Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım şoktayım şuan yaaa 🥰😂😂 yarın ilk iş doktora gideceğimm şimdilik saklı tutuyorum ya 😂😂
Ya çok sevindim valla gözün aydın kuzu =)
Çok güzel çıkmıs değerin, ne güzel bi yükselme olmus=)
Resmen yeni yıl hediyesi oldu eşine ve sana 🥰
Öylede istiyodun=)
Darısı başıma 🙏

Ya çok sevindim valla gözün aydın kuzu =)
Çok güzel çıkmıs değerin, ne güzel bi yükselme olmus=)
Resmen yeni yıl hediyesi oldu eşine ve sana 🥰
Öylede istiyodun=)
Darısı başıma 🙏
Aynen canım yaaa 4 anca olur diyordum 12 görünce şok oldum 😂
İnşAllah canımmm haftasonu da senin güzel haberini alacağızzz🙏🥰

Aynen canım yaaa 4 anca olur diyordum 12 görünce şok oldum 😂
İnşAllah canımmm haftasonu da senin güzel haberini alacağızzz🙏🥰
Çok güzel artmış gerçekten 😘
Bende 5 6 çıkar diye düşünüyodum ama maşallahı var=)

İnsallah kuzu artık sen bize dua et tamam mı hamile olduğuna göre hamişlerin duası daha makbul derler=))

Bende öyle canım bide hiç tecrübem yok o yüzden de ama doktora giderim bi öğrenirim herşeyi bakalım inşallah sorunsuz ilerlerizz🥰
Acaba hemen mi gitmek gerek yoksa beta belli bir seviyeye gelirse mi. Forumda tonlarca hamilelik ve belirtileri basligi var bi bilgilendirici konu bulamadim 😁

Acaba hemen mi gitmek gerek yoksa beta belli bir seviyeye gelirse mi. Forumda tonlarca hamilelik ve belirtileri basligi var bi bilgilendirici konu bulamadim 😁
Bende bakacam canım daha bakamadım eşim geldi veeee birden bire tartışma çıktı evde 😂😂 haberi bugün mü versem diyordum ama yok 😂

Hay allam simdi ne tartismasi 😁 yarina bi planiniz yoksa soylersen yilbasi aksamina atraksiyon katar :)
Bencede çok mantıklı yarın söylesen çok güzel olurrrr =))))

Ay ilk konusmalarda pozitif görsek nasıl süpris yaparıs falan diyoduk aylınlıs yaaa 😁
Sen o pozisyona geldin suanda🥰

Ayrıca darısı sana joynss =)
İnsallah seninkide yarın anlamlı bi yükselme gösterir 🥰
Çifte sevinirs=)
Belki bende haftasonu verirsem güsel bi haber artık birlikte takip ederis süreçleride ne güsel olur😍

X