- 25 Temmuz 2020
- 2.733
- 3.289
-
- Konu Sahibi M-Mavera2048
Ya bu sefer hiç üzülmicem dedim kendi kendimeönümüzdeki maçlara bakacağız 2020'in son ayı bari bize şans ve bebek getirsin :) sağlıkla
O kadar iyi anlıyorum ki o hayal kırıklığını, bugün geçince ve regl bitince içimize yeniden bir umut doğacakYa bu sefer hiç üzülmicem dedim kendi kendime
Sizle konusmak iyi gelmişti hem
Zaten ağrım basladı ne olsa gelicek dedim regl
Ama yine görünce üzüldüm
Şu psikolojiden nasıl çıkıcam hiç bilmiyorum
Kızıyorum kendime her ayO kadar iyi anlıyorum ki o hayal kırıklığını, bugün geçince ve regl bitince içimize yeniden bir umut doğacak
biz bu ay bence akışına bırakma taktiğini deneyelim, psikolojik rahatlamak iyi gelebilir
ne güzel eşin de destekçi sana umarım eli kulağındadır bizim bebişlerin :)
görünmeyeli uzun zaman olduysa belki bir doktora gidip fikir de almaya deneyebilirsin, bana doktora gitmek güven veriyor her şey normal gibisinden
geçenlerde bebeği olan bir arkadaşım, konuyu unut, sık sık ilişki yaşa gez toz demişti. şu anda gezmek mümkün olmasa da oyalanacak bişeyler bulalım :)
Yani ben çok fark göremedimKızlar sizce hangisi daha pik ayrı günler bunlar bu arada
Birinci mi ikinci mi
Uzulunmez mi her ay ister istemez bi beklenti oluyorKızıyorum kendime her ay
Ama yinede üzülüyorum işte
Eşimin bu halleri daha çok üzüyo zaten
Biliyorum o da en az benim kadar istiyo
Ama ben üzülmim diye dün halden hallere giriyo
Bırak şu sıpayı diyo dünde, bi senemizi ne zaman oldu olcak diye yedi bitirdi, ne zaman isterse olsun artık hiçte uğraşamam diyo=)
Hayırlısı ya, sanki çok doğru zamanları değerlendirdik gibi gelmişti, bi sıkıntıda olmayınca dedim heralde olur mu sefer ondan üzüldüm bu kadar
=) valla ne kadar öyle desekte içimizden bi ses hala yumurtlamaymıs regl günüymüş vs takip ediyo=)Uzulunmez mi her ay ister istemez bi beklenti oluyor
Hic ugrasamam bosver kafasina girince geliyornus ya Murphy kanunlari her yerde isliyor
Canım birincisi 10 gün önce ikincisi bugün yapıldıYani ben çok fark göremedim
İkisinde baya pik gibi ayrı günlerse zaten iki gün pik kalmıs hemen hemen şimdi artık çatlar silikleşir muhtemelen
Nasıl testler arasında mı 10 gün var yaniCanım birincisi 10 gün önce ikincisi bugün yapıldı
Canım adetim biraz düzensiz bende işte takip yaptım testlerle ama ikinci test yani yeni yaptığım testi ilk idrarla olduğu için yanlış olabilir diye şimdi tekrar yaptım atıyorum sana bakNasıl testler arasında mı 10 gün var yani
Ee ilkide pik gibi yumurtlama
Buda öyle sanki
Senin tahmini yumurtlaman ne zamandı peki
On gün öncesi mi
Yoksa bu yaptığın mı
Valla kuzu bu diğerine göre silik tabi ama testlerin genelde koyuCanım adetim biraz düzensiz bende işte takip yaptım testlerle ama ikinci test yani yeni yaptığım testi ilk idrarla olduğu için yanlış olabilir diye şimdi tekrar yaptım atıyorum sana bak
Aynen ben yinede değerlendireceğim bugünüValla kuzu bu diğerine göre silik tabi ama testlerin genelde koyu
Böyle düzensiz olduğu durumlarda gün aşırı değerlendirmek mantıklı bulunuyo genelde
Mümkünse bence gün aşırı değerlendir sen günleri
Takip yapmak zor böyle
Merhaba bunun farklı sebepleri oluyor diye biliyorum.Canım adetim biraz düzensiz bende işte takip yaptım testlerle ama ikinci test yani yeni yaptığım testi ilk idrarla olduğu için yanlış olabilir diye şimdi tekrar yaptım atıyorum sana bak
