Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım ilişki günleri çok önemli olacak o zaman da eşin istemez ise sen daha da çok gerileceksin malesef gerçi 3 gün önce ki sperm bile döllenme yapıyor diyorlar ama bilmiyorum kiii
Yazışmaların hepsini okudum ve dedim ki inşallah birgün bizlerde anne oluruz 😔 siz Ankara'da hangi hastaneye gidiyorsunuz bende ankaradayim

ben kendimce ardarda 2-3 gün takip ederek seyrini anlıyorum. sizinki de koyulaşmış gözüküyor peak gibi duruyor. bence yarın da takip edin o zaman daha net oluyor.

şaka gibi alıntı yapmayı becerememişim :KK70:

Merhaba 😊 Medical parka gidiyordum normal de bugün Ortadoğu hastanesine gittim kontrol için aralarında mekik dokuyorum bi umut 😂
Bende Zahide küçük'e gidiyorum, ne zamandır bebek düşünüyorsunuz? Ben 1.5 yıldır fakat olmadı bende pcos var şuan dr geçen ay adetleri düzenlemesi için duphaston verdi, geçen ay ve bu ay şükür regl olabildim 😅 ve bu ayda iki gün önce ilk defa ovulasyon testi yapmaya başladım

Ya kızlar benim kanama arttı ya😑
Bugünde sey günümüzdü😒
Napcam ben, tam zamanları tahminme görede
Boş geçirmekte istemiyodum😒

Kızlar bat 8 Ocak, dün ovulasyon testine başladım ama en usttekini dün yani 20 Aralık'ta sıvı alımına dikkat etmeden saat 15.30 da yaptım, ortadakini yine dün akşam 20.30 da yaptım, en alttakini de bugün 18.30 da yaptım pik olmuş mu bilgi verebilir misiniz ❤️

Eklentiler

• IMG_20201221_191158.jpg
    IMG_20201221_191158.jpg
    53,9 KB · Görüntüleme: 23
Bende Zahide küçük'e gidiyorum, ne zamandır bebek düşünüyorsunuz? Ben 1.5 yıldır fakat olmadı bende pcos var şuan dr geçen ay adetleri düzenlemesi için duphaston verdi, geçen ay ve bu ay şükür regl olabildim 😅 ve bu ayda iki gün önce ilk defa ovulasyon testi yapmaya başladım
Ben 7 aydır deniyorum aslında canım ama biraz tezcanlıyım hemen doktora koştum ne oldu diye ki bende de hafifi polikistik çıktı bi yandan erkenden gitmem iyi oldu 😂 verdiği ilacın ciddi faydası olduğunu düşünüyorum ben canım 13. Gün yumurta çatladı çünkü ben şaşırdım ovülasyon testini bugün sordum doktora bende kullandım 2 ay çok güvenme deyince benimde kafam karıştı açıkçası o konuda

Ben 7 aydır deniyorum aslında canım ama biraz tezcanlıyım hemen doktora koştum ne oldu diye ki bende de hafifi polikistik çıktı bi yandan erkenden gitmem iyi oldu 😂 verdiği ilacın ciddi faydası olduğunu düşünüyorum ben canım 13. Gün yumurta çatladı çünkü ben şaşırdım ovülasyon testini bugün sordum doktora bende kullandım 2 ay çok güvenme deyince benimde kafam karıştı açıkçası o konuda
Bu yaptığımız testlere mi güvenme dedi? Ama hangisine guvenicez artık şaşırdık valla ne ilacı verdi sana canım kullanman için

Ya kızlar benim kanama arttı ya😑
Bugünde sey günümüzdü😒
Napcam ben, tam zamanları tahminme görede
Boş geçirmekte istemiyodum😒
Canım ılık bir duş alıp ondan sonra dene istersen bende kesiyor öyle bi durumda ama şaşırdım artmasına neden böyle oldu ki acaba yumurtlama dır inşallah yerleşme mi diyecem ama erken olur sanırım onun için de ya

Yumurtlama zamanın mı canım? O günlerde hafif kanamalar olabiliyor çünkü
Ya sanki bugün yarın gibi günde ama öyle azda olmadı
Aslında bikaç önce akıntı içinde olmustu o önemli değilde bugünkü baya baya kanama gibi😑

Canım ılık bir duş alıp ondan sonra dene istersen bende kesiyor öyle bi durumda ama şaşırdım artmasına neden böyle oldu ki acaba yumurtlama dır inşallah yerleşme mi diyecem ama erken olur sanırım onun için de ya
Aynem kuzu daha ne ara olduda yerleşcek
Dediğin gibi ben duş alıp kanama olmadığı bi ara değerlemdirim, bugünü değerlendirmemiz gerekli dünde pas geçmiştik

Bu yaptığımız testlere mi güvenme dedi? Ama hangisine guvenicez artık şaşırdık valla ne ilacı verdi sana canım kullanman için
Aynen canım pik gördüm olmadı felan dedim de %100 doğru bilgi vermiyor onlar çok güvenme dedi bende şaşırdım her doktor farklı birşey söylüyor gerçi
İnofolic combi canım polikistik olanlara veriyorlarmış folik asit ve içinde başka şeyler de var sağlıklı yumurta olmasını sağlıyormuş

Aynem kuzu daha ne ara olduda yerleşcek
Dediğin gibi ben duş alıp kanama olmadığı bi ara değerlemdirim, bugünü değerlendirmemiz gerekli dünde pas geçmiştik
Aynen canım kanamanın durumunu da kontrol et duruma göre yarın başka bir doktor ile bi görüş aklında soru kalmasın

Aynen canım pik gördüm olmadı felan dedim de %100 doğru bilgi vermiyor onlar çok güvenme dedi bende şaşırdım her doktor farklı birşey söylüyor gerçi
İnofolic combi canım polikistik olanlara veriyorlarmış folik asit ve içinde başka şeyler de var sağlıklı yumurta olmasını sağlıyormuş
Biz yine de yapalım testleri çünkü ancak bunlarla anlayabiliriz. Evet onu duydum burda baskalarida kullanmış bana onu vermedi duphaston verdi adetin 16 gün kullanmaya başlıyorum her adet zamaninda. Hem adeti duzenliyormus hemde bebek olursa tutunmasını sağlıyormuş

X