Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy kızlarrrrrrr
İkinizede çok sevindimmmmmmm yaaa
İkinizinkide çok umut verici sonuçlar
İnsallahhh yükselir

Ayy kızlarrrrrrr
İkinizede çok sevindimmmmmmm yaaa
İkinizinkide çok umut verici sonuçlar
İnsallahhh yükselir
Canım allah hepimize en kısa zamanda sağlıklı bebişler versin bakalım daha ne var ne yok belli değil

Bu konuyu ilk okuduğumda yazdıklarınızda kendimi bulmuştum, içimden hep aynı anda hamile olalım ne güzel olur diye geçirdim. Umarım üçümüz de mezun oluruz ovulasyondan annelere geçeriz

O zaman 8. Gün hatta süper haber 2 gün sonra yükselir yaa umudum var
Benim de umudum yeşerdi senin regl benden 3 gün daha geç bu da fark ettirir muhtemelen
İnşAllah canımmm erken davranmak böyle sonuçlara sebep oluyor işte en iyisi beklemek en iyisiiii
Yeminimizi neden bozduk test bağımlısı gibiyiz ah Aylinliş ah kanımıza girdin sonra da ben kantesti diye girdim

Benim de umudum yeşerdi senin regl benden 3 gün daha geç bu da fark ettirir muhtemelen

Yeminimizi neden bozduk test bağımlısı gibiyiz ah Aylinliş ah kanımıza girdin sonra da ben kantesti diye girdim
Aynen canım yaaa baya bağımlı olduk şuan benimde umutlar yeşerdi valla canım bu bile bi adım bizim için inşallah 1 hafta sonrasına herşey den emin olmuş olacağızz

Allahımmm insallah benimde vardır ya=)
Sizden çok umutlandım şimdi valla =)
Keske bendede çıksaydı ya çizgi
Yarın yine yapim dur

Merhaba canımlar.. bunlarda benim ovulasyon test sonuçlarım. Dün akşam yani 15.gün birliktelik oldu. İlişki sonrasında azıcık 1-2 damla gibi kan geldi. Bende endişelendim. Sizce bu akşam da birliktelik olmalı mı? Yani devam etmelimiyim birlikteliğe? ( testte Pembe taraflar T beyaz taraflar C flaş yüzünden anlaşılmıyor )

Çatlamada ki ilişki de önemli canım bugün de ilişki olsun bence inşallah alırsınız güzel haberleri

Çatlamada ki ilişki de önemli canım bugün de ilişki olsun bence inşallah alırsınız güzel haberleri
Teşekkür ederim.. İnşallah hepimiz hayırlı güzel haberler alırız canım Kan geldiği için endişelendim. Acaba yumurta döllendi de biz mi zarar verdik diye düşünmüştüm. Birliktelik kaç gün sürmeli sizce. Yani bat tan 1 hafta öncesine kadar sürmeli mi? Eğer döllenme varsa ilişki zarar verir mi? Ay çok soru sordum kusuruma bakmayın.

Canım M-Mavera2048 nın da yumurtlama zamanı kanaması oldu bu ay yumurtlama günü ve sonrası 2 günü değerlendirin diyorlar yani bugün ve yarını da değerlendirin inşallah bebiş tutunur hemencik sonrasında ilişki durumu size kalmış oluyor yumurtlama olduğu için gebelik için değil ilişki ama döllenmeye zarar vereceğini düşünmüyorum ben çünkü bilmeden çoğu insan devam ediyor ilişki yaşamaya sorup öğreniyoruz hep birlikte canım

En verimli günler yumurtlama dan iki gün önce başlar ve pik olduğu gün ve ertesi gün yani sizinki 12 13 14 15 olmaliydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…