- Konu Sahibi M-Mavera2048
- #1.261
Ay vallahi deli olacam maili yenileyip duruyorum sürekli yok gelmedi bi türlüüüsaat kaç oldu tesüf ediyoruz kliniği
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay vallahi deli olacam maili yenileyip duruyorum sürekli yok gelmedi bi türlüüüsaat kaç oldu tesüf ediyoruz kliniği
Ayy aynennnnnnnnKızlarrr çıkmışşşş 12.11 oldu galiba yaaa
Canım şoktayım şuan yaaa yarın ilk iş doktora gideceğimm şimdilik saklı tutuyorum yaAyy aynennnnnnnn
Olmuşşşşşşş
Tebrikkkk ederim kuzuuuu
Daha regline varken bu kadar çıktı hemdeee
Ya çok sevindim valla gözün aydın kuzu =)Canım şoktayım şuan yaaa yarın ilk iş doktora gideceğimm şimdilik saklı tutuyorum ya
Aynen canım yaaa 4 anca olur diyordum 12 görünce şok oldumYa çok sevindim valla gözün aydın kuzu =)
Çok güzel çıkmıs değerin, ne güzel bi yükselme olmus=)
Resmen yeni yıl hediyesi oldu eşine ve sana
Öylede istiyodun=)
Darısı başıma
tebrik ederim canım çok sevindim dünden bugüne ne kadar hızlı artmışKızlarrr çıkmışşşş 12.11 oldu galiba yaaa
İnşAllah canımmm yarın sende hemen kan vermeyeeetebrik ederim canım çok sevindim dünden bugüne ne kadar hızlı artmış
sağsalim doğsun tatlış bebiş, sonuna kadar her şey çok güzel ilerlesin
Çok güzel artmış gerçektenAynen canım yaaa 4 anca olur diyordum 12 görünce şok oldum
İnşAllah canımmm haftasonu da senin güzel haberini alacağızzz
öyle gözüküyor ayy umarım sorunsuz ilerler ya korkuyorum birazİnşAllah canımmm yarın sende hemen kan vermeyeee
İnşAllahhhh canım benim ben senden cidden umutluyum ama bu ay güzel haber gelecekkkkÇok güzel artmış gerçekten
Bende 5 6 çıkar diye düşünüyodum ama maşallahı var=)
İnsallah kuzu artık sen bize dua et tamam mı hamile olduğuna göre hamişlerin duası daha makbul derler=))
Bende öyle canım bide hiç tecrübem yok o yüzden de ama doktora giderim bi öğrenirim herşeyi bakalım inşallah sorunsuz ilerlerizzöyle gözüküyor ayy umarım sorunsuz ilerler ya korkuyorum biraz
Acaba hemen mi gitmek gerek yoksa beta belli bir seviyeye gelirse mi. Forumda tonlarca hamilelik ve belirtileri basligi var bi bilgilendirici konu bulamadimBende öyle canım bide hiç tecrübem yok o yüzden de ama doktora giderim bi öğrenirim herşeyi bakalım inşallah sorunsuz ilerlerizz
Bende bakacam canım daha bakamadım eşim geldi veeee birden bire tartışma çıktı evde haberi bugün mü versem diyordum ama yokAcaba hemen mi gitmek gerek yoksa beta belli bir seviyeye gelirse mi. Forumda tonlarca hamilelik ve belirtileri basligi var bi bilgilendirici konu bulamadim
Hay allam simdi ne tartismasi yarina bi planiniz yoksa soylersen yilbasi aksamina atraksiyon katar :)Bende bakacam canım daha bakamadım eşim geldi veeee birden bire tartışma çıktı evde haberi bugün mü versem diyordum ama yok
Bencede çok mantıklı yarın söylesen çok güzel olurrrr =))))Hay allam simdi ne tartismasi yarina bi planiniz yoksa soylersen yilbasi aksamina atraksiyon katar :)