-
- Konu Sahibi M-Mavera2048
Ay neler yapildi hic hatirliyor musun direkt yaptirayim ise tersten baslayip sonuca gore doktora giderizAynen en azından bi hormon testi versin bencede madem sperm testine şimdilik ikna olmuyo
Zaten üroloğa giderseniz hormon isterken spermde bakalım der garantidoktor istediği için mecbur kalır oda yaptırır =)
Bizde tam tersi sperm testi için gitmiştik direkt o zaman bizede sperm testine bakarken hormonlarada bi bakalım tam tetkik yapmıs olalım demişti doktor bizde öyle baktırmıstık hormona =)
Valla kuzu östrojen, testosteron, lh ve fsh bakılmıştı kesin onları hatırlıyorum da bi iki tane daha bişey vardı sankiAy neler yapildi hic hatirliyor musun direkt yaptirayim ise tersten baslayip sonuca gore doktora gideriz
Oyle canim oyle bizim muayene olmak bile insanlarin korkup cekindigi bir sey. Biz kosa kosa sevincle gidip muayene oluyoruz :)Valla kuzu östrojen, testosteron, lh ve fsh bakılmıştı kesin onları hatırlıyorum da bi iki tane daha bişey vardı sanki
Bu söylediklerimin aynılarına bendede bakılmıstı ordan aklımda ikimizin ortak verdiiği testlerdi bunlar
Zaten bunlara bide sperm testine bakıyolar aslında onlarınki bizden kolay
Bizim gibi kırk tane faktör yok boşuna uğrastırıyolar insanı işte
Benim eşim bi kere gitti kan verdi sperm verdi bitti işi işte
Ben yok regl zamanı git yok yumurta zamanı filmi ayrı, hormonu ayrı=)
Aaa süper haber hastaneye soktuktan sonra gerisi hallolur canım zatenOyle canim oyle bizim muayene olmak bile insanlarin korkup cekindigi bir sey. Biz kosa kosa sevincle gidip muayene oluyoruz :)
Cok sagol canim sana bi kan testi yaptiralim kolesteroluna falan bakilsin dedim tamam dedibu hafta ayarlayacagim bu isi
Aynen canımm bu ayı da boş geçmeyelimAynen kuzu bende öyle karar verdin sonradan =) jonynss de dedi=) mantıklı geldi banada ben bi gidimde duruma göre ona verdircem=)
sonra bir de ürolojiye mi gitsek tamam dedi, bakalım bu yumurtlama günümü atlatayım ona göre randevu alıp götürürsem doktor da ön ayak olursa sperm testini de veririz inşallah :)) tabi numara yapmıyorsa hhahaAaa süper haber hastaneye soktuktan sonra gerisi hallolur canım zaten
Güzel haber canım yaa sonunda gelmiş kendine eşin çok sevindimsonra bir de ürolojiye mi gitsek tamam dedi, bakalım bu yumurtlama günümü atlatayım ona göre randevu alıp götürürsem doktor da ön ayak olursa sperm testini de veririz inşallah :)) tabi numara yapmıyorsa hhaha
Aynenn kuzuu =) senn doktora öncesinde bilgi versonra bir de ürolojiye mi gitsek tamam dedi, bakalım bu yumurtlama günümü atlatayım ona göre randevu alıp götürürsem doktor da ön ayak olursa sperm testini de veririz inşallah :)) tabi numara yapmıyorsa hhaha
Güzel haber canım yaa sonunda gelmiş kendine eşin çok sevindimdoktora gerekirse öncesinde bi bilgi ver zorla getirdim gelmişken ne var ne yok yapın de
ayy umarım caymaz kızlarAynenn kuzuu =) senn doktora öncesinde bilgi ver
Ben sigara ve kahve konusunda ekstra uyarır mısınız demiştim doktora öncesinde
Sigarayla alakalı baya korkuttu bizimkini o zaman ama tabi bizimki yine aynı=)
Belki seninki dinler=)
bence de pik aylinliş, yarınki seyrine göre anlaşılır çünkü çok hafif de siliniyor mu diye de düşündürttü.Kızlarrr bugün çok Kasık ağrım vardı ve evde bir tanecik ovülasyon testim kalmıştı yapıyım dedim ve sanıyorum ki pik gibi duruyor birde siz bakar mısınız
Başka testim yok malesef ki o yüzden yarın doktora gidince anlayacağım ancak ne olmuş diyebence de pik aylinliş, yarınki seyrine göre anlaşılır çünkü çok hafif de siliniyor mu diye de düşündürttü.
