-
- Konu Sahibi M-Mavera2048
forumda bir okudum da kullandığım ay hamile kaldım diyen bir sürü kişi var çok iyi :)Çok ilginç bir ilaç mış gerçekteniçelim içirelimm
Aynen çok işe yarıyp diyolar ben bi bucuk ay falan kullandım ama doğru düzgün dikkat edememiştim şimdi dikkat ederek kullanıyorum bende bakalım=)forumda bir okudum da kullandığım ay hamile kaldım diyen bir sürü kişi var çok iyi :)
Aynen canım baya güzel yorumları max 3. Ay da gebelik haberini aldığını söyleyenler var maddi olarak biraz fazla sabah akşam içiyorsun ayda 3 Kutu gidiyor 97 tl kutusuforumda bir okudum da kullandığım ay hamile kaldım diyen bir sürü kişi var çok iyi :)
Canım benim içtiğim bu sabah akşam aç karnına yazıyorAynen çok işe yarıyp diyolar ben bi bucuk ay falan kullandım ama doğru düzgün dikkat edememiştim şimdi dikkat ederek kullanıyorum bende bakalım=)
çare olacaksa neden olmasınAynen canım baya güzel yorumları max 3. Ay da gebelik haberini aldığını söyleyenler var maddi olarak biraz fazla sabah akşam içiyorsun ayda 3 Kutu gidiyor 97 tl kutusuyeter ki olsun da gerçi
Aynen öyle canım göreceğiz bakalım etkisini bu ayçare olacaksa neden olmasın
Hadi yaaBen gidemedim doktora yadoktorum perşembeye kadar izinliymiş bi tane daha var kadın doğumcu ama ilk ona gidip zaten sonrasında sevmedim diye değiştirmiştim
Ona da gitmek istemedim
Gün aşırı değerlendirmeye devam persembeye kadar artık
geçen haftadan keşke söyleseymiş ya takip edicez ama haftaya yokum diyeBen gidemedim doktora yadoktorum perşembeye kadar izinliymiş bi tane daha var kadın doğumcu ama ilk ona gidip zaten sonrasında sevmedim diye değiştirmiştim
Ona da gitmek istemedim
Gün aşırı değerlendirmeye devam persembeye kadar artık
Yok kuzu ben söylememiştim gitceğimi zaten kendim karar vermiştimgeçen haftadan keşke söyleseymiş ya takip edicez ama haftaya yokum diyesağlık olsun canım nasılsa düzenli takiptesiniz.
ben de ovulasyon testi yaptım T silikleşmiş şansa dün akşam da başarılı bir girişimimiz oldu. hayırlısı olsun artık : D
Hadi bakalım sana ne dicek merak ediyorum kuzu=)Hadi yaaolmazsa perşembe git bi canım yumurta çatlamış mı onu kontrol eder hem ondan emin olursun. benim randevu da akşama bakalım
Süper zamanlama canımmm hadi bakalım Bu sefer tutacak inşallahgeçen haftadan keşke söyleseymiş ya takip edicez ama haftaya yokum diyesağlık olsun canım nasılsa düzenli takiptesiniz.
ben de ovulasyon testi yaptım T silikleşmiş şansa dün akşam da başarılı bir girişimimiz oldu. hayırlısı olsun artık : D
Bende merak içindeyim canım bacağıma vuran bir ağrı var ya büyüyor ya çatlıyor göreceğiz bakalımHadi bakalım sana ne dicek merak ediyorum kuzu=)
Yok kuzu ben söylememiştim gitceğimi zaten kendim karar vermiştim
Normalde pandemi nedeniyle fazla kalabalık olmadığı için randevu sistemiyle çalısmıyo gidiyosun orda kayıt yaptırıo giriyosun
Aramak lazım sadece orda mı diyede sansımada yokmus perşembeye kadar
Dediiin gibi düzenli takibe devam=)
ben de merak ediyorum ne yumurtaymış arkadaş epey ağrı yaptıBende merak içindeyim canım bacağıma vuran bir ağrı var ya büyüyor ya çatlıyor göreceğiz bakalım
Aynenn hemen haber edersin bizede=) sen tam kontrollğ gitmiş oluyosun bu ay insallah güzel haber alalım senden insallahh =) tabi bizdendeBende merak içindeyim canım bacağıma vuran bir ağrı var ya büyüyor ya çatlıyor göreceğiz bakalım
ben ilaçtan şüphelendim aslında o yumurtayı geliştirdiyse yumurtlama sırasında kanama olmuştur gibi. hani çok aşırı kanama değil de akıntının arasında gelen lekelenmeyi kastediyorum. buna doktorlar küçük adet ara adet diyebiliyor. tabi normal kırmızı kırmızı çok kansa mutlaka kontrol et maveracım. kötü bişey yoktur diye düşünüyorum merak etme :)Ya benimde yine ara ara çok hafif kanlı bi akıntım oluyo
Temizlik yapıyorum iki gündür acaba belimi ağrıtıyorum ondan mı neden anlamadım
Dün yoktu bişey
Bugün yine aynısı olmus, bi sıkıntı var galiba ama çözemedim
1 saat sonra öğrenmiş olacağız bakalım neymiş derdiben de merak ediyorum ne yumurtaymış arkadaş epey ağrı yaptı