Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlarrr bugün çok Kasık ağrım vardı ve evde bir tanecik ovülasyon testim kalmıştı yapıyım dedim ve sanıyorum ki pik gibi duruyor birde siz bakar mısınız
Ay evet pike yakın bencede=)
Olsaydı test aksamda bi yapardın ama zaten yarın doktora gidiceksin en net bilgiyi o söyler, her türlü doğru zamanı yakaldın yani yine=)
Hayırlısı bakalım =)

Ay evet pike yakın bencede=)
Olsaydı test aksamda bi yapardın ama zaten yarın doktora gidiceksin en net bilgiyi o söyler, her türlü doğru zamanı yakaldın yani yine=)
Hayırlısı bakalım =)
Aynen canım iyiki yarına almışım randevu diğer doktora beklesem bi ara gel işte kafasında inşallah yarar canım en son perşembe ilişki olmuştu bide pazar oldu şimdi yarına da yaparım artık yine doktoru göreyim de bi artık ona göre şekil alacağım

Aynen=) bende test yok bi gün değerlendirip bigün ara diye düşünüyorum, sonrada bide kaçırırsam diye bugünde diye diye haftayı nerdeyse full geçirdik
Bende yarın sabah arıcam doktorum ordaysa bende Yarın gidicem bakalım durumlar ne merak ediyorum =)

Bi gün dolu bi gün boş daha mantıklı canım benimde 1 tane kalmıştı bi yapayım dedim aynen canım yarın bi ara reglimizde yakın ya bizim o yüzden baktırman süper olacak

düzenli ilişkide bence ovulasyon hiç kafaya takılmasa da olur nasılsa yakalanır. benim gibi varlık içinde yokluk çekenlere göre bu ovulasyon testleri : D

Bi gün dolu bi gün boş daha mantıklı canım benimde 1 tane kalmıştı bi yapayım dedim aynen canım yarın bi ara reglimizde yakın ya bizim o yüzden baktırman süper olacak
Aynen kuzu bakalım insallah ordadırda =)
Tam zamanları bi fikir almıa olurum bende=)

düzenli ilişkide bence ovulasyon hiç kafaya takılmasa da olur nasılsa yakalanır. benim gibi varlık içinde yokluk çekenlere göre bu ovulasyon testleri : D
Ya delii
Sen su testleri eşine bi yaptır bakalımm ne çıkıcak belkide adamın hormonlarla alakalı bişeyi vardır napsın=)

Merhaba kızlar, bugün reglimin 10. günü 5gün önce bitti. ovülasyon testim bu şekilde. Son regl tarihimde, reglden önce 5gün boyunca kasık ağrısı ve yumurta akı gibi yoğun akıntım geldi ovülasyon belirtilerim vardı, ovülasyon testi yaptığımda çizgi yoktu. bugün yaptığım teste göre bir kaç gün içerisinde pik görecek miyim? elimde 3 tane daha test var hangi günler test yapıp, hangi günleri değerlendirmeliyim?

Eklentiler

• D0175B15-F89A-45DF-9020-4A3EFAECA43B.jpeg
    150,9 KB · Görüntüleme: 19
daha önceden beyaz yumurta akı gibi akıntı hangi günlerde gelmişti biliyor musunuz? testiniz sınırlıysa ona yakın tarihlerde kontrol etmek mantıklı olabilir. bu arada internette 30 testi çok ucuza satan mağazalar var fırsatınız varsa değerlendirebilirsiniz. eczaneden alınanlar biraz daha pahalı.

şu anda testiniz de hem c hem t de aynı koyulukta ama ikisinin de rengi açık. belki markadan dolayı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…