-
- Konu Sahibi M-Mavera2048
Canım doktor vermese bile alabilirsin eczaneden, bu ayBiz yine de yapalım testleri çünkü ancak bunlarla anlayabiliriz. Evet onu duydum burda baskalarida kullanmış bana onu vermedi duphaston verdi adetin 16 gün kullanmaya başlıyorum her adet zamaninda. Hem adeti duzenliyormus hemde bebek olursa tutunmasını sağlıyormuş
Canım doktor vermese bile alabilirsin eczaneden, bu ayM-Mavera2048 ile faydasını görürsek biz hemenn başlayın siz de J joynss beraber
Yok canım ama yakın pik 1-2 güne pik olur yumurta büyüyor demekki koyulaştığına göreM-Mavera2048 sana da mı Dr vermisti? Ay inşallah sizlere faydası olurrrr bize güzel haberler verirsiniz peki kızlar benimde ovulasyon testi mide yorumlar misiniz üstteki ve ortadakini dün yaptım en aşağıdaki bugün akşam 18.30 da yaptım daha pik olmamis dimi
Hadi inşallah aynı koyuluğu görürüm ben bugüne de degerlendiriyim mi canım sizceYok canım ama yakın pik 1-2 güne pik olur yumurta büyüyor demekki koyulaştığına göre
çok garip mavera ya ihmal etme bu hafta bi git doktora istersen zaten gidecektin de. 1-2 saate durulabilir belki akıntı sonrasında değerlendirirsiniz.Ya kızlar benim kanama arttı ya
Bugünde sey günümüzdü
Napcam ben, tam zamanları tahminme görede
Boş geçirmekte istemiyodum
gün aşırı ilişki öneriyor doktorlar bu süreçte. hani buna göre planlayabilirsiniz. ovulasyondan önceki günler de önemli oluyor, 1-2 gündür olmadıysa kaçırmamak adına olabilir :)Hadi inşallah aynı koyuluğu görürüm ben bugüne de degerlendiriyim mi canım sizce
M-Mavera2048 sana da mı Dr vermisti? Ay inşallah sizlere faydası olurrrr bize güzel haberler verirsiniz peki kızlar benimde ovulasyon testi mide yorumlar misiniz üstteki ve ortadakini dün yaptım en aşağıdaki bugün akşam 18.30 da yaptım daha pik olmamis dimi
Valla bende anlamadım kiçok garip mavera ya ihmal etme bu hafta bi git doktora istersen zaten gidecektin de. 1-2 saate durulabilir belki akıntı sonrasında değerlendirirsiniz.
ben yine tipik ilaçta şüpheleniyorum, o coşturmuş olabilir yumurtaları :) ara kanamalar poliple de ilişkilendiriliyor ama sürekli kontrol oluyorsun sanmıyorum. bu yorumun hiçbir bilimsel tarafı yok elbette : DValla bende anlamadım kinedir bu
Dün yoktu bugün yine olduu
Hatra baya baya kanama gibi yani bu kes
Ama değerlendircem bi şekilde artık yapcak bişey yok
Ben biraz önce ekran attım pik olmamış ama henüzAynen kuzu banada doktor vermişti, bayada memnun kullananlar, zaten takviye olduğu için yazdırmaya vs gerek yok eczaneden kendin alıyosun
En son 2 gün önce oldugün aşırı ilişki öneriyor doktorlar bu süreçte. hani buna göre planlayabilirsiniz. ovulasyondan önceki günler de önemli oluyor, 1-2 gündür olmadıysa kaçırmamak adına olabilir :)
Yani pik öncesi bi iki günü de değerledindirin diye öneriliyo genelde ama =)Ben biraz önce ekran attım pik olmamış ama henüzama yine de degerlendireyim mi sizce bugünü
Ay kuzu insallah yumurtalardır valla =)ben yine tipik ilaçta şüpheleniyorum, o coşturmuş olabilir yumurtaları :) ara kanamalar poliple de ilişkilendiriliyor ama sürekli kontrol oluyorsun sanmıyorum. bu yorumun hiçbir bilimsel tarafı yok elbette : D
inşallah ya bazen kendimi damızlık gibi hissediyorumEn son 2 gün önce oldubugün olsun o zaman zaten epey kırmızı çıkmış ama pik olmamış riske girmeyim ben şu çektiğimiz cilelere değecek inşallah hepimizin
resmen nazar değdirdik adamcağızaAy kuzu insallah yumurtalardır valla =)
Sen basıma geleni sorma i, benim eşimde her zaman yalvarırım illa olsun olsun diye hergün, bugün adamın yorgunluğu tuttu
Kahveye bayılır diyorum bi kahve içelim yapimde, yok ya bugün canım hiç istemiyo kahve diyo banasaka gibi valla ya=)
inşallah ya bazen kendimi damızlık gibi hissediyorumolayları akışına bırakabilen de bir yapım yok..tez zamanda (detaylı dilek dilemek gerekirse artık hayırlısıyla bu ay içerisinde :)) hayırlısıyla tabi sağlıklı gebeliklerimiz olur inşallah tüm sevdiklerimizle beraber kutlarız
Bende riske atmicam degerlendiricem vallaYani pik öncesi bi iki günü de değerledindirin diye öneriliyo genelde ama =)
Bana kalırsa ben değerledirirdim
inşallahBende valla böyle şartlandirinca görev gibi oluyor bide inşallah bizlerde Ocak ayına hamile olarak gireriz senin bat ne zaman yumurtlama oldu dimi
ovulasyondan sonra 14 gün deniyor ancak bu illa böyle olacak anlamı taşımıyor diye biliyorum. 1-2 günlük sapma olabilir. döngünüz belki bu ay 28 günlük bir düzende gelecek olabilir. bence 1-2 gün daha takip edebilirsiniz, sabahki idrarla erken gebelik testi yapabilirsiniz.Ya kızlar aklım karıştı lütfen bilen beni bilgilendirirmi
Son bat 27 kasım (25veya26 günde bir adet)
7 aralık ovu test pik
8 aralık ovu test silik
Adetin 11.gunu pik gordum.Bu iki gun değerlendirdik.
Şimdi bu pikten 14 gün sonra adet olunur diyorlar.benim bugün 15.günü.
Normalde ama adet günüm yarın.
Bugün ilk idrarla olmasa da test yaptım negatif. Şimdi neye göre adet günümü belirlicem ben