Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay neler yapildi hic hatirliyor musun direkt yaptirayim ise tersten baslayip sonuca gore doktora gideriz

Ay neler yapildi hic hatirliyor musun direkt yaptirayim ise tersten baslayip sonuca gore doktora gideriz
Valla kuzu östrojen, testosteron, lh ve fsh bakılmıştı kesin onları hatırlıyorum da bi iki tane daha bişey vardı sanki
Bu söylediklerimin aynılarına bendede bakılmıstı ordan aklımda ikimizin ortak verdiiği testlerdi bunlar
Zaten bunlara bide sperm testine bakıyolar aslında onlarınki bizden kolay
Bizim gibi kırk tane faktör yok boşuna uğrastırıyolar insanı işte
Benim eşim bi kere gitti kan verdi sperm verdi bitti işi işte
Ben yok regl zamanı git yok yumurta zamanı filmi ayrı, hormonu ayrı=)

Oyle canim oyle bizim muayene olmak bile insanlarin korkup cekindigi bir sey. Biz kosa kosa sevincle gidip muayene oluyoruz :)

Cok sagol canim sana bi kan testi yaptiralim kolesteroluna falan bakilsin dedim tamam dedi bu hafta ayarlayacagim bu isi

Oyle canim oyle bizim muayene olmak bile insanlarin korkup cekindigi bir sey. Biz kosa kosa sevincle gidip muayene oluyoruz :)

Cok sagol canim sana bi kan testi yaptiralim kolesteroluna falan bakilsin dedim tamam dedi bu hafta ayarlayacagim bu isi
Aaa süper haber hastaneye soktuktan sonra gerisi hallolur canım zaten

Aaa süper haber hastaneye soktuktan sonra gerisi hallolur canım zaten
sonra bir de ürolojiye mi gitsek tamam dedi, bakalım bu yumurtlama günümü atlatayım ona göre randevu alıp götürürsem doktor da ön ayak olursa sperm testini de veririz inşallah :)) tabi numara yapmıyorsa hhaha

sonra bir de ürolojiye mi gitsek tamam dedi, bakalım bu yumurtlama günümü atlatayım ona göre randevu alıp götürürsem doktor da ön ayak olursa sperm testini de veririz inşallah :)) tabi numara yapmıyorsa hhaha
Güzel haber canım yaa sonunda gelmiş kendine eşin çok sevindim doktora gerekirse öncesinde bi bilgi ver zorla getirdim gelmişken ne var ne yok yapın de

Aynenn kuzuu =) senn doktora öncesinde bilgi ver
Ben sigara ve kahve konusunda ekstra uyarır mısınız demiştim doktora öncesinde
Sigarayla alakalı baya korkuttu bizimkini o zaman ama tabi bizimki yine aynı=)
Belki seninki dinler=)

Güzel haber canım yaa sonunda gelmiş kendine eşin çok sevindim doktora gerekirse öncesinde bi bilgi ver zorla getirdim gelmişken ne var ne yok yapın de
ayy umarım caymaz kızlar
doktor hiç tanımadığım biri olacak ama yanında sıkıştırırım bol bol :) ayy hadi bakalım

Kızlarrr bugün çok Kasık ağrım vardı ve evde bir tanecik ovülasyon testim kalmıştı yapıyım dedim ve sanıyorum ki pik gibi duruyor birde siz bakar mısınız

Eklentiler

• IMG_20201220_151151.jpg
    106 KB · Görüntüleme: 29
Kızlarrr bugün çok Kasık ağrım vardı ve evde bir tanecik ovülasyon testim kalmıştı yapıyım dedim ve sanıyorum ki pik gibi duruyor birde siz bakar mısınız
bence de pik aylinliş, yarınki seyrine göre anlaşılır çünkü çok hafif de siliniyor mu diye de düşündürttü.

bence de pik aylinliş, yarınki seyrine göre anlaşılır çünkü çok hafif de siliniyor mu diye de düşündürttü.
Başka testim yok malesef ki o yüzden yarın doktora gidince anlayacağım ancak ne olmuş diye evet hafif siliklik var canım ya yeni pik oluyor ya da silinmeye başlamış bugün 13. Gün 2 gün önce 14 mm demişti doktor olsun olsun 18 mm olmuştur canım max 2 mm büyüyor diye biliyorum çünkü kafamda deli sorularrr

Bunuda flaşlı çektim canım
benim genelde peak oldu dediğimde böyle çıkıyor sonra bir bakıyorum silinmiş. verimli günler olduğu kesin:)
değerlendirmek için doktorun demesini mi bekleyeceksin yoksa o sanki pazarı değerlendirin demişti di mi?
bu konuyu hiç bilmiyorum yumurta büyümezse mi sorun oluyor aylinliş?

Canım bana pazar ve salı gününü değerlendir demişti bende sabah değerlendirdim o yüzden yarın akşam tekrar değerlendirmeyi düşünüyorum salıya bırakıp riski atmak istemiyorum çünkü yumurta sağlıklı büyümeli diyorlar onu da şeklinden alıyorlarmış ve çatlaması gerekiyormuş çünkü çatlamaz ise kiste dönüşüyor diyorlar ama ben bu inofolic combi nin çok faydası olduğunu düşünüyorum açıkçası 13. Gün bugün demek ki regli yi 28 güne çekiyor gerçekten de

yarın akşam ve bu sabah arasında 36 saat var bence iyi bir zamanlama :) zaten salı çatlayacaksa da ptesiden spermler kalmış olur.
haklısın mesela benim yumurtlamam sizden geç oluyor ki ben erken regl oldum.

yarın akşam ve bu sabah arasında 36 saat var bence iyi bir zamanlama :) zaten salı çatlayacaksa da ptesiden spermler kalmış olur.
haklısın mesela benim yumurtlamam sizden geç oluyor ki ben erken regl oldum.
Canım şu ilaca başla bence neler deniyoruz birde buna şans tanımış olalım hiç olmadı regli düzenliyor bu bile gebelik için ilk adım oluyor bence

Canım şu ilaca başla bence neler deniyoruz birde buna şans tanımış olalım hiç olmadı regli düzenliyor bu bile gebelik için ilk adım oluyor bence
doktora sormadan başlayabiliyoruz di mi ekstra takviyeymiş direkt. doktorum bir şeye gerek yok dedi diye bu ay da bekledim ama haklısın başlayım ben de gelecek ay. hadi bakalım bu ay ilk adım ayı olsun:) tabi önce eşimdeki sıkıntıyı da halletmek lazım:/

Sıkıntı yoktur inşallah canım temiz çıkacaktır sonuç inşallah evet canım reçetesiz alıyorsun zaten takviye zararı olmaz yararı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…