Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Düşük yaptım işte şu an fenalardayım ağrılar acılar yüksek
Tez zamanda geçer insallahh ağrıların acıların
Biz olmadı diye üzülüyoruz, olupta kaybetmek nası acıdır bilemeyiz bile
Allahım yakında zamanda yerini doldurur insallah
Sizinde tüm acılarınız dinerr

Allah razı olsun rabbim sizede tattırsın evlat sevgisini böyle bi acıyı çekmek kolay değil sadece şükredin

Kızlar görüştüm doktorla hormon normal çıkmış sıkıntı yok dedi 11.gün yumurta kontrolüne çağırdı birde inofolic combi kullanmaya başla insülin direncini kıran ve yumurta kalitesini sağlar dedi bakalım yarayacak mı

Oh be sevindim çok =)
Bende kullanıyorum ınofolıc combı
Gerçi ihmal ettim iki aydır almıyorum nerdeyse
Regli baslangıcından sonra mı 11. Gün gidiceksin
Bende reglim bitince gidim diyorum

Oh be sevindim çok =)
Bende kullanıyorum ınofolıc combı
Gerçi ihmal ettim iki aydır almıyorum nerdeyse
Regli baslangıcından sonra mı 11. Gün gidiceksin
Bende reglim bitince gidim diyorum
Canım baya bi övdü o ilacı bence ihmal etme kullan biraz araştırma yaptım bende ciddi etkisi varmış aç karnına ve saatli alındığı zaman evet canım başlangıcından 11. Gün gel dedi

Canım baya bi övdü o ilacı bence ihmal etme kullan biraz araştırma yaptım bende ciddi etkisi varmış aç karnına ve saatli alındığı zaman evet canım başlangıcından 11. Gün gel dedi
Evet evet düzenli almak lazım özelliklede
Bu ay dikkat edim
Bende gidicem yumurta büyüyo mu gerçekten diye merak ediyorum
Hayırlısı o zaman =)
Çok şükür sıkıntı ya yok

geçmiş olsun aylinliş çok sevindim :) ben de doktoru darlamayı düşünüyordum yarın hamile kalmayı kolaylaştıran bir ilaç gibi mi
bir de doktorla yumurta takibi yapmakla evde ovulasyon testi yapmak aynı şey mi bu konuda tamamen bilgisizim aydınlatırsanız çok sevinirim :)

Canım doktor yumurtalık gelişimine yardımcı oluyor dedi ilaç için ilacın yorumları da baya iyi doktor vermese bile kendin alabilirsin zaten özel olarak alıyormuşsun devlet karşılamıyor. Yumurta takibi de doktor da daha sağlıklı bence çünkü ovülasyon testinde yumurtanın boyutunu bilmiyoruz sağlıklı mı görmüyoruz bence bu ay sende katıl bize beraber takibini yaptıralım canım

olur aylinliş bir de böyle deneyelim ya, benim de aklımdaydı bu durum. yarın kontrol için doktora gidecektim geçen ay rahim ağzımda kanama vardı ve hormon sonuçlarım için. söyleyeceğim doktora :)
geçen sefer sana 6 ay veriyorum dedi ama nerede bizde o sabır :)

Günaydın canım evet bugün gitmişken ilacı ve yumurta kontrolünü söyle mutlaka 6 ay bekle demesi çok kolay tabi

selam kızlar, gittim bugün doktora. hormonlarım için iyi dedi çok şükür, diğer konuda da önce eşine bi test yaptıralım dedi bakalım ne zaman ikna edersem :)

selam kızlar, gittim bugün doktora. hormonlarım için iyi dedi çok şükür, diğer konuda da önce eşine bi test yaptıralım dedi bakalım ne zaman ikna edersem :)
Selam canım çok sevindim hormonların iyi çıkmasına iştee asıl sorun eşinin kabul etmesi bunlar geri kafalı tatlımmmm anlamıyorlar
İlacı ve yumurtlama takibini sorabildin mi

Selam canım çok sevindim hormonların iyi çıkmasına iştee asıl sorun eşinin kabul etmesi bunlar geri kafalı tatlımmmm anlamıyorlar
İlacı ve yumurtlama takibini sorabildin mi
Sordum önce bi eşine test yapalım dedi ısrar etme şansım olmadı :/

bu sefer eşimin çok sigara içmesinden ve isteksizliğindrn bahsedince hemen test yaptıralım dedi.

Hahahaha gerçekten öyle dediğinde çok haklısın Bakalım benim eşim de süre isteyecek mi ilk reaksiyonu kötü değildi ama üstünü kapatmaya çalışıyor olabilir:)

Gelecek ay adetin ilk günü tekrar gidicem Rahim ağzında olan endemotriosisler için. 3 taneydi 2 si kaybolmuş biri de iyileşiyor ama tam geçmemiş.
olmadı gelecek ay bi daha ısrar ederim. Bi sorun varsa şimdiden bilsem daha çok isterim boşa beklemektense dedim.

Bu ay sizler başlıyorsunuz bakalım ilaca umarım güzel sonuçlar olur da biz de tecrübelerinizden yarar

Canım en etkili silah kadının göz yaşıdır biliyorsun son çare onu sok devreye o zaman mecburen yumuşama gösterecek
Aynen tatlım ben başladım ilaca 11. Günde kontrole gideceğim bakalım duruma göre haber veririm zaten sana bi yönlendirme felan yaparsa

Ben cok aglak bi insanim o yuzden esim kopuruyor agladigimda erkegi yonetebilen akilli kadinlardan olamadik ya :/

senin regl devam etti yani di mi hadi bakalim hayirlisi olsun:)

Ben cok aglak bi insanim o yuzden esim kopuruyor agladigimda erkegi yonetebilen akilli kadinlardan olamadik ya :/

senin regl devam etti yani di mi hadi bakalim hayirlisi olsun:)
Evet canım bu ara 3-4 gün sürüyor bakalım inşallah bi sonraki regliye kalmadan alırız hepimiz bebiş haberini canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…