süprisi olur eşinede

hay allahım ya neyse her günümüz heyecan atraksiyon korkma canım gününe daha var büyük ihtimal ondan dün 2 çıktı, bugün de 4 küsür çıkarsa hayırlısıyla tamamdır bu iş
kan testini biraz daha sabredip yaptırayım dedim yarın giderim, eşimin tepkisinden korkuyorum çok da heveslenmek istemiyorum allah korusun dünyanın binbir türlü hali var.

mavera canım eğer bu ay olmazsa ki inşallah olur, gelecek ay aylinliş gibi ilaç takviyesi (incomolic adını yazamadım) bir de kan değerlerini mutlaka kontrol ettir derim. en en kısa zamanda güzel haberlerini alalım inşallah amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…