Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
En verimli günler yumurtlama dan iki gün önce başlar ve pik olduğu gün ve ertesi gün yani sizinki 12 13 14 15 olmaliydi
Benim bildiğim de yumurtlama ve çatlama günü önemli bu ay yumurta tabiki yaptırdım ve özellikle yumurtlamadan önce 2 gün ilişki önermedi doktorum yumurtlama ve çatlama öneriyor o yüzden bende bu şekilde biliyorum

Benim bildiğim de yumurtlama ve çatlama günü önemli bu ay yumurta tabiki yaptırdım ve özellikle yumurtlamadan önce 2 gün ilişki önermedi doktorum yumurtlama ve çatlama öneriyor o yüzden bende bu şekilde biliyorum
Aynen kuzu banada doktorum öyle demişti
Yumurtlama ve çatlama sonrası değerlendirilmesi öneriliyor👍
Sperm kalitesini değerlerini bilmeyenlerede özellikle yumurtlama öncesi ilişki olmasın deniliyo
Bana da bu sekilde önermişti doktorum

Aylinlis ve joynss bol bol su için emi=)
Bide bulabilirseniz ananas alın🤭
Bebişin tutunmasında çok etkiliymiş=)

Canım aynı şekilde bende kahve manyağı olarak bugün 1 fincan bile içmedim ne olur ne olmaz diye sabahları zorlanıyorum ama alışacaz yeterki bebiş olsun 🥰
al benden de o kadar çok kahve düşkünüyümdür, ben de bugün es geçtim. aslında hamileler hemen kahveden tiksinir diye biliyorum :KK70:

al benden de o kadar çok kahve düşkünüyümdür, ben de bugün es geçtim. aslında hamileler hemen kahveden tiksinir diye biliyorum :KK70:
Canım bu değerle bişeyden tiksinmeyiz bence yaa benimde belam sigara ah bi tiksinsem zorluyorum kendimi az içtim bugün ama yine de lanet şeyi istiyor canım bi an önce tiksinmek istiyorum ben midem sürekli bulansın razıyım ama yeterki uzak durabiliyim şundan 😑

Canım bu değerle bişeyden tiksinmeyiz bence yaa benimde belam sigara ah bi tiksinsem zorluyorum kendimi az içtim bugün ama yine de lanet şeyi istiyor canım bi an önce tiksinmek istiyorum ben midem sürekli bulansın razıyım ama yeterki uzak durabiliyim şundan 😑
sen de mi brütüs, umarım bebek vesile olur da bırakırsın, çok güçlü bir motivasyon:)

Malesef bende canım yaa 🙄 inşallah bebiş vardır da beta biraz yükselse tiksinirim eminim annem kuzenlerim hep tiksindi bende ondan umutluyum 😂😂
Insallah aylinlis bizim boyle gidecek ya varsa ya yoksa diye diye 😁
Umarim her turlu birakirsin benim de esim cok iciyor yazik valla sagliginiza 🤭

Insallah aylinlis bizim boyle gidecek ya varsa ya yoksa diye diye 😁
Umarim her turlu birakirsin benim de esim cok iciyor yazik valla sagliginiza 🤭
Aynen canım ya lanet bi alışkanlık malesef 😑
Vallahi kuzum ya bi net öğrensek ve rahatlasak keşke kasıklarım ağrıyor benim baya bi regli olacakmışım gibi perşembe gelsin bi an önce bize

Öğrendiğim iyi oldu canım yarın hemen alacağım çok umutlandım ya inşallah sonu hüsran olmaz 🙄
İnsallah kuzu biz yinede hayırlısı diyelim
Tabi umudumuz suan değerlerin yükselmesi yönünde =)
Ben kaç kes beta yaptırdım benim hep 1,02 çıkıyo değerlerim =)
Hiç yüksek görmedim doktor bu değere rağmen tekrarlatıyodu bikaç gün sonra
Sizinkiler baya arada bi değer yani yükselme ihtimali fazla=)

İnsallah kuzu biz yinede hayırlısı diyelim
Tabi umudumuz suan değerlerin yükselmesi yönünde =)
Ben kaç kes beta yaptırdım benim hep 1,02 çıkıyo değerlerim =)
Hiç yüksek görmedim doktor bu değere rağmen tekrarlatıyodu bikaç gün sonra
Sizinkiler baya arada bi değer yani yükselme ihtimali fazla=)
Benimde hep 0.17-0.43 çıkıyordu canım o yüzden umutlandım açıkçası tabi ama yine de dediğin gibi yükselişi görmeden de emin olamıyoruz gelsin perşembe de öğrenelim ya 🙈😂

X