Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar sabahta yapmıştım test bide buna bakarmısınız yumurrlama var gibi sanki

Eklentiler

• 20201207_195315.jpg
    20201207_195315.jpg
    87,8 KB · Görüntüleme: 43
=) aynen takvimde öyle gösteriyo, çarsamba
Bu kadar ağrım olunca bide erken gebeliktede çıkmayınca biraz içim sey oldu 😒
Ona bakarsan benimde sende umudum var hala=)
Yok canım kanda çıkmayınca benim umudum kalmadı artık saldım valla bende gelmesini bekliyorum istemeyerek te olsa 😂

Yok canım kanda çıkmayınca benim umudum kalmadı artık saldım valla bende gelmesini bekliyorum istemeyerek te olsa 😂
=) ya aslında bu kadar ağrım olmasa bende baya ümitliydim aslında ne yalan söylimde 😁
Diyorum yok dün gece ağrı uykudan uyandırdı oldu dedim yani o derece ama gelmedi
Ben zaten her ay böyle yapıyorum ördek gibi😁
Düşüne düşüne geciktiriyorum hep =)

=) ya aslında bu kadar ağrım olmasa bende baya ümitliydim aslında ne yalan söylimde 😁
Diyorum yok dün gece ağrı uykudan uyandırdı oldu dedim yani o derece ama gelmedi
Ben zaten her ay böyle yapıyorum ördek gibi😁
Düşüne düşüne geciktiriyorum hep =)
Ama oladabilir canım sonuçta hiç belli olmaz regli gelmediği sürece o ağrıların hiç önemi yok biliyorsun 😊 kötüyü düşünelim kii yıkımı çok ağır olmasın tabi ama gönlümüz bebiş ten yana tabikiii 🥰

Alla alla ama tam koyulasma olmamıs sanki
Gerçi burda bazı baslıklarda var, bazen c çizgisi kadar koyu olmuyo falan diyolar bazı testlerde ama bana sanki zManı var gibi geldi
Yinede devam et sen
Belki geç yumurtluyosundur, bırakma testi
aynen geç büyüyormuş bu arada akşam üstü yine yaptım koyulaşmış

Ama oladabilir canım sonuçta hiç belli olmaz regli gelmediği sürece o ağrıların hiç önemi yok biliyorsun 😊 kötüyü düşünelim kii yıkımı çok ağır olmasın tabi ama gönlümüz bebiş ten yana tabikiii 🥰
Öyle tabi=) bakalım ya belkide olur ne bilim umudumu da kaybetmek istemiyorum bi yandanda bekleyelim bakalım =)

ben de yarin hormon testi sonuclarimi alacagim bakalim neler olacak 😁 bir de gecen ay rahim agzinda kanama vardi endometriosis olmus saniyorum bu ay gecti. Aylardir reglim cok agrili geciyordu ve oncesinde kahverengi lekelenme oluyordu.
Sonuclar da iyi cikarsa insallah onumuzdeki maca hazirim😁

moral bozmayalim 🍀

ben de yarin hormon testi sonuclarimi alacagim bakalim neler olacak 😁 bir de gecen ay rahim agzinda kanama vardi endometriosis olmus saniyorum bu ay gecti. Aylardir reglim cok agrili geciyordu ve oncesinde kahverengi lekelenme oluyordu.

moral bozmayalim 🍀
İnşAllah temiz çıkar tüm sonuçlar canım eni sonu o bebek doğacakkkk😂

moral bozmayalim 🍀
Hadi bakalım insallahh tertemis çıkar =)

X