- 25 Temmuz 2020
- 2.733
- 3.289
-
- Konu Sahibi M-Mavera2048
Alla alla ama tam koyulasma olmamıs sankiAma 23.günum haftaya regl haftam
Evet bana da öyle geldi . Başkasına bakınca anliyorim kendimde anlamıyorum:)Başkasının testine gelince anliyorum yumurtlama gunun gelmis yarin 1 tik daha koyu olabilir
Tamam canım 9 gibi yapayım ben yine test.varla yok arası gibiAynen yarın bi tık daha koyu çıkar
Yada aksam bi tane daha yap bakalım
Belki tam koyulasır
Ben kendimde böyle gördüğümde peak ya da ertesi gün olacak gibi değerlendiriyorum. Bence yarınki seyrine bakın, bugün ve yarınki duruma göre ilerlemek daha kesin olur.Kızlar bende varmi yumurtlama
Haklısın canım.ben bu akşam da ilişkiye girsem mı acaba .Ben kendimde böyle gördüğümde peak ya da ertesi gün olacak gibi değerlendiriyorum. Bence yarınki seyrine bakın, bugün ve yarınki duruma göre ilerlemek daha kesin olur.
Aylinlis sıkma canını ama bence gelecek ay bu kadar takmadan ilerlemenin bir yolunu bulalım. sanıyorum ancak o zaman bu işi çözeceğiz. ben de çok üzülüyorum ve hiç bebeğim olmayacak diye korkuyorum, öyle ulaşılmaz geliyorHeyecandan uyku uyuyamaz oldum canım yaptırdım ki sonucu bileyim artık umudum kalmasın çünkü kendime zarar veriyorum bu şekilde hayırlısı deyip önüme bakacağım artık
Güzel haberlerini alırız inşallah canım benim
eğer dünü değerlendirmediyseniz 1 gün ara vererek yapın dedikleri için olabilir.Haklısın canım.ben bu akşam da ilişkiye girsem mı acaba .
Evet dün degerlendirmedim bugün deneyim . Aksam da yaparım test.uf ne zor bu testte.eğer dünü değerlendirmediyseniz 1 gün ara vererek yapın dedikleri için olabilir.
Daha yok canım çok silikKızlar bugün yaptım sizce daha cok varmı pik olmasına
Aynen henüz var bencede =) testlere devamKızlar bugün yaptım sizce daha cok varmı pik olmasına
Yrın yine aynı saatte yapıyım değil mi bu akşam yapmama gerek yokAynen henüz var bencede =) testlere devam
Canım baya yıprattı bu süreç ölü toprağı atılmış gibiyim resmen ovülasyon koyu çıkıyor regli olmadım ama hamile de değilim şaka gibiAylinlis sıkma canını ama bence gelecek ay bu kadar takmadan ilerlemenin bir yolunu bulalım. sanıyorum ancak o zaman bu işi çözeceğiz. ben de çok üzülüyorum ve hiç bebeğim olmayacak diye korkuyorum, öyle ulaşılmaz geliyor
herkes kafaya takmadığım ay oldu oldu diyorsa bir de bunu deneyelim, nasıl başarırız bilmiyorum
birbirimize hobilerimizden falan mı bahsetsek napsak :)
bence de canım boşver o kadar aklımıza takmamamız lazım kendimizi üzüyoruz çok.Canım baya yıprattı bu süreç ölü toprağı atılmış gibiyim resmen ovülasyon koyu çıkıyor regli olmadım ama hamile de değilim şaka gibiartık ovülasyon da yapmamaya karar verdim ben bırakacağım kendi haline hayırlısı ne ise o olsun bakalım
Aynen öyle canım vardır bu zamanı herşeyin elbetbence de canım boşver o kadar aklımıza takmamamız lazım kendimizi üzüyoruz çok.
Hayirlara ciksinBugün bende bi fenayım ya, hiç keyfim yok hiç
Şaka gibi kafamı kaldıramadım resmen sabahtan beri,
Bi yandan arada ağrı vuruyo
Aynen hayrolsun valla bende anlamadım, başım bi acayip bugünHayirlara ciksin
Ovülasyon dan sonra 14 gün doğru ise benim günüm yarın seninki çarşamba canım o yüzden çağırma hiç şu münasebetsizi umudum var sendenAynen hayrolsun valla bende anlamadım, başım bi acayip bugün
Regli olduğumda oluyo aslında böyle, beni çok etkiliyo regli henüz olmadımda etkisi basladı heralde bakalım
=) aynen takvimde öyle gösteriyo, çarsambaOvülasyon dan sonra 14 gün doğru ise benim günüm yarın seninki çarşamba canım o yüzden çağırma hiç şu münasebetsizi umudum var senden