Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sperm testinde darısı başımıza ikna edebilirsek beyleri :)
aslında sen bilirsin tabi ama regl zamanı test vermek için daha iyi olmaz mı? bugünler yumurtlama günüyse kaçmasın

ben de kadıköydeyim :) istanbulda semtimiz hariç her yer uzak en iyisi kendi bölgemizde halletmek :)
amuda kalkmanıza gerek yok diyorlar gerçekten olacağı varsa oluyor
Aynen, bende ondan tıp merkezi seçtim yakın olsun diye bide doktorumu sevdim baya =)

Valla ne halden hallere girdik bi senedir amuda kalkmaya ramak kalmıstır yani
Yarım saat mi durmadım öyle, yok olmadı diip bi daha ki ay bi saat kalkmadan mı yatmadım neler neler ama yok işte sıpa olamadı

inatçı bebişlerimize onlara layık bir isim de düşünmek lazım :) inşallah o günler de gelir
ben valla 1 ayda olmuşum bu yeni dünya düzeni bir garip

sperm testinde darısı başımıza ikna edebilirsek beyleri :)
aslında sen bilirsin tabi ama regl zamanı test vermek için daha iyi olmaz mı? bugünler yumurtlama günüyse kaçmasın
Aslında haklısın daha iyi olur tabi
Belki benim yumurta ne durumda onu gösterip ona göre de verebiliriz
Eşim hazır gidelim diyoken kaçırmım diye acele ediyorum iişin aslı bende =))

inatçı bebişlerimize onlara layık bir isim de düşünmek lazım :) inşallah o günler de gelir
ben valla 1 ayda olmuşum bu yeni dünya düzeni bir garip
İnsallahhhh
Nasip işte kuzu
Dün burda bi baslık gördüm
Bi arkadas test yapmıs çift çizgi baya baya
Ama üzülmüş suan düşünmüyomus covıt atlatmış falan, üç dört ay sonra denemeye baslarıs diye düşünüyomus=)
Korunurken hamile kalmıs hiç istemediği halde
Bizde kırk takla atıyoruz bi senedir=)
Gerçekten Allahın işine akıl sır ermiyo işte, zamanı var demek ki diip bekliyoruz öylece=)

evet onu dün ben de okudum. sonra başka bir sürü başlık daha okudum. allah herkesin gönlüne göre versin ama insan işte özeniyor.
bir kişi vajinismus denemesi sırasında eşiyle tam ilişki yaşayamadan bile hamile kalmış. 1-2 ayda pat diye kalan da bir sürü kişi var.
bir de bizim 5-6 senelik bir geçmişimiz var hiç kaza başımıza gelmedi. bunlar da beni düşündürtüyor bir sorun var gibi geliyor :/
ben şu an test yaparken zaten mantıken biliyorum negatif çıkacak ah inşallah öyle çift çizgileri de tez zamanda görürüz ne diyelim :)
önceden ara ara korunmasız ilişkimiz olurdu ama çok alakasız zamanlarda belki yumurtlamaya denk gelmedi ondan aslında uzun zamandır kendi halimde bir bekleyiş içerisindeyim. bu yüzden de bana çok uzun bir süre gibi geliyor sanırım.

Sen geçmiş zamanı boşver, tam anlamıyla denemeye başladığınız süreyi baz al ki zaten çokta olmamıs baslayalı seninde
Öncesinde korunmussun
Bundan sonrası esas olan
Ama doktora gitmekte fayda var yoksa insan kafasına çok takıyo gerçekten
Gitmediğimiz dönemlerde de hep acaba bende mi sorun var yada eşimde mi sıkıntı var olmadığı her ay sürekli bi sıkıntı var diye ekstra dert ediyodum
Suan da üzülüyorum tabi olumsuz sonuc alınca ama en azından bi problem mi var vs diye sıkıntıya girmiyorum
Eşin biraz bu anlamda destek olsa sana çok daha iyi atlatırsınızda bu zamanları klasik erkek kafaları işte

çok sağol canım inşallah. kadın doğuma gittiğimiz kadar psikologa da gidip bu endişelerden arınmak lazım belki de kendi adıma en azından :)
ilk hedef eşimi sperm testine götürmek olsun.

siz de umarım bu yolun sonuna gelmişsinizdir umarım yumurtlama takibi ve takviye ilaç bu ay artık sonuç verir

