Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
forumda bir okudum da kullandığım ay hamile kaldım diyen bir sürü kişi var çok iyi :)
Aynen çok işe yarıyp diyolar ben bi bucuk ay falan kullandım ama doğru düzgün dikkat edememiştim şimdi dikkat ederek kullanıyorum bende bakalım=)

forumda bir okudum da kullandığım ay hamile kaldım diyen bir sürü kişi var çok iyi :)
Aynen canım baya güzel yorumları max 3. Ay da gebelik haberini aldığını söyleyenler var maddi olarak biraz fazla sabah akşam içiyorsun ayda 3 Kutu gidiyor 97 tl kutusu 🙈 yeter ki olsun da gerçi 😂

Aynen çok işe yarıyp diyolar ben bi bucuk ay falan kullandım ama doğru düzgün dikkat edememiştim şimdi dikkat ederek kullanıyorum bende bakalım=)
Canım benim içtiğim bu sabah akşam aç karnına yazıyor

Eklentiler

• images (36).jpeg
    images (36).jpeg
    27,2 KB · Görüntüleme: 19
Ben gidemedim doktora ya😑 doktorum perşembeye kadar izinliymiş😒 bi tane daha var kadın doğumcu ama ilk ona gidip zaten sonrasında sevmedim diye değiştirmiştim
Ona da gitmek istemedim
Gün aşırı değerlendirmeye devam persembeye kadar artık

Ben gidemedim doktora ya😑 doktorum perşembeye kadar izinliymiş😒 bi tane daha var kadın doğumcu ama ilk ona gidip zaten sonrasında sevmedim diye değiştirmiştim
Ona da gitmek istemedim
Hadi yaa 😑 olmazsa perşembe git bi canım yumurta çatlamış mı onu kontrol eder hem ondan emin olursun. benim randevu da akşama bakalım 🙈

Ona da gitmek istemedim
geçen haftadan keşke söyleseymiş ya takip edicez ama haftaya yokum diye :işsiz:sağlık olsun canım nasılsa düzenli takiptesiniz.

ben de ovulasyon testi yaptım T silikleşmiş şansa dün akşam da başarılı bir girişimimiz oldu. hayırlısı olsun artık : D

geçen haftadan keşke söyleseymiş ya takip edicez ama haftaya yokum diye :işsiz:sağlık olsun canım nasılsa düzenli takiptesiniz.

ben de ovulasyon testi yaptım T silikleşmiş şansa dün akşam da başarılı bir girişimimiz oldu. hayırlısı olsun artık : D
Yok kuzu ben söylememiştim gitceğimi zaten kendim karar vermiştim
Normalde pandemi nedeniyle fazla kalabalık olmadığı için randevu sistemiyle çalısmıyo gidiyosun orda kayıt yaptırıo giriyosun
Aramak lazım sadece orda mı diyede sansımada yokmus perşembeye kadar
Dediiin gibi düzenli takibe devam=)

Süper zamanlama canımmm hadi bakalım Bu sefer tutacak inşallah 😊🙏

Yok kuzu ben söylememiştim gitceğimi zaten kendim karar vermiştim
Normalde pandemi nedeniyle fazla kalabalık olmadığı için randevu sistemiyle çalısmıyo gidiyosun orda kayıt yaptırıo giriyosun
Aramak lazım sadece orda mı diyede sansımada yokmus perşembeye kadar
Dediiin gibi düzenli takibe devam=)

anladım canım o zaman bu ay aylinli bize yol gösterdi aslında olmazsa gelecek ay biz de onun taktiğiyle düzenli ilerleriz :)

Ya benimde yine ara ara çok hafif kanlı bi akıntım oluyo
Temizlik yapıyorum iki gündür acaba belimi ağrıtıyorum ondan mı neden anlamadım
Dün yoktu bişey
Bugün yine aynısı olmus, bi sıkıntı var galiba ama çözemedim🤔

Bende merak içindeyim canım bacağıma vuran bir ağrı var ya büyüyor ya çatlıyor göreceğiz bakalım 😂
Aynenn hemen haber edersin bizede=) sen tam kontrollğ gitmiş oluyosun bu ay insallah güzel haber alalım senden insallahh =) tabi bizdende 🥰

Ya benimde yine ara ara çok hafif kanlı bi akıntım oluyo
Temizlik yapıyorum iki gündür acaba belimi ağrıtıyorum ondan mı neden anlamadım
Dün yoktu bişey
Bugün yine aynısı olmus, bi sıkıntı var galiba ama çözemedim🤔
ben ilaçtan şüphelendim aslında o yumurtayı geliştirdiyse yumurtlama sırasında kanama olmuştur gibi. hani çok aşırı kanama değil de akıntının arasında gelen lekelenmeyi kastediyorum. buna doktorlar küçük adet ara adet diyebiliyor. tabi normal kırmızı kırmızı çok kansa mutlaka kontrol et maveracım. kötü bişey yoktur diye düşünüyorum merak etme :)

X