- Konu Sahibi M-Mavera2048
- #1.181
Ne demek canım rica ederim inşallah güzel sonuçlar olurÇok çok çok teşekkür ederim canım ilgin için cevapların için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne demek canım rica ederim inşallah güzel sonuçlar olurÇok çok çok teşekkür ederim canım ilgin için cevapların için
Benim bildiğim de yumurtlama ve çatlama günü önemli bu ay yumurta tabiki yaptırdım ve özellikle yumurtlamadan önce 2 gün ilişki önermedi doktorum yumurtlama ve çatlama öneriyor o yüzden bende bu şekilde biliyorumEn verimli günler yumurtlama dan iki gün önce başlar ve pik olduğu gün ve ertesi gün yani sizinki 12 13 14 15 olmaliydi
Aynen kuzu banada doktorum öyle demiştiBenim bildiğim de yumurtlama ve çatlama günü önemli bu ay yumurta tabiki yaptırdım ve özellikle yumurtlamadan önce 2 gün ilişki önermedi doktorum yumurtlama ve çatlama öneriyor o yüzden bende bu şekilde biliyorum
Aynen canım bende öyle biliyorumAynen kuzu banada doktorum öyle demişti
Yumurtlama ve çatlama sonrası değerlendirilmesi öneriliyor
Sperm kalitesini değerlerini bilmeyenlerede özellikle yumurtlama öncesi ilişki olmasın deniliyo
Bana da bu sekilde önermişti doktorum
Oyle mi cok sagol canim su cepte Kahve icmedim ben de bugun zararli diye sizceAylinlis ve joynss bol bol su için emi=)
Bide bulabilirseniz ananas alın
Bebişin tutunmasında çok etkiliymiş=)
Aaa yarın hemen alıyorum o halde bende bugün nar yedim yine rahim duvarı kalınlaştırıyor diye okumuştum bi yerde ananas yemeye de başlayalım o halde kızlarAylinlis ve joynss bol bol su için emi=)
Bide bulabilirseniz ananas alın
Bebişin tutunmasında çok etkiliymiş=)
Canım aynı şekilde bende kahve manyağı olarak bugün 1 fincan bile içmedim ne olur ne olmaz diye sabahları zorlanıyorum ama alışacaz yeterki bebiş olsunOyle mi cok sagol canim su cepte Kahve icmedim ben de bugun zararli diye sizce
al benden de o kadar çok kahve düşkünüyümdür, ben de bugün es geçtim. aslında hamileler hemen kahveden tiksinir diye biliyorumCanım aynı şekilde bende kahve manyağı olarak bugün 1 fincan bile içmedim ne olur ne olmaz diye sabahları zorlanıyorum ama alışacaz yeterki bebiş olsun
Canım bu değerle bişeyden tiksinmeyiz bence yaa benimde belam sigara ah bi tiksinsem zorluyorum kendimi az içtim bugün ama yine de lanet şeyi istiyor canım bi an önce tiksinmek istiyorum ben midem sürekli bulansın razıyım ama yeterki uzak durabiliyim şundanal benden de o kadar çok kahve düşkünüyümdür, ben de bugün es geçtim. aslında hamileler hemen kahveden tiksinir diye biliyorum
sen de mi brütüs, umarım bebek vesile olur da bırakırsın, çok güçlü bir motivasyon:)Canım bu değerle bişeyden tiksinmeyiz bence yaa benimde belam sigara ah bi tiksinsem zorluyorum kendimi az içtim bugün ama yine de lanet şeyi istiyor canım bi an önce tiksinmek istiyorum ben midem sürekli bulansın razıyım ama yeterki uzak durabiliyim şundan
Malesef bende canım yaa inşallah bebiş vardır da beta biraz yükselse tiksinirim eminim annem kuzenlerim hep tiksindi bende ondan umutluyumsen de mi brütüs, umarım bebek vesile olur da bırakırsın, çok güçlü bir motivasyon:)
Insallah aylinlis bizim boyle gidecek ya varsa ya yoksa diye diyeMalesef bende canım yaa inşallah bebiş vardır da beta biraz yükselse tiksinirim eminim annem kuzenlerim hep tiksindi bende ondan umutluyum
Aynen canım ya lanet bi alışkanlık malesefInsallah aylinlis bizim boyle gidecek ya varsa ya yoksa diye diye
Umarim her turlu birakirsin benim de esim cok iciyor yazik valla sagliginiza
Öğrendiğim iyi oldu canım yarın hemen alacağım çok umutlandım ya inşallah sonu hüsran olmazAynen aynen hemen ananas alın=) tüp bebek yaptıranlara bile transferden sonra bol boll ananas yiin diolarmıs=)
Benim eşimde doktor o kadar içme diye söyledi ama cıka devam ediyo keko aynı sekildeInsallah aylinlis bizim boyle gidecek ya varsa ya yoksa diye diye
Umarim her turlu birakirsin benim de esim cok iciyor yazik valla sagliginiza
İnsallah kuzu biz yinede hayırlısı diyelimÖğrendiğim iyi oldu canım yarın hemen alacağım çok umutlandım ya inşallah sonu hüsran olmaz
Canım içen insan için bırakması o kadar zor ki ama vücut sürekli istiyor nikotin berbat bişey ama malesef öyle devletin sattığı uyuşturucu yani buBenim eşimde doktor o kadar içme diye söyledi ama cıka devam ediyo keko aynı sekilde
Benimde hep 0.17-0.43 çıkıyordu canım o yüzden umutlandım açıkçası tabi ama yine de dediğin gibi yükselişi görmeden de emin olamıyoruz gelsin perşembe de öğrenelim yaİnsallah kuzu biz yinede hayırlısı diyelim
Tabi umudumuz suan değerlerin yükselmesi yönünde =)
Ben kaç kes beta yaptırdım benim hep 1,02 çıkıyo değerlerim =)
Hiç yüksek görmedim doktor bu değere rağmen tekrarlatıyodu bikaç gün sonra
Sizinkiler baya arada bi değer yani yükselme ihtimali fazla=)