Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne demek canım mutlaka sorarım ben biraz ara ver vucüt dinlensin hem bu ay olmazsa bebiş ki inşallah olur doktor fazlası zarar değil derse bizim içtiğimiz folik asite bakarsın duruma göre
Cok teşekkürler anlaştık Regl olunca direkt bırakıyorum haha

Canım direk keçiboynuzu al bence ya öyle yesin ya da kaynat suyunu içir pekmeze pek yanaşmıyorlar
Ya keçiboynuzu aldım yok çok sert bilmem ne uydurdu bişeyler =) kaynattım hayatta içmem suyunu dedi bu sefer
Pekmezide bi arkadas önerdi i daha doğrusı hünnap eczaneden aldım keçiboynuzu pekmezi özü
Ondan biraz yoğun kıvamı haklıda
Ee ben yiyorum mecbur napim =)

Artık seçeneklerden birini kabul edecek yaniii yapacak bişey yok

Bu başliga bi girdim inanmazsiniz 37 sayfanin hepsini okudum hic atlamadan. Resmen heycaniniza ortak oldum insallah diyorum biri hamilelik testini atar pozitif die o kdar icimden gecirdim ki anlatamam ama olmadigini goruncede üzüntunuzu bende paylastim ben ovulasyon kervanına bu ay ilk defa katıldım 7 aydir korunmasiz iliski deniyorum. İlk defa bu ay denedim ve ovulasyon testim pik cikti hatta bi baslik acip bende foema sordum :) diger gun siliklesti gunleri degerlendirdim bugun pik cikali 2 gun gecti her gunu degerlendirdik malum haftasonu yasaklar felan :) Adetim duzensiz 28 30 32 gunde bir olur hep duzensizdir yani gecen ayın 29 unda olmustum bu ayin 12sinde pik gordum muhtemelen o gunde yumurtlamam oldu diye dusunuyorum. Bakalim bu ay bizde durumlar ne olacak daha cok var bekleyişim uzun surcek benim :)

Bu süreci yaşamayan anlamaz gerçekten birbirimizi anlamak dertleşmek çok iyi geliyor çok teşekkür ederim yeniden kızlar. Sizin iyi haberler gelir inşallah bu ay

Hadi bakalım insallahh senden güzel haber alırıs o zamann =) biz denedik hepimiz bu ay ama olmadı kimsede bişey
Sen bari güzrl haberler ver bize

Canım inşallah senden de alırız güzel haberleri şuan yumurtlama gören en önde sen oldun sanıyorum ki hepimizden güzel haberler gelene kadar yola devamm

Canım inşallah senden de alırız güzel haberleri şuan yumurtlama gören en önde sen oldun sanıyorum ki hepimizden güzel haberler gelene kadar yola devamm
İnsallah canim bu sefer siz benim heycanima ortak olacaksiniz :) ama umarim ki bu heycanlari son kez yasiyor oluruz hepimiz. Ondan sonra tatli telaş asamasina geceriz bide bakalim benim durum sizden bi tık daha farklı bi kere 35. Gunumdu adet olmamistim kesin geliyor dedim ama negatif duzensiz olmasida cok kotu 29 30 gun olunca hemen panik sariyor ama bi yandan da zaten daha uzun surdugu oluyor diyorum amann gene dilim sisti :)

Yok canım şimdi yumurtlamayı gördüğün günün üstüne 14 gün koy o zaman regl geliyor geçen ay bende geç yumurtlama dolayısı ile geç regl oldu 12 yumurtlama ise 26 mı bat oluyor kiii güzel haberi olduğun gün olsun inşallah

Aa bak bunu blmiyordum bilgilendirdigin cin tesekkur ederim 2 aydır doktorum klomen veriyor bu ay bide prowomen isimli bi takviye aldirdi. İnsallah faydalarini gorurum gecen ay klomenden sonra alttan muayene etti. Bir yumurtan gelisiyor ama seklini begenmedim dedi bu ayda doktorum karantinada oldugu icin kontrole gidemedim akışınada birakamadim gittim ovulasyon testi aldim bu arada acaba bende bu adet duzensizliginin sebebi yumurtlamanin duzensiz olmasi mi? İlk adet olduğum gunden beri 2 ay peş pese düzenli oldugunu hatirlamiyorum 28 32 arasi degisir surekli kimi arkadaslarimla konusuyorum saat gibi gunu gunune tahmin ediyorlar. Acaba bu bi sorun mu? Doktora sordum duzelecek dedi bakalim gorecez.

Benimde aynı canım 28-30-32 değişiyor sürekli ancak 21 günden az 35 günden uzun olmadığı sürece problem olmadığını söylüyorlar hava şartı stres yediğimiz içtiğimiz herşey tetikliyor malesef o yüzden normal geliyor bana da durum prowomen ı duydum yumurta gelişimi için iyi olduğunu söylüyorlar bende bu ay başlıyorum yumurta takibine bana da inofolic combi diye bi takviye verdi bu ay bakalım gerçekten yararlı mı göreceğiz

Artik birseyler olmadigi zaman insan kendi kendine bahane uyduruyor birseylere bagliyor olanlari galiba benim durumumda bu herseyden nem kapar oldum :) bu takviye ilaclari icin sey diyorlar ama 3 ay duzenli kullanimda etkisini gormek mumkunmuş.

Artik birseyler olmadigi zaman insan kendi kendine bahane uyduruyor birseylere bagliyor olanlari galiba benim durumumda bu herseyden nem kapar oldum :) bu takviye ilaclari icin sey diyorlar ama 3 ay duzenli kullanimda etkisini gormek mumkunmuş.
Evet canım ama 1 kutu ile bile hamile kaldığını söyleyenler var ya da öyle denk geliyor artık bilmiyorum ama denemek lazım tabi

Selamlar kizlar ovulasyon testini konustugumuz gibi biraktim muhtemelen ovulasyon gunlerim yakindir. Bakalim neler olacak beklenti sifir

Selamlar kizlar ovulasyon testini konustugumuz gibi biraktim muhtemelen ovulasyon gunlerim yakindir. Bakalim neler olacak beklenti sifir
Selammm canım evett tamamen kafadan çıkar ve gün aşırı ya da 2 günde 1 olacak şekilde devam et ilişkiye bakalım tutacak inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…