- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 28
-
- Konu Sahibi M-Mavera2048
Bendede pko var ama takip ederek yapmakta iyi oluyor diye duydum çünkü gününü bilemiyoruz10 gün önce gördüyseniz regliye 4 gün kalmış oluyor dilerseniz bi gebelik testi yapıp bakın ilk idrarla yarın. Regli olursa da bi hormon tahlili verip emin olun bencebende koyulaşma görmüştüm ama pko olduğumu öğrendim umarım sizin öyle bi sorun yoktur da bebiştir
Pko da lh yüksek olduğu için yumurtlamayı da tam emin olamıyoruz ama işte doktor kontrolünde yumurta kontrolü daha sağlıklı oluyor sanırımBendede pko var ama takip ederek yapmakta iyi oluyor diye duydum çünkü gününü bilemiyoruz
İşte bizde bir Ümit takip ediyoruzPko da lh yüksek olduğu için yumurtlamayı da tam emin olamıyoruz ama işte doktor kontrolünde yumurta kontrolü daha sağlıklı oluyor sanırım
Canım gittim tekrar hormon tahlili yaptı aradım geri dönüş yapıp bilgilendirmesini bekliyorum insülin direnci ve kolesterol var pko gibi hormon tahlili ile kesinleşecek dedi en son sonuçlarım da çıktı bakalım dönüş yapmasını bekliyorum böyle hormon sonuçlarıdaAylinlis sen gittin mi ki doktora tekrar
Tahlillerin falan çıktı mı
Son durum ne
İnşAllah bian önce olur canım hepimiz içinİşte bizde bir Ümit takip ediyoruz
Neye göre değerlendiriyolar çok bilmiyoruz kiCanım gittim tekrar hormon tahlili yaptı aradım geri dönüş yapıp bilgilendirmesini bekliyorum insülin direnci ve kolesterol var pko gibi hormon tahlili ile kesinleşecek dedi en son sonuçlarım da çıktı bakalım dönüş yapmasını bekliyorum böyle hormon sonuçlarıda
evet ancak bıraksam 1 hafta olmama ihtimali var :/ iyice şaklaban olucam artıkBelki oda testler falan olunca strese giriyodur kuzu
Sende test yapmamayı dene
Stres olmassa görevmiş gibi algılamassa belki hem ilişkilerinizde daha düzenli olur
Erkekler stres olunca görev gibi olunca biraz kaçıyo ilişkiden bence
İşin tuhafı da orası işte canım benim kilom da yok 1.69 boy 58 kiloyumNeye göre değerlendiriyolar çok bilmiyoruz ki
Bakalım ne dicek
Kilon var mıydı senin de peki benim gibi
İnsülin direnci çıkmıs ya
geçmiş olsun aylinlis iyi ki gitmişsin doktora hemen tedaviye yönelindi, hemencecik rayına girer umarım :)Canım gittim tekrar hormon tahlili yaptı aradım geri dönüş yapıp bilgilendirmesini bekliyorum insülin direnci ve kolesterol var pko gibi hormon tahlili ile kesinleşecek dedi en son sonuçlarım da çıktı bakalım dönüş yapmasını bekliyorum böyle hormon sonuçlarıda
Yok artık=)İşin tuhafı da orası işte canım benim kilom da yok 1.69 boy 58 kiloyumkolesterol bile var ama
Ben kendimi bildim bileli var zaten canım bende anlamadım ki vallageçmiş olsun aylinlis iyi ki gitmişsin doktora hemen tedaviye yönelindi, hemencecik rayına girer umarım :)
kolesterol biraz stres ve genetik kaynaklı da olabiliyor bu arada
Bende merak içinde dönüş yapmasını bekliyorum canım hemencik haber verecem size deYok artık=)
Bayada zayıfmıssın =)
Değişik valla net olarak ne dicek doktorun merak ediyorum gerçekten sonucu
=) bi haftada cidden uzunmusevet ancak bıraksam 1 hafta olmama ihtimali var :/ iyice şaklaban olucam artık
dediğin gibi çok geriyor eşimi de ama tutturmuş bir işe aklım takılınca istemiyorum düşüncesine ne günlere kaldık
Şaka gibi valla =)Bende merak içinde dönüş yapmasını bekliyorum canım hemencik haber verecem size de
evet bizim yaşımız için çok anormal bence evliliğimizde çözmeye çalıştığım bir durum=) bi haftada cidden uzunmus
Ne işmiş onundakide bu kadar strese giriyo=)
Sende iş harici tüm zamanları değerlendir hakketti bunu
Bunun öncesinden başlayıp sonrasında ki iki günü değerlendirmeniz gerekiyorKızlarrrr selam herkese
Benim takvimime göre yumurtlamama iki gün var ama bi saat önce yaptığım ovulasyon testi böyle çıktı
Bu pik yapmıs demek mi
Yani yumurtlamıs mıyım
Bugün dahil üç günü mü değerlendirmem lazım
Yardımcı olur musunuz rica etsem
Saol kuzu bikaç hafta önce sormustum, değerlendirdik ama olmadı bu ayda malesef=)Bunun öncesinden başlayıp sonrasında ki iki günü değerlendirmeniz gerekiyor
Sen iyi misin bu arada, sıkıntılı bi sürecin olmustu takip etmiştimBunun öncesinden başlayıp sonrasında ki iki günü değerlendirmeniz gerekiyor