-
- Konu Sahibi M-Mavera2048
İnşAllah hepimiz güzel haberler ile gelelim canımAynenn hemen haber edersin bizede=) sen tam kontrollğ gitmiş oluyosun bu ay insallah güzel haber alalım senden insallahh =) tabi bizdende
Aynen kuzu akıntı içinde bi kanamaben ilaçtan şüphelendim aslında o yumurtayı geliştirdiyse yumurtlama sırasında kanama olmuştur gibi. hani çok aşırı kanama değil de akıntının arasında gelen lekelenmeyi kastediyorum. buna doktorlar küçük adet ara adet diyebiliyor. tabi normal kırmızı kırmızı çok kansa mutlaka kontrol et maveracım. kötü bişey yoktur diye düşünüyorum merak etme :)
hahah eşin ne güzel ya candan istiyor maşallahAynen kuzu akıntı içinde bi kanama
Öyle çok kan kan değil
Ne bilim pek yasamamıstım böyle ondan evham yaptım heralde bende=)
Benim eşimde tutturmus temizlik yaptın ağır kaldırdım yaa bebek varda düştüyse keserim seni diyo
Daha yeni regl oldum ne ara yumurtlama olduda tuttu etti bazen çok saf oluyo güldürüyo beni
Çok istiyo çok, o ilk zamanlar benden daha çok üzülüyodu ben regl olunca, baktı ben salya sümük oluyorum adamda napcanı sasırdı beni teselli etcek diyo üzülmüyomus gibi yapıyo şimdihahah eşin ne güzel ya candan istiyor maşallaho zaman deseydin bu süreçte artık temizlik yapıp yorulma. eşin destek olsun
ne tatlı allah bozmasın maveraÇok istiyo çok, o ilk zamanlar benden daha çok üzülüyodu ben regl olunca, baktı ben salya sümük oluyorum adamda napcanı sasırdı beni teselli etcek diyo üzülmüyomus gibi yapıyo şimdi
Amin kuzu, keske istemek yetse sadecene tatlı allah bozmasın mavera
yaa hayırlısıyla o günleri görürüz umarım :) çocuk beni sever sen hep kurallar koyarsın yapma etme dersin diyor ben de biraz da gaza getirmek için evet diyorumAmin kuzu, keske istemek yetse sadeceseninkide, olunca bebeği elinden sana vermezde şimdi nazlanıyo işte =)
Erkek milleti =)
ben de merak ettim heralde doktor sonra yemek falan derken ancak yazar :)Aylinlis naptı ki acaba
Ay hadii =) tam zamanında yakaladınnnn =)Kızlarrr geldimyumurta çatlamış tahminen dün akşam çatlamıştır dedi doktor rahim kalınlığı çok iyi bugün de ilişki olsun sonra beklemek kalıyor geriye dedi
ay hadi bakalımKızlarrr geldimyumurta çatlamış tahminen dün akşam çatlamıştır dedi doktor rahim kalınlığı çok iyi bugün de ilişki olsun sonra beklemek kalıyor geriye dedi
Canım olabilir ya minik lekelenme de oluyor senin bana öyle geliyorAy hadii =) tam zamanında yakaladınnnn =)
İlişki olmadan bitter çikolata ve türk kahvesi eşin için burda bi yerde okumustum iyi geliyomus spermlere efsane değilse
Seninkiyle benimki bigün aralıklıydı dimi acaba benimde öyle midir ki ya =)
Vallahi yaa canım hep böyle geçiyor aylaray hadi bakalımayın ilk 15 günü çalışma, 15 günü de beklemekle geçiyor :)
Misafir gelicek bugün canım o yüzden aradan çıkarttık valla bişey yapmadanAy hadii =) tam zamanında yakaladınnnn =)
İlişki olmadan bitter çikolata ve türk kahvesi eşin için burda bi yerde okumustum iyi geliyomus spermlere efsane değilse
Seninkiyle benimki bigün aralıklıydı dimi acaba benimde öyle midir ki ya =)
Misafir gelicek bugün canım o yüzden aradan çıkarttık valla bişey yapmadan
hahahahahaMisafir gelicek bugün canım o yüzden aradan çıkarttık valla bişey yapmadan
Ohhh yarasın inşallah bebiş olsun canımYa ey allamm
Ne güldüm
Değerlendirmişssin ya yeter
Hadi hayırlısı o zaman
Bizimde değerlendirme günümüz bugün fındık fıstık çikolata ne varsa sipariş ettim bizimkine
Aynen başkasına nasıl denir buuhahahahahavalla normal hayatta kimselere anlatamayacağımız şeyleri konuşuyoruz çok iyi geliyor :)
Kızlar merhabaAcaba bugün pik mi bakabilir misiniz