benim genelde peak oldu dediğimde böyle çıkıyor sonra bir bakıyorum silinmiş. verimli günler olduğu kesin:)Bunuda flaşlı çektim canım
Canım bana pazar ve salı gününü değerlendir demişti bende sabah değerlendirdim o yüzden yarın akşam tekrar değerlendirmeyi düşünüyorum salıya bırakıp riski atmak istemiyorum çünkübenim genelde peak oldu dediğimde böyle çıkıyor sonra bir bakıyorum silinmiş. verimli günler olduğu kesin:)
değerlendirmek için doktorun demesini mi bekleyeceksin yoksa o sanki pazarı değerlendirin demişti di mi?
bu konuyu hiç bilmiyorum yumurta büyümezse mi sorun oluyor aylinliş?
yarın akşam ve bu sabah arasında 36 saat var bence iyi bir zamanlama :) zaten salı çatlayacaksa da ptesiden spermler kalmış olur.Canım bana pazar ve salı gününü değerlendir demişti bende sabah değerlendirdim o yüzden yarın akşam tekrar değerlendirmeyi düşünüyorum salıya bırakıp riski atmak istemiyorum çünküyumurta sağlıklı büyümeli diyorlar onu da şeklinden alıyorlarmış ve çatlaması gerekiyormuş çünkü çatlamaz ise kiste dönüşüyor diyorlar ama ben bu inofolic combi nin çok faydası olduğunu düşünüyorum açıkçası 13. Gün bugün demek ki regli yi 28 güne çekiyor gerçekten de
Canım şu ilaca başla bence neler deniyoruz birde buna şans tanımış olalım hiç olmadı regli düzenliyor bu bile gebelik için ilk adım oluyor benceyarın akşam ve bu sabah arasında 36 saat var bence iyi bir zamanlama :) zaten salı çatlayacaksa da ptesiden spermler kalmış olur.
haklısın mesela benim yumurtlamam sizden geç oluyor ki ben erken regl oldum.
doktora sormadan başlayabiliyoruz di mi ekstra takviyeymiş direkt. doktorum bir şeye gerek yok dedi diye bu ay da bekledim ama haklısın başlayım ben de gelecek ay. hadi bakalım bu ay ilk adım ayı olsun:) tabi önce eşimdeki sıkıntıyı da halletmek lazım:/Canım şu ilaca başla bence neler deniyoruz birde buna şans tanımış olalım hiç olmadı regli düzenliyor bu bile gebelik için ilk adım oluyor bence
Sıkıntı yoktur inşallah canım temiz çıkacaktır sonuç inşallahdoktora sormadan başlayabiliyoruz di mi ekstra takviyeymiş direkt. doktorum bir şeye gerek yok dedi diye bu ay da bekledim ama haklısın başlayım ben de gelecek ay. hadi bakalım bu ay ilk adım ayı olsun:) tabi önce eşimdeki sıkıntıyı da halletmek lazım:/
iyi o zaman bir yandan bir şeyleri bozmaktan da korkuyorum çünkü :)Sıkıntı yoktur inşallah canım temiz çıkacaktır sonuç inşallahevet canım reçetesiz alıyorsun zaten takviye zararı olmaz yararı olur