Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
10 gün önce gördüyseniz regliye 4 gün kalmış oluyor dilerseniz bi gebelik testi yapıp bakın ilk idrarla yarın. Regli olursa da bi hormon tahlili verip emin olun bence 😊 bende koyulaşma görmüştüm ama pko olduğumu öğrendim😑 umarım sizin öyle bi sorun yoktur da bebiştir 😊
Bendede pko var ama takip ederek yapmakta iyi oluyor diye duydum çünkü gününü bilemiyoruz

Aylinlis sen gittin mi ki doktora tekrar
Tahlillerin falan çıktı mı
Son durum ne

Aylinlis sen gittin mi ki doktora tekrar
Tahlillerin falan çıktı mı
Son durum ne
Canım gittim tekrar hormon tahlili yaptı aradım geri dönüş yapıp bilgilendirmesini bekliyorum insülin direnci ve kolesterol var pko gibi hormon tahlili ile kesinleşecek dedi en son sonuçlarım da çıktı bakalım dönüş yapmasını bekliyorum böyle hormon sonuçlarıda

Eklentiler

• Screenshot_20201209_135028_com.mlp.mobiledigital.jpg
    Screenshot_20201209_135028_com.mlp.mobiledigital.jpg
    45 KB · Görüntüleme: 38
Canım gittim tekrar hormon tahlili yaptı aradım geri dönüş yapıp bilgilendirmesini bekliyorum insülin direnci ve kolesterol var pko gibi hormon tahlili ile kesinleşecek dedi en son sonuçlarım da çıktı bakalım dönüş yapmasını bekliyorum böyle hormon sonuçlarıda
Neye göre değerlendiriyolar çok bilmiyoruz ki
Bakalım ne dicek
Kilon var mıydı senin de peki benim gibi🤭
İnsülin direnci çıkmıs ya

Belki oda testler falan olunca strese giriyodur kuzu
Sende test yapmamayı dene
Stres olmassa görevmiş gibi algılamassa belki hem ilişkilerinizde daha düzenli olur
Erkekler stres olunca görev gibi olunca biraz kaçıyo ilişkiden bence
evet ancak bıraksam 1 hafta olmama ihtimali var :/ iyice şaklaban olucam artık :KK49:
dediğin gibi çok geriyor eşimi de ama tutturmuş bir işe aklım takılınca istemiyorum düşüncesine ne günlere kaldık :KK70:

geçmiş olsun aylinlis iyi ki gitmişsin doktora hemen tedaviye yönelindi, hemencecik rayına girer umarım :)

kolesterol biraz stres ve genetik kaynaklı da olabiliyor bu arada

evet ancak bıraksam 1 hafta olmama ihtimali var :/ iyice şaklaban olucam artık :KK49:
dediğin gibi çok geriyor eşimi de ama tutturmuş bir işe aklım takılınca istemiyorum düşüncesine ne günlere kaldık :KK70:
=) bi haftada cidden uzunmus
Ne işmiş onundakide bu kadar strese giriyo=)
Sende iş harici tüm zamanları değerlendir hakketti bunu😁

Kızlarrrr selam herkese🙋‍♀️
Benim takvimime göre yumurtlamama iki gün var ama bi saat önce yaptığım ovulasyon testi böyle çıktı
Bu pik yapmıs demek mi
Yani yumurtlamıs mıyım
Bugün dahil üç günü mü değerlendirmem lazım
Yardımcı olur musunuz rica etsem🙏
Bunun öncesinden başlayıp sonrasında ki iki günü değerlendirmeniz gerekiyor

X