-
- Konu Sahibi M-Mavera2048
Ayy hadi inşallah 2 gün kalmış varmı belirti biseyler:) takip etmedim yazismalarinizi pek göremedim:) hiç test yaptınız mı 2 gün kalmış ben olsam hemen yapardım:)Yok hamilelik yok henüz keske olsa=)
9 aralık bat bekliyorum heyecanla burda kızlarla hepimiz =)
Ohooo kaç kereAyy hadi inşallah 2 gün kalmış varmı belirti biseyler:) takip etmedim yazismalarinizi pek göremedim:) hiç test yaptınız mı 2 gün kalmış ben olsam hemen yapardım:)
Hakikaten rengi oynanmısta varmıs amaKızlar asıl bombayı üzüntüden anlatmayı unuttum size bugün ki testte ben çizgi gördüm hatta yakınlaştırıp çektim bi de emin olayım çıksın artık kafamdan dedim çizgi aramaktan yıldığım için ona rağmen yine de 0.100rengi ile oynadığımı da atıyorum
Yaaa işte o da yalan oldu canımHakikaten rengi oynanmısta varmıs ama
Ben de gordum her iki resimde de, varla yok gibiKızlar asıl bombayı üzüntüden anlatmayı unuttum size bugün ki testte ben çizgi gördüm hatta yakınlaştırıp çektim bi de emin olayım çıksın artık kafamdan dedim çizgi aramaktan yıldığım için ona rağmen yine de 0.100rengi ile oynadığımı da atıyorum
Bu ay gecti artık canım kanda çıkmayan idrarda da çıkmazBen de gordum her iki resimde de, varla yok gibiama sanki tum eninde cizgi yok da yarim gibi duruyor.
gecen ay ben de boyle bisey gordum bakip bakip durdum mutlu mutlu acaba var mi yok mu, ertesi gune regl...
Sakince bekle bakalim kan testi negatif cikmis bu ayi gecti kabul edip en kotu ihtimalle tatli bi suprizle karsilasmis oluruz
bi an önce gelsin de gelecek ayın hazırlıklarına başlayalımBu ay gecti artık canım kanda çıkmayan idrarda da çıkmazbekleyip göreceğiz regli olsa da bi ağrım bitse o da yeterli
Bende şimdi sana yazcaktım=) günaydınGunaydin kizlar bugun kimse ugramamis nasilsiniz
Ben bugün kadın doğuma geldim genel kontrol için canım bakalım sonuçlar çıkınca daha da salacağım durumu inşallahbi an önce gelsin de gelecek ayın hazırlıklarına başlayalımbiraz düşünmemeye çalış derim aylinliş mümkün oldukça zaten hoop gelecektir:)
Vallaa mıBen bugün kadın doğuma geldim genel kontrol için canım bakalım sonuçlar çıkınca daha da salacağım durumu inşallah
Ben bugün kadın doğuma geldim genel kontrol için canım bakalım sonuçlar çıkınca daha da salacağım durumu inşallah
yok maveracım ya bugün akşama doğru çıkar heralde mail takibindeyim :)Bende şimdi sana yazcaktım=) günaydın
Aldın mı test sonuçlarınııı
Vallaa mısen daha regl olmadan basladınnn kontrollere=)
Canım regli gözükmüyor dedi doktor bende şaşkınım söktürücü ilaç yazdı tahlil sonuçları yarın çıkacak polikistik olabilir dedi regli olunca gel yumurta kontrolüne başlayalım dedi ama bende bişey anlamadım valla sonuçlar çıkınca tekrar bi görüşeceğiz bakalımBakalım doktor ne diyecek merak ettim :)
ne tahlili yaptırdı aylinlis? geçmiş olsun umarım önemli bir şey çıkmaz. yumurta kontrolü iyi olur umarım ya daha kontrollü ilerler.Canım regli gözükmüyor dedi doktor bende şaşkınım söktürücü ilaç yazdı tahlil sonuçları yarın çıkacak polikistik olabilir dedi regli olunca gel yumurta kontrolüne başlayalım dedi ama bende bişey anlamadım valla sonuçlar çıkınca tekrar bi görüşeceğiz bakalım
Alla alla var mıydı ki daha öncesinden öyle bi belirti vsCanım regli gözükmüyor dedi doktor bende şaşkınım söktürücü ilaç yazdı tahlil sonuçları yarın çıkacak polikistik olabilir dedi regli olunca gel yumurta kontrolüne başlayalım dedi ama bende bişey anlamadım valla sonuçlar çıkınca tekrar bi görüşeceğiz bakalım
Canım baya bişey istedi hiç bilmiyorum sonuç çıkınca göreceğim artıkne tahlili yaptırdı aylinlis? geçmiş olsun umarım önemli bir şey çıkmaz. yumurta kontrolü iyi olur umarım ya daha kontrollü ilerler.
Yok canım regli düzenli mi diye ısrarla sordu düzenli dedim ama gördü demekki birşey bu ay normal yumurta kontrolü yapalım olmazsa ilaç takviyesi yapalım dedi bakalımAlla alla var mıydı ki daha öncesinden öyle bi belirti vs
Sen söyledin mi peki ovulasyon testi yaptığını ve pik gördüğünü sonra silikleşme falan olustuğunu
Yumurta kontrolü bende istiyorum hem daha kontrollü daha garanti olur
Bakalım hayırlısı insallah temiz çıkar sonuçlarda
Verdiği ilaç ne kiCanım baya bişey istedi hiç bilmiyorum sonuç çıkınca göreceğim artıksöktürücü kullansam mı onu bilemedim açıkçası
Hayırlısı o zaman bakalım =)Yok canım regli düzenli mi diye ısrarla sordu düzenli dedim ama gördü demekki birşey bu ay normal yumurta kontrolü yapalım olmazsa ilaç takviyesi yapalım dedi bakalım