-
- Konu Sahibi M-Mavera2048
Cok teşekkürler anlaştıkNe demek canım mutlaka sorarım ben biraz ara ver vucüt dinlensin hem bu ay olmazsa bebiş ki inşallah olurdoktor fazlası zarar değil derse bizim içtiğimiz folik asite bakarsın duruma göre
Ya keçiboynuzu aldım yok çok sert bilmem ne uydurdu bişeyler =) kaynattım hayatta içmem suyunu dedi bu seferCanım direk keçiboynuzu al bence ya öyle yesin ya da kaynat suyunu içir pekmeze pek yanaşmıyorlar
Artık seçeneklerden birini kabul edecek yaniii yapacak bişey yokYa keçiboynuzu aldım yok çok sert bilmem ne uydurdu bişeyler =) kaynattım hayatta içmem suyunu dedi bu sefer
Pekmezide bi arkadas önerdi i daha doğrusı hünnap eczaneden aldım keçiboynuzu pekmezi özü
Ondan biraz yoğun kıvamı haklıda
Ee ben yiyorum mecbur napim =)
Regli başlayınca sinirlerimiz tavan yapıyor olmadı diye normal canımCok teşekkürler anlaştıkRegl olunca direkt bırakıyorum haha
Bu süreci yaşamayan anlamaz gerçekten birbirimizi anlamak dertleşmek çok iyi geliyorBu başliga bi girdim inanmazsiniz 37 sayfanin hepsini okudum hic atlamadan. Resmen heycaniniza ortak oldum insallah diyorum biri hamilelik testini atar pozitif die o kdar icimden gecirdim ki anlatamam ama olmadigini goruncede üzüntunuzu bende paylastimben ovulasyon kervanına bu ay ilk defa katıldım 7 aydir korunmasiz iliski deniyorum. İlk defa bu ay denedim ve ovulasyon testim pik cikti hatta bi baslik acip bende foema sordum :) diger gun siliklesti gunleri degerlendirdim bugun pik cikali 2 gun gecti her gunu degerlendirdik malum haftasonu yasaklar felan :) Adetim duzensiz 28 30 32 gunde bir olur hep duzensizdir yani gecen ayın 29 unda olmustum bu ayin 12sinde pik gordum muhtemelen o gunde yumurtlamam oldu diye dusunuyorum. Bakalim bu ay bizde durumlar ne olacak daha cok var bekleyişim uzun surcek benim :)
İns 2020 nin son ayı herkese uğur getirsinBu süreci yaşamayan anlamaz gerçekten birbirimizi anlamak dertleşmek çok iyi geliyorçok teşekkür ederim yeniden kızlar. Sizin iyi haberler gelir inşallah bu ay
İnşallah ya bize bi güzellik yapsınİns 2020 nin son ayı herkese uğur getirsin
Hadi bakalım insallahh senden güzel haber alırıs o zamann =) biz denedik hepimiz bu ay ama olmadı kimsede bişeyBu başliga bi girdim inanmazsiniz 37 sayfanin hepsini okudum hic atlamadan. Resmen heycaniniza ortak oldum insallah diyorum biri hamilelik testini atar pozitif die o kdar icimden gecirdim ki anlatamam ama olmadigini goruncede üzüntunuzu bende paylastimben ovulasyon kervanına bu ay ilk defa katıldım 7 aydir korunmasiz iliski deniyorum. İlk defa bu ay denedim ve ovulasyon testim pik cikti hatta bi baslik acip bende foema sordum :) diger gun siliklesti gunleri degerlendirdim bugun pik cikali 2 gun gecti her gunu degerlendirdik malum haftasonu yasaklar felan :) Adetim duzensiz 28 30 32 gunde bir olur hep duzensizdir yani gecen ayın 29 unda olmustum bu ayin 12sinde pik gordum muhtemelen o gunde yumurtlamam oldu diye dusunuyorum. Bakalim bu ay bizde durumlar ne olacak daha cok var bekleyişim uzun surcek benim :)
İns cnm bugun tekrar bi ovulasyon testide yapim diyorum durum nedir tam siliklesti mi mrk ediyomHadi bakalım insallahh senden güzel haber alırıs o zamann =) biz denedik hepimiz bu ay ama olmadı kimsede bişey
Sen bari güzrl haberler ver bize
Canım inşallah senden de alırız güzel haberleri şuan yumurtlama gören en önde sen oldun sanıyorum kiBu başliga bi girdim inanmazsiniz 37 sayfanin hepsini okudum hic atlamadan. Resmen heycaniniza ortak oldum insallah diyorum biri hamilelik testini atar pozitif die o kdar icimden gecirdim ki anlatamam ama olmadigini goruncede üzüntunuzu bende paylastimben ovulasyon kervanına bu ay ilk defa katıldım 7 aydir korunmasiz iliski deniyorum. İlk defa bu ay denedim ve ovulasyon testim pik cikti hatta bi baslik acip bende foema sordum :) diger gun siliklesti gunleri degerlendirdim bugun pik cikali 2 gun gecti her gunu degerlendirdik malum haftasonu yasaklar felan :) Adetim duzensiz 28 30 32 gunde bir olur hep duzensizdir yani gecen ayın 29 unda olmustum bu ayin 12sinde pik gordum muhtemelen o gunde yumurtlamam oldu diye dusunuyorum. Bakalim bu ay bizde durumlar ne olacak daha cok var bekleyişim uzun surcek benim :)
