Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım şoktayım şuan yaaa yarın ilk iş doktora gideceğimm şimdilik saklı tutuyorum ya
Ya çok sevindim valla gözün aydın kuzu =)
Çok güzel çıkmıs değerin, ne güzel bi yükselme olmus=)
Resmen yeni yıl hediyesi oldu eşine ve sana
Öylede istiyodun=)
Darısı başıma

Ya çok sevindim valla gözün aydın kuzu =)
Çok güzel çıkmıs değerin, ne güzel bi yükselme olmus=)
Resmen yeni yıl hediyesi oldu eşine ve sana
Öylede istiyodun=)
Darısı başıma
Aynen canım yaaa 4 anca olur diyordum 12 görünce şok oldum
İnşAllah canımmm haftasonu da senin güzel haberini alacağızzz

Aynen canım yaaa 4 anca olur diyordum 12 görünce şok oldum
İnşAllah canımmm haftasonu da senin güzel haberini alacağızzz
Çok güzel artmış gerçekten
Bende 5 6 çıkar diye düşünüyodum ama maşallahı var=)

İnsallah kuzu artık sen bize dua et tamam mı hamile olduğuna göre hamişlerin duası daha makbul derler=))

Çok güzel artmış gerçekten
Bende 5 6 çıkar diye düşünüyodum ama maşallahı var=)

İnsallah kuzu artık sen bize dua et tamam mı hamile olduğuna göre hamişlerin duası daha makbul derler=))
İnşAllahhhh canım benim ben senden cidden umutluyum ama bu ay güzel haber gelecekkkk

Bende öyle canım bide hiç tecrübem yok o yüzden de ama doktora giderim bi öğrenirim herşeyi bakalım inşallah sorunsuz ilerlerizz
Acaba hemen mi gitmek gerek yoksa beta belli bir seviyeye gelirse mi. Forumda tonlarca hamilelik ve belirtileri basligi var bi bilgilendirici konu bulamadim

Acaba hemen mi gitmek gerek yoksa beta belli bir seviyeye gelirse mi. Forumda tonlarca hamilelik ve belirtileri basligi var bi bilgilendirici konu bulamadim
Bende bakacam canım daha bakamadım eşim geldi veeee birden bire tartışma çıktı evde haberi bugün mü versem diyordum ama yok

Hay allam simdi ne tartismasi yarina bi planiniz yoksa soylersen yilbasi aksamina atraksiyon katar :)
Bencede çok mantıklı yarın söylesen çok güzel olurrrr =))))

Ay ilk konusmalarda pozitif görsek nasıl süpris yaparıs falan diyoduk aylınlıs yaaa
Sen o pozisyona geldin suanda

Ayrıca darısı sana joynss =)
İnsallah seninkide yarın anlamlı bi yükselme gösterir
Çifte sevinirs=)
Belki bende haftasonu verirsem güsel bi haber artık birlikte takip ederis süreçleride ne güsel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…