- 25 Temmuz 2020
- 2.733
- 3.289
-
- Konu Sahibi M-Mavera2048
Ay evet pike yakın bencede=)Kızlarrr bugün çok Kasık ağrım vardı ve evde bir tanecik ovülasyon testim kalmıştı yapıyım dedim ve sanıyorum ki pik gibi duruyor birde siz bakar mısınız
Yok yok tatlım ben baya araştırdım çok iyi yorumlarıiyi o zaman bir yandan bir şeyleri bozmaktan da korkuyorum çünkü :)
Aynen canım iyiki yarına almışım randevu diğer doktora beklesem bi ara gel işte kafasındaAy evet pike yakın bencede=)
Olsaydı test aksamda bi yapardın ama zaten yarın doktora gidiceksin en net bilgiyi o söyler, her türlü doğru zamanı yakaldın yani yine=)
Hayırlısı bakalım =)
Aynen=) bende test yok bi gün değerlendirip bigün ara diye düşünüyorum, sonrada bide kaçırırsam diye bugünde diye diye haftayı nerdeyse full geçirdikAynen canım iyiki yarına almışım randevu diğer doktora beklesem bi ara gel işte kafasındainşallah yarar canım en son perşembe ilişki olmuştu bide pazar oldu şimdi yarına da yaparım artık yine doktoru göreyim de bi artık ona göre şekil alacağım
Bi gün dolu bi gün boş daha mantıklı canım benimde 1 tane kalmıştı bi yapayım dedimAynen=) bende test yok bi gün değerlendirip bigün ara diye düşünüyorum, sonrada bide kaçırırsam diye bugünde diye diye haftayı nerdeyse full geçirdik
Bende yarın sabah arıcam doktorum ordaysa bende Yarın gidicem bakalım durumlar ne merak ediyorum =)
Aynen kuzu bakalım insallah ordadırda =)Bi gün dolu bi gün boş daha mantıklı canım benimde 1 tane kalmıştı bi yapayım dedimaynen canım yarın bi ara reglimizde yakın ya bizim o yüzden baktırman süper olacak
Evet canım ben yarın akşama anca gideceğim yine haberleşelimAynen kuzu bakalım insallah ordadırda =)
Tam zamanları bi fikir almıa olurum bende=)
Ya deliidüzenli ilişkide bence ovulasyon hiç kafaya takılmasa da olur nasılsa yakalanır. benim gibi varlık içinde yokluk çekenlere göre bu ovulasyon testleri : D
Bence çıkmayacak sorun tamamen korkuyor arkadaşYa delii
Sen su testleri eşine bi yaptır bakalımm ne çıkıcak belkide adamın hormonlarla alakalı bişeyi vardır napsın=)
Ya delii
Sen su testleri eşine bi yaptır bakalımm ne çıkıcak belkide adamın hormonlarla alakalı bişeyi vardır napsın=)
hahah güldüm valla dediklerinize :)) hangisini tercih ederim bilemiyorum :)Bence çıkmayacak sorun tamamen korkuyor arkadaş
En yakın zamanda bebiş haberi tercihimizhahah güldüm valla dediklerinize :)) hangisini tercih ederim bilemiyorum :)
evet biz bunlarla uğraşırken şıp şak bu ay sonu bebek haberi gelse tadından yenmezdiEn yakın zamanda bebiş haberi tercihimiz
Ahhh inşallah canımmmmevet biz bunlarla uğraşırken şıp şak bu ay sonu bebek haberi gelse tadından yenmezdi
Inofolıcten dolayı olabilir kuzuKızlar kasık ağrısından yürüyemiyorum çok ilginç müthiş bi ağrı var
Acaba ilacin etkisiyle catlama guclu mu hissediliyor kiKızlar kasık ağrısından yürüyemiyorum çok ilginç müthiş bi ağrı var
Inofolıcten dolayı olabilir kuzu
Burda okumustum bikaç kişiden kullanmaya basladıkları ilk aylar yumurtlamayı daha fazla hissedenleri=)
Çok ilginç bir ilaç mış gerçektenAcaba ilacin etkisiyle catlama guclu mu hissediliyor ki
daha önceden beyaz yumurta akı gibi akıntı hangi günlerde gelmişti biliyor musunuz? testiniz sınırlıysa ona yakın tarihlerde kontrol etmek mantıklı olabilir. bu arada internette 30 testi çok ucuza satan mağazalar var fırsatınız varsa değerlendirebilirsiniz. eczaneden alınanlar biraz daha pahalı.Merhaba kızlar, bugün reglimin 10. günü 5gün önce bitti. ovülasyon testim bu şekilde. Son regl tarihimde, reglden önce 5gün boyunca kasık ağrısı ve yumurta akı gibi yoğun akıntım geldi ovülasyon belirtilerim vardı, ovülasyon testi yaptığımda çizgi yoktu. bugün yaptığım teste göre bir kaç gün içerisinde pik görecek miyim? elimde 3 tane daha test var hangi günler test yapıp, hangi günleri değerlendirmeliyim?