Psikolog işi bizide lazım=)

Umarım kuzu dediğin gibi olur, sende insallah bizim kadar beklemeden kısa sürede bi bebiş haberi verirsin bize

Konu kasimda kalmis ama ovulasyon testiyle hamile kalmis biri olarak diyebilirim ki bu pik gununden onceki gunleride degerlendirmeniz lazim pik gununde yumurta artik catlamis oluyor yani bir islevi kalmiyor pik gununuzun ne zaman oldugunu biliyorsaniz (ki bu 2 ya da 3 ay sonra tam anlasiliyor) onundeki iki gunu degerlendirin pik yaptigi 3. Gunude degerlendirin yani ust uste 3 gun. Bunu benim doktorum soylemisti simdi 3 yasinda oldu oglum. Allahim isteyen herkese nasip etsin

Cok Tesekkurler insallah bizlere de nasip olur.
Mesela benim bugun pik oldu,2-3 gun oncesini ve sonraki 2-3 gunu de degerlendirmek gerekiyor degil mi?
Benim esim biraz nazli o mizikcilik yapiyor

Canım eşine salı günü verdirme bence yumurta çatlamaya yakınsa eğer sağlıklı spermler sana lazım olacak bide onun için bekleme sen yumurta kontrolünü bi yaptır ona göre verir eşin de tahlilini

Teşekkür ederiz bilgi için ama tutmayınca tutmuyor canım yaa ben geçen ay öncesi 3 gün pik günü ve sonrası 1 günü 5 gün değerlendirdim ama inatçı bebiş gelmek istemedi malesef son çare yumurta takibi dedim artık bu ay da olmazsa eşimi kontrole daha da olmazsa zamana bırakacağım artık

Gunaydin kizlar aksam ben de zoraki bi operasyon yaptim hahah ama soylemesi ayip yeterli bosalim olmamis olabilir ovulasyonum yine cift cizgi umutlar bugune kaldi esimden gelecek istege gore. Aksam boyle olmayacak yeter yani dedim :/ boyle yapacaksan doktora birlikte gidiyoruz asilama yaptiralim sen de ugrasma ben de dedim. Yoksa bizim gercekten bebek yapmamiz imkansiz. Saka gibi 30 yasinda adamlariz ve 6 senedir birlikteyiz diye esim eskisi gibi istekli degil

Canım eşine salı günü verdirme bence yumurta çatlamaya yakınsa eğer sağlıklı spermler sana lazım olacak bide onun için bekleme sen yumurta kontrolünü bi yaptır ona göre verir eşin de tahlilini
Aynen kuzu bende öyle karar verdin sonradan =) jonynss de dedi=) mantıklı geldi banada ben bi gidimde duruma göre ona verdircem=)

Oh iyi yapmıssın =)
Ya kuzu acaba esinde hormon düşüklüğü falan mı var ki
Benim yakın arkadasım var oda yedi senelik evli son bi iki senedir çocuk düşünüyolardı
Ama ilişkileri düzenli değildi eşinden kaynaklı onunda
Doktora gittiler cocuğun testesteron hormonu çok düşük çıkmıstı, o yüzden yeterli istek olmuyomus
Sonra ilaç kullanmaya basladı hormonları düzenlemek için
Arkadasım valla ben ne çekmişim iki senedir bosuna diyodu
Daha doktora gitmeden hormonların yükseldiğini anlamıstı eşinin yaklasımından

Evet canim ya ben de onu dusunuyorum. Hormonlar heralde kolaycacik kan testiyle cikar. Hani eskiden hic boyle biri degildi. Bu konuya ikna etmek cok daha kolay sperm testinden

Evet canim ya ben de onu dusunuyorum. Hormonlar heralde kolaycacik kan testiyle cikar. Hani eskiden hic boyle biri degildi. Bu konuya ikna etmek cok daha kolay sperm testinden
Aynen en azından bi hormon testi versin bencede madem sperm testine şimdilik ikna olmuyo
Zaten üroloğa giderseniz hormon isterken spermde bakalım der garanti doktor istediği için mecbur kalır oda yaptırır =)
Bizde tam tersi sperm testi için gitmiştik direkt o zaman bizede sperm testine bakarken hormonlarada bi bakalım tam tetkik yapmıs olalım demişti doktor bizde öyle baktırmıstık hormona =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…