Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen kuzu akıntı içinde bi kanama
Öyle çok kan kan değil
Ne bilim pek yasamamıstım böyle ondan evham yaptım heralde bende=)

Benim eşimde tutturmus temizlik yaptın ağır kaldırdım yaa bebek varda düştüyse keserim seni diyo
Daha yeni regl oldum ne ara yumurtlama olduda tuttu etti bazen çok saf oluyo güldürüyo beni

hahah eşin ne güzel ya candan istiyor maşallah o zaman deseydin bu süreçte artık temizlik yapıp yorulma. eşin destek olsun

hahah eşin ne güzel ya candan istiyor maşallah o zaman deseydin bu süreçte artık temizlik yapıp yorulma. eşin destek olsun
Çok istiyo çok, o ilk zamanlar benden daha çok üzülüyodu ben regl olunca, baktı ben salya sümük oluyorum adamda napcanı sasırdı beni teselli etcek diyo üzülmüyomus gibi yapıyo şimdi

Amin kuzu, keske istemek yetse sadece seninkide, olunca bebeği elinden sana vermezde şimdi nazlanıyo işte =)
Erkek milleti =)
yaa hayırlısıyla o günleri görürüz umarım :) çocuk beni sever sen hep kurallar koyarsın yapma etme dersin diyor ben de biraz da gaza getirmek için evet diyorum
benim eşit benle yaşıt ben tabi daha olgunum, yaşa ek yetişme tarzı her şey etkiliyor. ailesi çok anaç anaç değil.
Aylinlis naptı ki acaba
ben de merak ettim heralde doktor sonra yemek falan derken ancak yazar :)

Kızlarrr geldim yumurta çatlamış tahminen dün akşam çatlamıştır dedi doktor rahim kalınlığı çok iyi bugün de ilişki olsun sonra beklemek kalıyor geriye dedi

Kızlarrr geldim yumurta çatlamış tahminen dün akşam çatlamıştır dedi doktor rahim kalınlığı çok iyi bugün de ilişki olsun sonra beklemek kalıyor geriye dedi
Ay hadii =) tam zamanında yakaladınnnn =)
İlişki olmadan bitter çikolata ve türk kahvesi eşin için burda bi yerde okumustum iyi geliyomus spermlere efsane değilse
Seninkiyle benimki bigün aralıklıydı dimi acaba benimde öyle midir ki ya =)

Canım olabilir ya minik lekelenme de oluyor senin bana öyle geliyor

Misafir gelicek bugün canım o yüzden aradan çıkarttık valla bişey yapmadan

Misafir gelicek bugün canım o yüzden aradan çıkarttık valla bişey yapmadan
Ya ey allamm
Ne güldüm
Değerlendirmişssin ya yeter
Hadi hayırlısı o zaman

Bizimde değerlendirme günümüz bugün fındık fıstık çikolata ne varsa sipariş ettim bizimkine

Ya ey allamm
Ne güldüm
Değerlendirmişssin ya yeter
Hadi hayırlısı o zaman

Bizimde değerlendirme günümüz bugün fındık fıstık çikolata ne varsa sipariş ettim bizimkine
Ohhh yarasın inşallah bebiş olsun canım
Yaa sorma benimki de şok oldu akşam olmaz mı dedi yok dedim şimdi

Kızlar merhaba Acaba bugün pik mi bakabilir misiniz

Eklentiler

• 86927097-2121-4E8B-B4A5-384817FC8D3D.jpeg
    103,1 KB · Görüntüleme: 23
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…