Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen bizde de durum o bıraktık denemeyi bekliyorum belirti aramaya devam bende vakit bi hızlıca geçse de sonucu alsak artık

Aynen bizde de durum o bıraktık denemeyi bekliyorum belirti aramaya devam bende vakit bi hızlıca geçse de sonucu alsak artık
=) sen denesen mi ki ama koyu seninki baya sanki =) gün aşırı arada dene bence silikleşene kadar
Bende ondan yaptım testi iki gün ama yok benim gitmiş artık ondan bıraktık=)
Ay bide ikimizde hamile oluyomusuz bu ay ne güzel olur ya =)

Aslında deneyim de kırmızıları görünce yine kendime kızmayım
Süper olur canım yaa bikaç gün önce kan testi mi yapsak filan diye kendimi yiyorum daha şimdiden

Aslında deneyim de kırmızıları görünce yine kendime kızmayım
Süper olur canım yaa bikaç gün önce kan testi mi yapsak filan diye kendimi yiyorum daha şimdiden
Benim eşimde kızıyo şimdi bıraktık denemeyi regl olunca yine ağlıcaksın deneseydik diye diyo haklıda ama yok yani yumurta neye denicem hergün yapıyorum hala test
Reglimiz gecikmeden yapmayalım boşver üzülürüz sonra, gerçi biz kafaya taktığımız için şimdi garanti gecikir Benim regl bak görsenin ne zamandı benim 9 aralık gösteriyo regliyi=)

Benimki de 6 Aralık gösteriyor ama 2 gün gecikmeli yumurtlama olduğu için büyük ihtimal regli de en geç 8 inde umarım ikimizde görmeyiz tabiiii
Adamlara görev yüklüyoruz resmen bi nevi kullanılmış hissediyorlar ya

Aynen aynenn ben bide zaman ayarlıyorum yumurtlamaya bakarak o istediğinde yapmıyorum biçet kendim ayarlayıp hadi diyorum bugün, deli oluyo
Bakalım insallah görmeyis ikimizde ya ne güzel olur valla =)

Aynen aynenn ben bide zaman ayarlıyorum yumurtlamaya bakarak o istediğinde yapmıyorum biçet kendim ayarlayıp hadi diyorum bugün, deli oluyo
Bakalım insallah görmeyis ikimizde ya ne güzel olur valla =)
Aynıyız valla üzülüyorum bazen ama napayım bana bıraksan olur zaten de okuduğun şeyler yüzünden olmuyor diyip duruyor

Aynıyız valla üzülüyorum bazen ama napayım bana bıraksan olur zaten de okuduğun şeyler yüzünden olmuyor diyip duruyor
Belkide doğru kafamıza takmasak oluruna bıraksak dedikleri gibi olcakta olmuyo işte valla ben evlendim daha ilk ay regl olduğumda ağlamıştım hamile kalamadım diye
Bi seneyi geçti biras alıstım ama hemen hemen her ay bi moralim bozuluyo=)
Ama şimdi arkadas olduk ikimiz birbirimize moral olur deneris olmassa artık ay ay elbet tutcak

Aynen öyle olana kadar çabalamaya devam edeceğiz ama bu aydan tutması tercihimiz tabi ki

Ne kadar keyifli bir sohbet olmuş, yazdığınız her şeyi ben de birebir yaşıyorum, anlaşılmak insana iyi geliyor:) benim de bat 6 Aralık Tarihler yakınmış, yaş 30, 3-4 aydır hep olumsuz sonuç aldım yine hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum. Hepimiz için şanslı ve sağlıklı bir ay olsun

Aslında birileri gelir fikir verir vs diye açmıstım başlığı en başta arkadaşla aynı seyleri yaşıyomus birbirimize denk geldik, çokta güzel oldu
Sende katıl bize birlikte bekleyelim görelim bakalım =) ben bi senedir deniyorum bu arada hatta geçti bile ama olsun
İnsallahh üçümüzde güzel haberlerle bulusurus, ama bu ay olmassa bile en azından birbirimize destek olur denemelere devam ederis moral bozmadan =)

çok güzel olur :) kafaya takmayın diyorlar, o zaman oluyormuş, ama takmamak ne mümkün. ben de bu ay hormon testi yaptıracağım doktoruma benim işlerim hep zor olur isterseniz test yapalım dedim, basitinden başladık.
ben de ovulasyon takibi yapıyorum ama eşim çok söyleniyor. bu şekilde romantizmi kaçırıyormuşum, rahat olacakmışım. çok zor :)
inşallah en zamanda sağlıklı güzel sonuçlar alırız.

Hoşgeldiniz beraber konuşur birbirimize destek oluruz burada bende dışarıda kimseye diyemiyorum sen böyle kafaya taktıkça olmayacak diyorlar sürekli o yüzden birbirini anlayan insanlar olarak destek olmak çok güzel

Kızlarrr ovülasyon testi devam mı
Ben bidaha yumurtlama göreceğim sanırım ya

Eklentiler

• IMG_20201129_100517.jpg
    41,5 KB · Görüntüleme: 169
Kızlarrr ovülasyon testi devam mı
Ben bidaha yumurtlama göreceğim sanırım ya
Günaydın =) valla görceksin heralde =)
Ben bugün yapamadım kayınvalidemlerdeyimde aksama yaparım ama =)
Sen valla bırakma değerlendirmeyi kuzu yumurtlucan mı napcannn

Günaydın =) valla görceksin heralde =)
Ben bugün yapamadım kayınvalidemlerdeyimde aksama yaparım ama =)
Sen valla bırakma değerlendirmeyi kuzu yumurtlucan mı napcannn
Bırakmıştım aslında ama geri başlayım bari sende yap canım bırakmamak gerekiyormuş testi vallahi bi yumurtlama daha olsa kaçıracağız fırsatı

Kızlar ben döngümün 16. Gününden beri test yapıyorum testler görselde bata şu an 3-4 gün kaldı ama ovulasyon testim yine böyle koyulaştı niye böyle oluyor ya bir akıl verebilir misiniz yine mi yumurtluyorum

Eklentiler

• 9282EF29-2386-4227-8C46-4EAD35FD315F.jpeg
    43,3 KB · Görüntüleme: 163
  • 6D231B16-E163-4A01-BBBA-2B8F01E63488.jpeg
    92,4 KB · Görüntüleme: 159
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…