Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlarrr
Bende bugünn ilaca başladım =) bide kendimde eşimede keçiboynuzu pekmezi yedirmeye başladım bu sabah bi kaşık
Gerçi bunların etkileri bir iki ayda ancak ortaya çıkıyomus ama bakalım=)
Kısa sürede sonuç alırıs umarım hepimiz

Günaydın canımmm süper adımmm bende mavi kutu kahverengi tablet olanından var canım sabah 1 akşam 1 olarak aç karnına dedi sen nasıl kullanıyorsun

Günaydın canımmm süper adımmm bende mavi kutu kahverengi tablet olanından var canım sabah 1 akşam 1 olarak aç karnına dedi sen nasıl kullanıyorsun
Aynen benimkide öyle
Mavi kutu kahverengi tablet
Sabah aksam bi tane =)
Dediğin gibi genelde aynı saatlerde almak önemliymiş neden onuda anlamadımda =)
Ben çok dikkat etmiyodum ona artık dikkat edicem bende saatlere

Aynen benimkide öyle
Mavi kutu kahverengi tablet
Sabah aksam bi tane =)
Dediğin gibi genelde aynı saatlerde almak önemliymiş neden onuda anlamadımda =)
Ben çok dikkat etmiyodum ona artık dikkat edicem bende saatlere
Aynen canım ilginç ama baya güzel yorumları var yumurta kontrolünde çıkar ortaya yarıyor mu

Günaydın canım sanada nasılsın
İyilik Aylinliş nolsun işler güçler bir değişiklik yok. sen nasılsın?

haftasonu eşime test konusunu açtım bir sorun yokmuş eminmiş. dediğin gibi geri kafalı erkekler ya
en son düşünürüz dedi. sanki ben çocuğum babamdan izin stiyorum da düşünürüz diyor :)

İyiyim bende canım iş güç devam Ahh ahhh bunlar insanı çıldırtır canım sanki keyfimizden diyoruz yaptır diye

İyiyim bende canım iş güç devam Ahh ahhh bunlar insanı çıldırtır canım sanki keyfimizden diyoruz yaptır diye
en ufak darlamamda ben bi gidip dolanayım diye gitmekle tehdit edip konuyu kapatıyor bir de. bu ay folik asit bile içesim yok nasılsa olmayacak diye bu aya biraz moralsiz başladım yani :)

en ufak darlamamda ben bi gidip dolanayım diye gitmekle tehdit edip konuyu kapatıyor bir de. bu ay folik asit bile içesim yok nasılsa olmayacak diye bu aya biraz moralsiz başladım yani :)
Al benden de o kadar canım benim şimdiden kasık ağrım var regli yeni bitti daha başka bi sıkıntı var gibi de bende çözemedim aslında korkutsan mı biraz yara var demiştin yanlış hatırlamıyorsam doktor senin sonuçlarını görmek istiyor bende de problem olabilirmiş bu yaradan dolayı felan desen belki başka bişey diye gitmeyi düşünür

korkuttum korkuttum ama her zaman argümanı çok kafaya takıyorum.. dedim zaten sorun bende olabilir sadece sana test yapalım ki bana başka şeyler yapılsın. biraz erkeklik gururu mudur nedir. en sonunda doktora sorunlarımı açtım ama işte çok sigara içmesi, stresli zamanlarda olan isteksizlik. hayırlısı olsun artık :/

kasık ağrısı bende de oluyor acaba üşütmüş olabilir misin biz kadınlarda idrar yolu enfeksiyonu çok sık oluyor malum :/ muhtemeen önemli bieşy değildir merak etme :)

Artık ağrıları önemsemiyorum canım vallahi yıldırdı çünkü düşündükçe başka bişey çıkıyor bende bu ay kontrole gidiyorum bak yinede olmazsa önümüzdeki ay beraber gideceğiz dedim tamam dedi şimdilik ama o gün gelince bulur bahaneler sen randevu al beni götür diye götürüp hopp doktorun odasına bırak başka türlü anlamayacak eşin

eşin 3 ay süre istemişti değil mi yine 1 ay öne çekmiş neyse ki :) zorla hücrelerini çalıcam artık öyle duruyor

fazla folik asit kullanmanın bir zararı var mı aylinliş hiç biliyor musun

eşin 3 ay süre istemişti değil mi yine 1 ay öne çekmiş neyse ki :) zorla hücrelerini çalıcam artık öyle duruyor

fazla folik asit kullanmanın bir zararı var mı aylinliş hiç biliyor musun
Canım benimki de yalandan idare ediyor durumu gideceğini hiç sanmıyorummm
Canım fazlası zararlı mı bilmiyorum ki hiç normalde gebelik düşünmeden 3 ay önce kullanmaya başlayın diyorlar eğer 3 ayı geçti ise bi süre ara ver ben cuma günü gidince sorarım yinede doktora senin için

Selam kızlar bence bu haftaya herkes dertli baslamıs
Benimkide keçiboynuzu pekmezini yemiyo
Altı üstü yiceği bi kaşık midesini yakıyomus
Çok etkiliymiş diyorum, yok yediremedim adama
Kendim yiorum bi kasık ne işe yarıcaksa
Asıl onun yemesi lazım
Varikosel var değerleri kötü değil ama düşme ihtimalide var
Yese belki çok daha iyi olcakta
Banada sinir geldi bu sabah yemeyince
Uf dedim yumurta falan takibi hiç bişey yapmıyorum herseye ben mi uğrascam sanki bi tek ben istiyomuşum gibi
Kesicem sonunda çocuğu =)

aslında bizim bebeğe ihtiyacımız yok ki maveracım bak bizim kocaman bebeklerimiz var :)
gerçekten arada böyle düşünüyorum sanıyorum kendi adıma konuşuyorum sorun bende bu kadar dert ettiğim için
Allah yüzümüze baksın da inşallah daha fazla uğraşmadan hayırlısıyla bebişlerimiz olsun :)
çok sağol aylinliş kendi kendime gelin güvey olup temmuzdan beri içiyorum çünkü :)

Canım direk keçiboynuzu al bence ya öyle yesin ya da kaynat suyunu içir pekmeze pek yanaşmıyorlar

çok sağol aylinliş kendi kendime gelin güvey olup temmuzdan beri içiyorum çünkü :)
Ne demek canım mutlaka sorarım ben biraz ara ver vucüt dinlensin hem bu ay olmazsa bebiş ki inşallah olur doktor fazlası zarar değil derse bizim içtiğimiz folik asite bakarsın duruma göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…