Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen canım ya lanet bi alışkanlık malesef
Vallahi kuzum ya bi net öğrensek ve rahatlasak keşke kasıklarım ağrıyor benim baya bi regli olacakmışım gibi perşembe gelsin bi an önce bize
5i geçsek bile sonra iki kat arttı mı derdi de yolumuz uzun, bende de regl ağrıları gibi devam dün daha şiddetliydi ama sanki. bugün ara ara yokluyor bir de psikolojik mi nedir hiç iş yapasım yok uykum var, kahve içemediğim için de olabilir
bugün bir ara beyaz akıntı görür gibi de oldum. bunlar bir şey ifade edebilir de etmeyebilir de. sanırım bebeği kucağıma alana kadar inanamıcam ben böyle giderse
Benim eşimde doktor o kadar içme diye söyledi ama cıka devam ediyo keko aynı sekilde
resmen keko hala 1 paket sigara içmeye devam ediyor ve alerjisi var öksüre öksüre yazık günah

valla mı tekrarlatıyordu, iyi haber
reglminin günü 31i o zaman görücem tamam mı devam mı

senin gaz şişkinlik durumların nasıl bu arada?

Bencede kahvesizlik böyle yaptı canım ama işe gitmek zulüm gibi geliyor bana bu ara derdimiz bitmezzz 5 i geçip ilk adımı bi görsek ona bile razıyım yaa

Seffaf bir akıntı mi yoksa kirec gibi beyaz bir akinti mi belirtiymis canim

Bencede kahvesizlik böyle yaptı canım ama işe gitmek zulüm gibi geliyor bana bu ara derdimiz bitmezzz 5 i geçip ilk adımı bi görsek ona bile razıyım yaa
olsun canım hastaneye yakınsın anladığım kadarıyla bu sayede
Seffaf bir akıntı mi yoksa kirec gibi beyaz bir akinti mi belirtiymis canim
bildiğim kadarıyla şeffaf akıntı, forumda hep böyle okudum. sizde de mi var belirtiler? :)

Evet canım polikinlik var yakınımda ama sonuçları geç çıkıyor dışarıya yolluyorlarmış çünkü testleri o yüzden başka hastaneye gitmek daha bi mantıklı açıkçası bugün ona karar verdim normalde 2 saat sonra sonuç çıkarken ben bugün 7 saat sonra aldım sonucu

bildiğim kadarıyla şeffaf akıntı, forumda hep böyle okudum. sizde de mi var belirtiler? :)
Ben klomen ovitrelle ve progrstanla deniyorum 7 ocak bat. Kasik agrisi disinda hicbir belirtim yok. Beyaz bir akinti olmustu birde bugun

gerçekten gereksiz uzun sürdü varsa alternatif değerlendir canım :) ben de şubelerine gitmiştim artık merkezlerine gidicem 1,5 saat kaybetmişim bu yüzden
Ben klomen ovitrelle ve progrstanla deniyorum 7 ocak bat. Kasik agrisi disinda hicbir belirtim yok. Beyaz bir akinti olmustu birde bugun
yumurtlama akıntısı da olabilir, yumurtlama dönemine yakın gibi geldi. inşallah pozitif olur sizin de bu ay.

Sperm ömrü 72 saat ya o yüzden yumurtlama öncesi de yüksek ihtimal oluyor

valla mı tekrarlatıyordu, iyi haber
reglminin günü 31i o zaman görücem tamam mı devam mı

senin gaz şişkinlik durumların nasıl bu arada?
Aynen tekrarlıyoduk benim değerim hiç değişmedi =)

Valla bende oda gitti suan hiç bi belirti yok gebeliğe dair kuzu=)

Canım çatlatma iğnesi sonrası e geç bütün agrılar hafifliyor. Tabi senin bünyenlede alakalı kimisinde hiç tepki vermiyor hamile kalıyor kimisi bir sürü sıkıntısını söylüyor oda hamile kalıyor onun için sıkıntı etme güzel düşün güzel olsun bu arada kaçında çatlatma iğnesi oldun

yaaa kızlar yazdıklarınızı heyecanla okudum ınsallah guzel sonuclar alırsınız :) hadı bakalım hepımız ıcın hayırlısı olsun :):):):) bır sonrakı testınıze bana da haber veryın yapayım toplu olsun @joynss A Aylinli

ben de dayanamadım ıkı gun once test yaptım negatıf cıktı. aslına aylınlı ıle tarıhlerımız cok yakındı, belırtılerım de baya var ama adetım 2 ya da 3 ocakta olacak en gec . o yuzden tekrar bakıp da sinirimi bozmayayım dedım

M-Mavera2048 senın ıcın de hayırlısı olsun hıc bellı olmaz belırtı gostermeyen de cok oluyor.

bır de test erken gebelık testı dıye de sabah yapmadım yıne aksam uzerıydı , varsa herhalde cıkar dedım silik de olsa, sabahkı ıdrarla yapmak lazım denıyor olmazsa bırkac gun sonra oyle yaparım adet gunumde vs. ; seffaf akıntım var ıkı gundur baya ve kasıgımda pıt pıt bı atma oluyor kalp gıbı damar gıbı tarıf edemıyorum seyirme gibi aynı , bır yandan da regl olucam gıb karınmda bı huzursuzluk ve kabızlıgım var. regl ıle aynı belırtıler oldugu ıcın de artık kestıremıyorum dusundukce her sey belırtı gıbı gelıyor

Canım biz bile erken yapmışız sen 2 gün önce yaptım diyorsun hepten erkenn inşallah bebişimiz bizlerledir perşembe günü yeni test günümüz o zaman sabah idrarı ile tekrar dene

Ikincicanım

Günaydın kızlar sabah dayanamadım test yaptım. bu predictorun normal testi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…