- 25 Temmuz 2020
- 2.733
- 3.289
-
- Konu Sahibi M-Mavera2048
- #1.161
O zaman 8. Gün hatta süper haber 2 gün sonra yükselir yaa umudum varÇatlamam 21 aralıkmış bu arada 18 değilbeni spam mesajdan banlarlar yakında
İnşAllah canımmm erken davranmak böyle sonuçlara sebep oluyor işte en iyisi beklemek en iyisiiiiAyy kızlarrrrrrr
İkinizede çok sevindimmmmmmm yaaa
İkinizinkide çok umut verici sonuçlar
İnsallahhh yükselir
Canım allah hepimize en kısa zamanda sağlıklı bebişler versinAyy kızlarrrrrrr
İkinizede çok sevindimmmmmmm yaaa
İkinizinkide çok umut verici sonuçlar
İnsallahhh yükselir
Benim de umudum yeşerdiO zaman 8. Gün hatta süper haber 2 gün sonra yükselir yaa umudum var
Yeminimizi neden bozduk test bağımlısı gibiyizİnşAllah canımmm erken davranmak böyle sonuçlara sebep oluyor işte en iyisi beklemek en iyisiiii
Aynen canım yaaa baya bağımlı olduk şuanBenim de umudum yeşerdisenin regl benden 3 gün daha geç bu da fark ettirir muhtemelen
Yeminimizi neden bozduk test bağımlısı gibiyizah Aylinliş ah kanımıza girdin sonra da ben kantesti diye girdim
Dilerim öyle olurAynen canım yaaa baya bağımlı olduk şuanbenimde umutlar yeşerdi valla canım bu bile bi adım bizim için inşallah 1 hafta sonrasına herşey den emin olmuş olacağızz
Yok canım hiç bişey demedim perşembe eğer yükseliş olursa hediye kutusu hazırlamayı düşünüyorum yılbaşı içinDilerim öyle olur
Eşine bişey söyledin mi peki olur olmaz diye
Test çok evde çıkana kadar devam canım test yapmayaAllahımmm insallah benimde vardır ya=)
Sizden çok umutlandım şimdi valla =)
Keske bendede çıksaydı ya çizgi
Yarın yine yapim dur
Sabah testimi gördü hiçbir şey yok bunda defi ben de cevap vermedim o kadarYok canım hiç bişey demedim perşembe eğer yükseliş olursa hediye kutusu hazırlamayı düşünüyorum yılbaşı içinsen dedin mi bişey
Yokmuş bişey de geçSabah testimi gördü hiçbir şey yok bunda defi ben de cevap vermedim o kadar
Aynen insallah ya bakalim ben de deger artarsa belirgin sekilde ancak oyle derimYokmuş bişey de geçperşembe kesinleşsin o zaman söylersin canımm
Artacak inşallah canımAynen insallah ya bakalim ben de deger artarsa belirgin sekilde ancak oyle derim
Çatlamada ki ilişki de önemli canım bugün de ilişki olsun bence inşallah alırsınız güzel haberleriEki Görüntüle 2750027 Merhaba canımlar.. bunlarda benim ovulasyon test sonuçlarım. Dün akşam yani 15.gün birliktelik oldu. İlişki sonrasında azıcık 1-2 damla gibi kan geldi. Bende endişelendim. Sizce bu akşam da birliktelik olmalı mı? Yani devam etmelimiyim birlikteliğe?
Teşekkür ederim.. İnşallah hepimiz hayırlı güzel haberler alırız canımÇatlamada ki ilişki de önemli canım bugün de ilişki olsun bence inşallah alırsınız güzel haberleri
CanımTeşekkür ederim.. İnşallah hepimiz hayırlı güzel haberler alırız canımKan geldiği için endişelendim. Acaba yumurta döllendi de biz mi zarar verdik diye düşünmüştüm. Birliktelik kaç gün sürmeli sizce. Yani bat tan 1 hafta öncesine kadar sürmeli mi? Eğer döllenme varsa ilişki zarar verir mi? Ay çok soru sordum kusuruma bakmayın.
En verimli günler yumurtlama dan iki gün önce başlar ve pik olduğu gün ve ertesi gün yani sizinki 12 13 14 15 olmaliydiEki Görüntüle 2750027 Merhaba canımlar.. bunlarda benim ovulasyon test sonuçlarım. Dün akşam yani 15.gün birliktelik oldu. İlişki sonrasında azıcık 1-2 damla gibi kan geldi. Bende endişelendim. Sizce bu akşam da birliktelik olmalı mı? Yani devam etmelimiyim birlikteliğe? ( testte Pembe taraflar T beyaz taraflar C flaş yüzünden anlaşılmıyor )