-
- Konu Sahibi M-Mavera2048
Eczaneye daha gitmedim canım gidince bakacağım bi ne yazmışVerdiği ilaç ne ki
Bana reglim geciktiğinde duphaston vermişti
O seymiş regli olcaksan söktürüyomuş hamilelik varsada bebeğin tutunmasını sağlıyomus
Öyle bişeyse kullan ama normal söktürücüyse bende bilemedim onu
hahaha heralde psikolojik rahatladın yine de kontrol olmak iyi oldu bence artık umutlar gelecek ayaBi şok dahaaaabenim regli başladı kızlar doktorun dediğinin aksine az önce pembe lekeler geldiiiii
Ciddi misin=)Bi şok dahaaaabenim regli başladı kızlar doktorun dediğinin aksine az önce pembe lekeler geldiiiii
Bence değerlerin iyi ben sıkıntı görmedim hiçkızlar test sonuçlarım çıktı ama doktora cuma günü gittiğimde soracağım.
FSH: 6,1 KH: 8,3, AMH: 3,54 ve E2: 29,7 nasıl sizce bilginiz var mı?
doğru ona bakmamış ya, sağol kuzuş hiçbir şey anlamadım bakınca bir tek amh in düşük olmadığı çıkarımı yaptımBence değerlerin iyi ben sıkıntı görmedim hiç
Amh ın falan gayet iyi
Fsh da güzel çıkmıs
Heralde bi prolaktine bakmamıs o kadar amh a bile bakmıs=)
Aynen =) benimde amh 3,11doğru ona bakmamış ya, sağol kuzuş hiçbir şey anlamadım bakınca bir tek amh in düşük olmadığı çıkarımı yaptım
hahaha heralde psikolojik rahatladın yine de kontrol olmak iyi oldu bence artık umutlar gelecek aya
Bende muayeneden dolayı oldu diye düşündüm ama az az devam ediyor bakalımCiddi misin=)
Acaba muayene etti ondan mı geldi yoksa gerçekten regl mi baslıcak ki=)
muayenede anlıyorlar rahim ağzı kalınlaşmış gelecek diye ama hayret valla. bu ay sansasyonel geçiyor, bakalım ne çıkacak iyi sonuçlar gelsinBende muayeneden dolayı oldu diye düşündüm ama az az devam ediyor bakalımneyse regli olunca gel demişti zaten yarın sonuçlarla beraber çıkar herşey
çok sağol canım, bize analiz edecek kafa yoracak yeni datalar çıktıAynen =) benimde amh 3,11
Fsh ım 10 gibi bi değer çıkmıstı ama onuda amh iyi olunca çok önemsemedi doktor
Bakalım cuma neler dicek doktor
İyi bakalım yarın iyi haberler alırıs insallah=)Bende muayeneden dolayı oldu diye düşündüm ama az az devam ediyor bakalımneyse regli olunca gel demişti zaten yarın sonuçlarla beraber çıkar herşey
günü yarın değil miİyi bakalım yarın iyi haberler alırıs insallah=)
Benimde ağrılar gidip geliyo bakalım gelcek mi regl yarın
Aynen yarını gösteriyo takvimgünü yarın değil mi
Regl oncesi gerginlik mutsuzlik da olabilir ne oldugunu anlayamiyoruz kiAynen yarını gösteriyo takvim
İki üç gündürde hiç keyfim yok
Kafamı kaldıramıyorum psikolojik mi nedir anlamadım valla=)
Bakalım valla bugün test falan yapmadım o kadar boşverdim =)Regl oncesi gerginlik mutsuzlik da olabilir ne oldugunu anlayamiyoruz kiInsallah baska ihtimallerdendir
Bende ona şaşkınım canım yarın gidince onu da soracağım bakalımmuayenede anlıyorlar rahim ağzı kalınlaşmış gelecek diye ama hayret valla. bu ay sansasyonel geçiyor, bakalım ne çıkacak iyi sonuçlar gelsin
boşver olacağı varsa o kendini belli edecek :)Bakalım valla bugün test falan yapmadım o kadar boşverdim =)
Hayırlısı artık
Aynen =) görces bakalımboşver olacağı varsa o kendini belli edecek :)
önümüzdeki maçlara bakacağız 2020'in son ayı bari bize şans ve bebek getirsin :) sağlıklaKızlarrr, bende yedim golü bu ay
Geldi benimdd pembe pembe bayaa
Yarına tamamen başlar muhtemelen