Canım vardır herşeyin bi sebebi bizlerde üzülüyoruz aynı şekilde ama yapacak hiçbişey gelmiyor elden deniyoruz her yolu ama olmayınca olmuyor bide akışına bırakalım ben de ovülasyon testi kullanmamaya karar verdim olacaksa olsun olmayacaksa da herkes doğuracak diye birşey yok diye düşünüyorum artık salıyorum artık çünkü doktora gidiyoruz onlar bile artık sallamaz şekilde davranıyor belirti aramaktan çizgi aramaktan biz olmaktan çıktık artık silkelenip kendimize gelelim artık biz bu olamayızKızıyorum kendime her ay
Ama yinede üzülüyorum işte
Eşimin bu halleri daha çok üzüyo zaten
Biliyorum o da en az benim kadar istiyo
Ama ben üzülmim diye dün halden hallere giriyo
Bırak şu sıpayı diyo dünde, bi senemizi ne zaman oldu olcak diye yedi bitirdi, ne zaman isterse olsun artık hiçte uğraşamam diyo=)
Hayırlısı ya, sanki çok doğru zamanları değerlendirdik gibi gelmişti, bi sıkıntıda olmayınca dedim heralde olur mu sefer ondan üzüldüm bu kadar
Aynenn dediğin gibiiCanım vardır herşeyin bi sebebi bizlerde üzülüyoruz aynı şekilde ama yapacak hiçbişey gelmiyor elden deniyoruz her yolu ama olmayınca olmuyor bide akışına bırakalım ben de ovülasyon testi kullanmamaya karar verdim olacaksa olsun olmayacaksa da herkes doğuracak diye birşey yok diye düşünüyorum artık salıyorum artık çünkü doktora gidiyoruz onlar bile artık sallamaz şekilde davranıyor belirti aramaktan çizgi aramaktan biz olmaktan çıktık artık silkelenip kendimize gelelim artık biz bu olamayız
öyle maveracım zaten düzenli ilişkide kaçıracak bir gün olmuyor herkes kafaya takmama taktiği işe yarıyor diyor, bence kendimiz için iyi bir yol olur=) valla ne kadar öyle desekte içimizden bi ses hala yumurtlamaymıs regl günüymüş vs takip ediyo=)
Bu sefer ovulasyon testi almıcam ama
Zaten düzenli ilişkimiz oluyo
Sadece takvimden bakar ona göre o zamanlar biraz ağır iş yapmam evde falan o kadar
İlk defa takip yapıyorum yani bu öteki ilk yaptığım teste göre biraz çok pik değil ama yinede koyu çıkt caMerhaba bunun farklı sebepleri oluyor diye biliyorum.
öncesi silik sonradan koyulaşma olduysa eğer 2. Yumurtlama ya da gebelik ama koyulaşma ara ara görüyorsanız pko olabiliyor
Belki oda testler falan olunca strese giriyodur kuzuöyle maveracım zaten düzenli ilişkide kaçıracak bir gün olmuyor herkes kafaya takmama taktiği işe yarıyor diyor, bence kendimiz için iyi bir yol olur
bizim beyi ikna etmek ise zor ondan ovulasyon işini ben napmalıyım bilmiyorumbi sorucam doktora cuma günü gidicem yine tahlil sonuçlarım için.
Aynen öyle canım nasipAynenn dediğin gibii
Bi senedir her ay aynı üzüntü
Bi senedir her ayın regli olduğu altı yedi günü kendime zehr ettim resmen
Bende yapmıcam test, genel olarak değerlendiriyoruz zaten gün aşırıda
Artık nasip bundan sonrasıda napimm
Annemlere falanda dedim sormasınlar onlarda sürekli sorarak bizi farketmeden iyice strese soktular biz zaten kendimiz girdik girceğimiz kadar
Bundan sonrası nasip
10 gün önce gördüyseniz regliye 4 gün kalmış oluyor dilerseniz bi gebelik testi yapıp bakın ilk idrarla yarın. Regli olursa da bi hormon tahlili verip emin olun benceİlk defa takip yapıyorum yani bu öteki ilk yaptığım teste göre biraz çok pik değil ama yinede koyu çıkt ca