İnsallah canim bu sefer siz benim heycanima ortak olacaksiniz :) ama umarim ki bu heycanlari son kez yasiyor oluruz hepimiz. Ondan sonra tatli telaş asamasina gecerizCanım inşallah senden de alırız güzel haberleri şuan yumurtlama gören en önde sen oldun sanıyorum kihepimizden güzel haberler gelene kadar yola devamm
Yok canım şimdi yumurtlamayı gördüğün günün üstüne 14 gün koy o zaman regl geliyor geçen ay bende geç yumurtlama dolayısı ile geç regl olduİnsallah canim bu sefer siz benim heycanima ortak olacaksiniz :) ama umarim ki bu heycanlari son kez yasiyor oluruz hepimiz. Ondan sonra tatli telaş asamasina gecerizbide bakalim benim durum sizden bi tık daha farklı bi kere 35. Gunumdu adet olmamistim kesin geliyor dedim ama negatif duzensiz olmasida cok kotu 29 30 gun olunca hemen panik sariyor ama bi yandan da zaten daha uzun surdugu oluyor diyorum amann gene dilim sisti :)
Aa bak bunu blmiyordum bilgilendirdigin cin tesekkur ederim 2 aydır doktorum klomen veriyor bu ay bide prowomen isimli bi takviye aldirdi. İnsallah faydalarini gorurum gecen ay klomenden sonra alttan muayene etti. Bir yumurtan gelisiyor ama seklini begenmedim dedi bu ayda doktorum karantinada oldugu icin kontrole gidemedim akışınada birakamadim gittim ovulasyon testi aldimYok canım şimdi yumurtlamayı gördüğün günün üstüne 14 gün koy o zaman regl geliyor geçen ay bende geç yumurtlama dolayısı ile geç regl oldu12 yumurtlama ise 26 mı bat oluyor kiii güzel haberi olduğun gün olsun inşallah
Benimde aynı canım 28-30-32 değişiyor sürekli ancak 21 günden az 35 günden uzun olmadığı sürece problem olmadığını söylüyorlar hava şartı stres yediğimiz içtiğimiz herşey tetikliyor malesef o yüzden normal geliyor bana da durumAa bak bunu blmiyordum bilgilendirdigin cin tesekkur ederim 2 aydır doktorum klomen veriyor bu ay bide prowomen isimli bi takviye aldirdi. İnsallah faydalarini gorurum gecen ay klomenden sonra alttan muayene etti. Bir yumurtan gelisiyor ama seklini begenmedim dedi bu ayda doktorum karantinada oldugu icin kontrole gidemedim akışınada birakamadim gittim ovulasyon testi aldimbu arada acaba bende bu adet duzensizliginin sebebi yumurtlamanin duzensiz olmasi mi? İlk adet olduğum gunden beri 2 ay peş pese düzenli oldugunu hatirlamiyorum 28 32 arasi degisir surekli kimi arkadaslarimla konusuyorum saat gibi gunu gunune tahmin ediyorlar. Acaba bu bi sorun mu? Doktora sordum duzelecek dedi bakalim gorecez.
Artik birseyler olmadigi zaman insan kendi kendine bahane uyduruyor birseylere bagliyor olanlari galiba benim durumumda bu herseyden nem kapar oldum :) bu takviye ilaclari icin sey diyorlar ama 3 ay duzenli kullanimda etkisini gormek mumkunmuş.Benimde aynı canım 28-30-32 değişiyor sürekli ancak 21 günden az 35 günden uzun olmadığı sürece problem olmadığını söylüyorlar hava şartı stres yediğimiz içtiğimiz herşey tetikliyor malesef o yüzden normal geliyor bana da durumprowomen ı duydum yumurta gelişimi için iyi olduğunu söylüyorlar bende bu ay başlıyorum yumurta takibine bana da inofolic combi diye bi takviye verdi bu ay bakalım gerçekten yararlı mı göreceğiz
Evet canım ama 1 kutu ile bile hamile kaldığını söyleyenler var ya da öyle denk geliyor artık bilmiyorum ama denemek lazım tabiArtik birseyler olmadigi zaman insan kendi kendine bahane uyduruyor birseylere bagliyor olanlari galiba benim durumumda bu herseyden nem kapar oldum :) bu takviye ilaclari icin sey diyorlar ama 3 ay duzenli kullanimda etkisini gormek mumkunmuş.
O zaman bekleyip gorelimEvet canım ama 1 kutu ile bile hamile kaldığını söyleyenler var ya da öyle denk geliyor artık bilmiyorum ama denemek lazım tabi
Selammm canım evett tamamen kafadan çıkar ve gün aşırı ya da 2 günde 1 olacak şekilde devam et ilişkiye bakalımSelamlar kizlar ovulasyon testini konustugumuz gibi biraktim muhtemelen ovulasyon gunlerim yakindir. Bakalim neler olacak beklenti sifir