Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok hamilelik yok henüz keske olsa=)
9 aralık bat bekliyorum heyecanla burda kızlarla hepimiz =)
Ayy hadi inşallah 2 gün kalmış varmı belirti biseyler:) takip etmedim yazismalarinizi pek göremedim:) hiç test yaptınız mı 2 gün kalmış ben olsam hemen yapardım:)

Ayy hadi inşallah 2 gün kalmış varmı belirti biseyler:) takip etmedim yazismalarinizi pek göremedim:) hiç test yaptınız mı 2 gün kalmış ben olsam hemen yapardım:)
Ohooo kaç kere
Ama yok maleseff şimdilik bişey =)
Bi adet ağrılarım var acayip regl ağrısı gibi o kadar=)

Kızlar asıl bombayı üzüntüden anlatmayı unuttum size bugün ki testte ben çizgi gördüm hatta yakınlaştırıp çektim bi de emin olayım çıksın artık kafamdan dedim çizgi aramaktan yıldığım için ona rağmen yine de 0.100 rengi ile oynadığımı da atıyorum

Eklentiler

• Screenshot_20201207_215718.jpg
    68,9 KB · Görüntüleme: 47
  • Screenshot_20201207_215343_com.android.gallery3d.jpg
    60 KB · Görüntüleme: 45
Hakikaten rengi oynanmısta varmıs ama

Ben de gordum her iki resimde de, varla yok gibi ama sanki tum eninde cizgi yok da yarim gibi duruyor.

gecen ay ben de boyle bisey gordum bakip bakip durdum mutlu mutlu acaba var mi yok mu, ertesi gune regl...
Sakince bekle bakalim kan testi negatif cikmis bu ayi gecti kabul edip en kotu ihtimalle tatli bi suprizle karsilasmis oluruz

Bu ay gecti artık canım kanda çıkmayan idrarda da çıkmaz bekleyip göreceğiz regli olsa da bi ağrım bitse o da yeterli

Bu ay gecti artık canım kanda çıkmayan idrarda da çıkmaz bekleyip göreceğiz regli olsa da bi ağrım bitse o da yeterli
bi an önce gelsin de gelecek ayın hazırlıklarına başlayalım biraz düşünmemeye çalış derim aylinliş mümkün oldukça zaten hoop gelecektir:)

bi an önce gelsin de gelecek ayın hazırlıklarına başlayalım biraz düşünmemeye çalış derim aylinliş mümkün oldukça zaten hoop gelecektir:)
Ben bugün kadın doğuma geldim genel kontrol için canım bakalım sonuçlar çıkınca daha da salacağım durumu inşallah

Vallaa mı sen daha regl olmadan basladınnn kontrollere=)
Bakalım doktor ne diyecek merak ettim :)
Canım regli gözükmüyor dedi doktor bende şaşkınım söktürücü ilaç yazdı tahlil sonuçları yarın çıkacak polikistik olabilir dedi regli olunca gel yumurta kontrolüne başlayalım dedi ama bende bişey anlamadım valla sonuçlar çıkınca tekrar bi görüşeceğiz bakalım

ne tahlili yaptırdı aylinlis? geçmiş olsun umarım önemli bir şey çıkmaz. yumurta kontrolü iyi olur umarım ya daha kontrollü ilerler.

Alla alla var mıydı ki daha öncesinden öyle bi belirti vs
Sen söyledin mi peki ovulasyon testi yaptığını ve pik gördüğünü sonra silikleşme falan olustuğunu
Yumurta kontrolü bende istiyorum hem daha kontrollü daha garanti olur
Bakalım hayırlısı insallah temiz çıkar sonuçlarda

ne tahlili yaptırdı aylinlis? geçmiş olsun umarım önemli bir şey çıkmaz. yumurta kontrolü iyi olur umarım ya daha kontrollü ilerler.
Canım baya bişey istedi hiç bilmiyorum sonuç çıkınca göreceğim artık söktürücü kullansam mı onu bilemedim açıkçası

Yok canım regli düzenli mi diye ısrarla sordu düzenli dedim ama gördü demekki birşey bu ay normal yumurta kontrolü yapalım olmazsa ilaç takviyesi yapalım dedi bakalım

Canım baya bişey istedi hiç bilmiyorum sonuç çıkınca göreceğim artık söktürücü kullansam mı onu bilemedim açıkçası
Verdiği ilaç ne ki
Bana reglim geciktiğinde duphaston vermişti
O seymiş regli olcaksan söktürüyomuş hamilelik varsada bebeğin tutunmasını sağlıyomus
Öyle bişeyse kullan ama normal söktürücüyse bende bilemedim onu

Yok canım regli düzenli mi diye ısrarla sordu düzenli dedim ama gördü demekki birşey bu ay normal yumurta kontrolü yapalım olmazsa ilaç takviyesi yapalım dedi bakalım
Hayırlısı o zaman bakalım =)
Çok iyi yapmıssın o zaman gitmekle herseyde bi hayır var işte
Bende regli olımde yumurta büyümesi için ve sonra çatlatması için bişeyler veriyolar ya onlardan kullanmak için bi danısıcam doktora =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…